| Lucksack Six Samurais | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Lucksack Six Samurais Szomb. Ápr. 10, 2010 10:16 pm | |
| Lucksack deck, vagy bejön vagy nem, de vicces és jó vele játszani. A kezdőkéz alapján 95 százalék eséllyel már eldől hogy nyerni fogsz vagy nem.
2x Shogun 3x Grandmaster 3x Zanji 2x Yaichi 2x Irou 2x Hand of 1x Yariza 1x Nisashi 1x Enishi 2x X Saber Fulhelmknight
3x Solidarity 3x Six Samurai United 2x Gateway of Six Samurai 1x Heavy Storm 1x MST 1x Trunade 1x Brain Control 1x Cunning of Six Samurai 2x Book of Moon 2x My Body 1x Vortex 1x Reasoning 1x Cement
1x Treacherous Trap Hole
Másik verzió hogy - Trap hole és -1 valami szamuráj és +2 Decree de ez sokkal viccesebb, stlusosabb lol.
Extrában sok warrior synchro meg a jó kis Brionac, Black Rose stb. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Szomb. Ápr. 10, 2010 10:17 pm | |
| this deck sucks. i beat it | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Vas. Ápr. 11, 2010 10:50 am | |
| - Nheil írta:
- A kezdőkéz alapján 95 százalék eséllyel már eldől hogy nyerni fogsz vagy nem.
Biztos, hogy nem... | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Vas. Ápr. 11, 2010 11:01 am | |
| Jó nem 95 akkor 75. De ilyen decknél tényleg nagyon befolyásol a kezdőkéz. Itt nincs az hogy befigyel majd topdeckben egy Chaos sorcerer, dad, caius meg ilyenek. | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Vas. Ápr. 11, 2010 8:04 pm | |
| Úgyértettem, hogy biztos, hogy nem nyersz vele, hogy Szaba szavával éljek:"This deck sucks." | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Vas. Ápr. 11, 2010 9:02 pm | |
| Hát azért hidd el lehet ezzel nyerni, mondjuk egy United, Gateway, Grandmaster és valami mezei szamurájjal kezdőben, ha hozzá még jön egy shogun is akkor meg miről beszélünk? v_v
Amugy nem vagyok annyira csőmeta mint mr. sazbak nekem kelenek funubb deckek is . | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Vas. Ápr. 11, 2010 9:15 pm | |
| - Nheil írta:
- Hát azért hidd el lehet ezzel nyerni, mondjuk egy United, Gateway, Grandmaster és valami mezei szamurájjal kezdőben, ha hozzá még jön egy shogun is akkor meg miről beszélünk? v_v
Nekem ez ellen az 5 lap ellen elég egy Bettle Fader. De tényleg? Most miről beszélünk? | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Hétf. Ápr. 12, 2010 1:45 am | |
| Jó most ennyire kár lenézni nem azt mondtam hogy ezzel a deckkel meg fogok nyerni egy shonen jump versenyt de azért nem vártam el hogy ennyire lenézzétek mivel a lehetőségekhez képest ez egy nem annyira rossz build és igenis ha lucksack van akkor tele a kezem és a battle fadered után majd a következő körben még mindig ott a kiswarmolt samurai seregem (rá caisuosozol és akkor meghal a shogun ok) szóval egy decklist alapján elméletben szvsz egy kissé erős ilyen fellengzősen lenézni (azok után hogy más - még funabb - deckekre meg besmilyztok. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Hétf. Ápr. 12, 2010 8:57 am | |
| Six Samurai deckkel is nyertek már Shounen Jump-ot..... | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais Hétf. Ápr. 12, 2010 4:52 pm | |
| - Nheil írta:
- Jó most ennyire kár lenézni nem azt mondtam hogy ezzel a deckkel meg fogok nyerni egy shonen jump versenyt de azért nem vártam el hogy ennyire lenézzétek mivel a lehetőségekhez képest ez egy nem annyira rossz build és igenis ha lucksack van akkor tele a kezem és a battle fadered után majd a következő körben még mindig ott a kiswarmolt samurai seregem (rá caisuosozol és akkor meghal a shogun ok) szóval egy decklist alapján elméletben szvsz egy kissé erős ilyen fellengzősen lenézni (azok után hogy más - még funabb - deckekre meg besmilyztok.
Fundecknek ettől még jó. És nem nézlek le, csak megmondtam a véleményemet, bár nem vmi kedvesen, de ez van. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Lucksack Six Samurais | |
| |
|
| |
| Lucksack Six Samurais | |
|