Hungarian United Duelists Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdőlaphttp://unitedhuKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics
    Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    Statistics
    Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
    Legújabb felhasználó: Mihi

Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
    Legutóbbi témák
    » Társalgó
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker

» A nap zenéje
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
    Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
    Nheil
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcapTársalgó - Page 16 I_voting_barTársalgó - Page 16 I_vote_rcap 
    Tarantila
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcapTársalgó - Page 16 I_voting_barTársalgó - Page 16 I_vote_rcap 
    Istipisti
    Set
    R3dNeX
    NAKA
    Makk
    Ragnaros
    Cslk
    Toki
    Poll
    Legyen-e normális verseny?
    Igen TCG!
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcap50%Társalgó - Page 16 I_vote_rcap
     50% [ 5 ]
    Igen OCG!
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcap30%Társalgó - Page 16 I_vote_rcap
     30% [ 3 ]
    Nem mert homokos vagyok!
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 16 I_vote_rcap
     10% [ 1 ]
    Karalábé!
    Társalgó - Page 16 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 16 I_vote_rcap
     10% [ 1 ]
    Összes szavazat : 10

Társalgó

Go down 
    +20
    R3dNeX
    Kira
    Rochester
    Yusei
    Dawe
    Deadbone
    Makk
    pendecho
    Set
    Szaba
    Freed
    Toki
    Istipisti
    Siverius
    Joco
    Ragnaros
    Cslk
    Sheodon
    Tarantila
    Nheil
    24 posters
    Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
    SzerzőÜzenet
    Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
    Credits: 55
    Győzelmi mutató: 12-11

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:20 pm

Thoci: megértem, álláspontotokat, én csak óhajomat fejeztem ki egy toleránsabb közösség irányában(ami persze természetesen kétoldalú).
    ne értsetek félre, nem hibáztatok senkit.
    Na ha van hét gonosz akkor már csak keresni kéne 7 jót, és akkor mehetne a 7 vs. 7 good vs. evil felállásban a nagy battle.
    A gret gay pedig mint mondtam, szórakoztat, remélem hallok még ilyeneket.
    Vissza az elejére Go down
    Guest
    Vendég

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: .   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:29 pm

.

A hozzászólást Dafti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 3:13 pm-kor.
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont
    Credits: 170
    Győzelmi mutató: 8-14

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:42 pm

Isti, neked azért nem szól be senki mert jó arc vagy, megbízható játékos, soha egy rossz szót nem írsz senkinek, kinek mi oka lenne beszólni ? :-) Ahhoz viszont még nem ismerünk eléggé, hogy téged is ugyanúgy fricskázzunk mint egymást - mert azt nyilván észrevetted hogy mi szeretjük egymást megviccelni, jó szándékból, csak egyetlen ember van ezen a fórumon (aki már megígérte hogy itthagy minket, de sajnos úgy tűnik hogy mégsem teszi mert azóta is drámázik XD) , aki képtelen ezt megérteni, nem veszi észre magát, képtelen megérteni hogyan működnek ezek a dolgok, unintelligensen, paraszt módon viselkedik és ha valakinek nem tetszik, akkog még parasztabb módon visszavág, ami endless postwarba torkollig mindig.

A 9 et nem láttam, de a House of 9 ,azt igen, elég érdekes film volt.

Na, most hogy Dafti elment, mi legyen a téma ? Mindig is gyanítottam hogy Ragnaros egy igazi evil, most bebizonyosodott! Gyerünk utáljuk ki őt is mert aki Dark Gaia deckkel megy versenyen az csak gonosz ember lehet.
    Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
    Credits: 55
    Győzelmi mutató: 12-11

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:47 pm

Nheil: megbízható játékos! Ez jó. Mármint inkább megbízhatóan veszteni szoktam xD
    Természetesen mindig felmerülnek kisebb-nagyobb gondok, dehát ez csak természetes, ez nem is baj. meg amúgy szerintem meg lehet oldani minden konfliktust.
    Igaz nem vagyok bennfentes a témában, szóval nincs is túl sok jogom beleszólni a ti ügyeitekbe.
    Viszont lassan kezdek spammerré válni!
    Hi-hi.
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:50 pm

Igenis megbízható játékos vagy, soha semmi gond nincsen veled, tudod a szabályokat, ismered a lapokat, ilyen játékokora van szükség. Az eredmények meg előbbutóbb úgyis jönnek majd meglátod, sok duel után rádragad majd egy csomó meta kombó. Pl engem is bevertél 2 0 ra, az a deck pl. teljesen erős deck volt.

És most mi lesz szegény Sanyesz-szel meg Dawevel? Nincs önálló gondolatuk, hogy Dafti nélkül duelezzenek, vagy nem értem? :-)
    Guest
    Vendég

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: .   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:55 pm

.

A hozzászólást Dafti összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 3:13 pm-kor.
    Freed

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 10:57 pm

Ez olyan szomoru!
    Tarantila emiatt öngyi lessz hogy 2 tagot elveszit:(
    Joco

Joco

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:00 pm

Dafti írta:
    Na idefigyelj sanyi már végkép nem értem mit ártott neked! Mi a francért kell neki is beszólnod?

Nem szólt be senkinek, csak egy enyhén humoros (kissé szarkasztikus) megjegyzés volt. Azért, h nem érted a viccet, még nem kell túlspirázni a dolgokat.. :S

szerk.: lényeg: abbahagyni ezt a hülyeséget, mert már kezd nagyon uncsi lenni....

A hozzászólást Joco4 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 08, 2010 11:04 pm-kor.
    Sheodon
    Moderator
    Moderator
    Sheodon

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:02 pm

Srácok, azért tényleg kezdtek átesni a ló túlsó oldalára, és ez már bőven az a kategória, amikor a hozzászólásaitokat simán értelmezheti bárki nem viccként, hanem igenis bántásként (még a sértés kategóriáját is túllépi). Szerintem most kellene legalább fegyverszünetet kötni, hogy ez az egész ne fajuljon el. :S
    Toki

Toki

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:05 pm

Pisti, a megbízhatóság teljesen független az eredménytől, nézd meg Freedet, jobbak közé tartozik (omfg miket beszélek), mégis ha úgy gondolja, droppol meg leszarja, nah ő épp ezért nem megbízható (sry Freed no offens mant, de tényleg így van és csak szemléletes példa gyanánt írtam). Nem azt kell nézni, hogy ki mennyiszer nyer meg veszít, attól még simán lehet jóarcnak lenni, nincs ilyen elit kör vagy nem is tudom mire gondolsz... Dafti nem azért lett "kiközösítve" (az idézőjel szükségességének indokát újabb 3 sorban leírhatnám), mert spammer, mert noob, hanem mert láma és mert nem veszi észre magát. Mennyire reááááális, hogy 5-6 embernek nem jön be amit csinál, de még Sanyesz a legjobb haver sem mukkan meg (holott megtehetné, érdekelne, hogy látja a szitut)? Ez azért sugall valamit...talán hogy Daftiban (is) van (a) hiba? [utóbbi kérdést szavait helyesen egymás mellé tevők között kisorsolunk egy Dark Hole-t]

Dafti neked itt egy utolsó palacsinta az arcodra, ezúttal emberséggel kentem meg: ha legközelebb személyes bajod van, tessék nyugodtan kinyögni, vagy ha az a csúnya rossz Nheil kitörli innen, akkor arra van a PM. De ne neki írogassál PM-et, hogy mi "egyesek" milyen undorító balfasz seggarcok meg parasztok vagyunk ( a díszpinty az actually cute volt I love you ). Jaaa biztos erre is rá tudsz kontrázni, és igen, pont ez a baj(om) veled, hogy kurvára nem veszed észre magad. GL HF az életben!

A hozzászólást Thoci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 08, 2010 11:10 pm-kor.
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:08 pm

Lol mig fürödtem kb heten írtak.

Senki nem akar rangot pedig úgy adnék !

I am so happy that Thoci néha igazat ad nekem ez annyira élményszámba megy elsírom agam...

Letöltöttem a Titanicot mert már régen láttam, szerintetek ciki vagy nem? Nektek tetszett?
    Joco

Joco

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:10 pm

Ciki és Gayes. De erről már beszéltünk privátban asszem.

Btw. tetszenek az új rangok. De kicsit sok lett a ficsúr sztem.
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:15 pm

Pedig én még nem adtam magamon kívül senkinek. Aki akar, csak jelezze.

De lol más véleményét nem kérdezhetem meg a titanicról? -.-
    Joco

Joco

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:16 pm

Nheil írta:
    Pedig én még nem adtam magamon kívül senkinek. Aki akar, csak jelezze.

De lol más véleményét nem kérdezhetem meg a titanicról? -.-

Mért ne kérdezhetnéd meg? o.o
    Nem tiltottam még meg. Very Happy

Csak mert a 5 "gonosz azt a rangot kapta" lol

A hozzászólást Joco4 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 08, 2010 11:17 pm-kor.
    Toki

Toki

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:16 pm

Not ciki at all, jó film, nem véletlenül volt kurvasok ideig rekorder meg Oscarokban talán még most is az.
    Az viszont biztos, hogy már láttam 2x, szép volt jó volt, elég volt. Szerintem ez nem olyan, hogy huoooo üljünk le megnézni mert unatkozom, arra ott van a Gyűrűk ura és hasonlók.
    Joco

Joco

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:19 pm

Thoci írta:
    Not ciki at all, jó film, nem véletlenül volt kurvasok ideig rekorder meg Oscarokban talán még most is az.
    Az viszont biztos, hogy már láttam 2x, szép volt jó volt, elég volt. Szerintem ez nem olyan, hogy huoooo üljünk le megnézni mert unatkozom, arra ott van a Gyűrűk ura és hasonlók.

Hát én 1szer szenvedtem csak végig. Túl nyálas volt akkoriban. Viszont mivel ez már elég rég volt, lehet h megadom magam a többség véleményének és megnzéem még1szer.
    Freed

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:20 pm

Szerintem unalmas a Titanic de hát ja izlések és pofonok.Nekem jut az izlés neked a pofon:D

Ami most nekem isten film volt az a
    Walk Hard:The Dewey Cox Story

És Tocsi..

Amit irtál nem offense hanem seggnyalás vagy inkább hizelgés számomra:D:D:D
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:20 pm

Csáó.
    Joco

Joco

Társalgó - Page 16 Empty

Dafti írta:
    Thoci írta:

Dafti neked itt egy utolsó palacsinta az arcodra, ezúttal emberséggel kentem meg: ha legközelebb személyes bajod van, tessék nyugodtan kinyögni, vagy ha az a csúnya rossz Nheil kitörli innen, akkor arra van a PM. De ne neki írogassál PM-et, hogy mi "egyesek" milyen undorító balfasz seggarcok meg parasztok vagyunk ( a díszpinty az actually cute volt I love you ). Jaaa biztos erre is rá tudsz kontrázni, és igen, pont ez a baj(om) veled, hogy kurvára nem veszed észre magad. GL HF az életben!

Hah pont ez az! A szabály megírja ha valami bajunk van a másikkal akkor küldjünk pmet egy adminnak!

És az adminnak diszkréten kellene kezelnie a neki küldött üzeneteket és nem pedig szét híresztelni a fél hudának mit írt neki az illető! Ezzel maga az admin szegte meg az ő általa betartandó szabályokat! Mint admin megbukott és ezt ő is jól tudja! Ennyi erről. csáó

Hagyjuk már ezt a témát plz. Ha nem vennéd észre már témát váltottunk...
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:22 pm

Szerintetek Freddy Krueger vagy Jason Vorhess? Vagyis a Rémálom az Elm utcában, vagy a Péntek 13 film sorozat a jobb?
    Freed

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:23 pm

Freddy Krueger:D
    Toki

Toki

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:30 pm

Hát most aztán szórjatok rám villámot fagek, de én Péntek 13 filmekből még egyet sem láttam :O

Így összehasonlítási alapom nincs, de Freddy nem semmi elmebeteg az biztos XD Jason meg ha jól tudom, nem funny, ő csak egy gép, semmi beszéd, correct me if i'm wrong.
    Tarantila
    Admin
    Admin
    Tarantila

Tapasztalati pont
    Credits: 75
    Győzelmi mutató: 11-5

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:34 pm

OMG o.O gyerekek én nem szólok be ezekbe, és bevallom el se olvasom mert unom, szóval nem tudom mi történik nagyfiúk vagytok és meg melózok most végig, nagyapámat kórházba vittük, szóval nem foglalkozok a problémátokkal szori.
    https://hungarianudacademy.hungarianforum.com
    Set
    Moderator
    Moderator
    Set

Tapasztalati pont
    Credits: 77
    Győzelmi mutató: 11-9

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:35 pm

Jól mondod Thoci, am nem gáz h nem láttad én is kb egy hete szedtem le az összeset azóta nézem őket, szerintem az első 5 része unalmas most ne kérdezzétek mért így jött át és kész Smile
    A rémálom az elm utcában sorozatot túl régen láttam ahhoz hogy összehasonlitsam a kettőt de azt is le fogom szedni biztosan hogy megnézzem megint.
    btw beképzelt ficsúr? mér pont ezt kapta mindenki alapbol?
    Nheil
    Admin
    Admin
    Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitimeKedd Jún. 08, 2010 11:41 pm

Én jó nagy Péntek 13 fan vagyok. Mind az összes részt láttam. Való igaz az első 3 egy kissé unalmas, 10-15 percenként kapunk egy killt, de az benne pont a vicces hogy egy kicsit önmaga paródiája is, tehát inkább visít az ember ahogy a Jason szétkaszaboljaa népet, persze mindenkit máshogy.
    A Freddy se rossz, ott azért jobb a sztori, érdekesebbek a karakterek.
    De akkor is Péntek 13 mindörökké! Aki nem látta egyiket sem, szégyellje magét.
    A Freddy vs Jason is sztem jó lett, sokan fanyalognak, de nekem beadta,

Thoci : Jason nem gép, hanem simán egy rohadó zombi vagy mi akinek a fején hokimaszk legalábbis a 3. résztől kezdve lol.
    Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 16 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 16 I_icon_minitime

Társalgó
    Vissza az elejére 
    16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
     Similar topics
    -
    » Társalgó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
    Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Off section-
    Ugrás: