| Társalgó | |
|
+20R3dNeX Kira Rochester Yusei Dawe Deadbone Makk pendecho Set Szaba Freed Toki Istipisti Siverius Joco Ragnaros Cslk Sheodon Tarantila Nheil 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 1:55 pm | |
| persze hogy crackeltem, +3 helyről szedtem le és ugyan az a hiba a win7 nem szereti ennyi | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 2:01 pm | |
| Ok. Valamelyik admin törölje Rolit. Szabának meg bünti a dupla accért. :S | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 3:14 pm | |
| Milyen érzés Joco hogy te már nem vagy admin? ^^ | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 3:35 pm | |
| Sorry Thoci, de csk 19:48-tól érek rá. :S A Szaba által mutatott game nekem picit abszúrd, h formula 1-es kocsival disgravity-zünk. :/ Sorry Szaba, de a double account-ot tiltja a Tarantila, szóval a büntetésed, hogy Nheil bannol 5 napra, én nem leszek ebben benne... | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:13 pm | |
| - Szaba írta:
- Milyen érzés Joco hogy te már nem vagy admin? ^^
Hát elég szar érzés, mivel most kipróbálhattam volna a bannolást. :-) (amúgy vettük a duplaaccos poént , de ettől még nem nézzük el, max. kevesebb a bünti) | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:31 pm | |
| - Cslk írta:
- Sorry Thoci, de csk 19:48-tól érek rá. :S
A Szaba által mutatott game nekem picit abszúrd, h formula 1-es kocsival disgravity-zünk. :/ Sorry Szaba, de a double account-ot tiltja a Tarantila, szóval a büntetésed, hogy Nheil bannol 5 napra, én nem leszek ebben benne... Megértem én hogy nem szereted az ilyen abszurdításokat..... Toy carok amik villámokat meg egyéb omg dolgokat lőnek are much more realistic. De amúgy csomó "rendes" pálya is van benne de sok extrém is az extrémistáknak | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:33 pm | |
| Tegnapi játék után én rájöttem hogy miért nem játszottam egynél többször ezzel a fossal játékkal...
Mi ez a játék amúgy amiről beszélsz Szaba? | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:35 pm | |
| 5 nap lol he'll never learn from that. I suggest that we ignore his posts for eternity. He would commit suicide after a week or so.
REMINDER: 19:49-kor REVOLT-BULI
Most mondd Csülök hogy nem vagyok toleráns.. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:54 pm | |
| Nekem végül is a Trackmaniával és a Revolttal sincs bajom, hacsak az nem, hogy I suck at games like these. De egyszer lehet kipróbálom én is. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 4:59 pm | |
| Nekem is az a problémám amúgy mint Istipistinek. Csak még pluszban iszonyatosan zavar az hogy a ReVoltnak az irányítása egy kalap szar... Egyszerre csak egy nyíl működik, meg a fordulás nehéz, stb. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:08 pm | |
| - Sheodon írta:
- Tegnapi játék után én rájöttem hogy miért nem játszottam egynél többször ezzel a
fossal játékkal...
Mi ez a játék amúgy amiről beszélsz Szaba? Trackmania Nations Forever multis játék ez is és tök jó kezelőfelülete van a menüben mert multira lett kihegyezve a game de lehet offlineban is menni persze. (jah és ingyenes a játék) Vannak benne nagyon extrém pályák https://www.youtube.com/watch?v=59OIs8Dqu-Q&feature=relatedés normál pályák is https://www.youtube.com/watch?v=uUxS0VwHpYIa kettő közöttin szoktam menni ált de fun dolog iylen nagyon extrémeken is tolni. Am már egy ideje nem játszottam de tegnap leszedtem mert megjött a kedvem. Ha van kedve vkinek tolhatunk evvel is. EDit: nah most jók a linkek végre
A hozzászólást Szaba összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 10, 2010 5:16 pm-kor. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:11 pm | |
| Sheodon, emlékezz, amikor elkezdtél Crash Bandicootozni, biztos volt hogy beleestél vmi lyukba, meg nem tudtál minden dobozt kinyitni amikor varázsszőnyegeztél. Ma meg már (vagy régebben, épp amikor már egy ideje játszottál vele és pro voltál) csukott szemmel is végig lehet vinni 1 pályát. Na, ugyanez van a ReVolttal is, nem tudom, miért akarsz világot váltani, emlékezz az 1. KCVDS-paklidra, vesd össze a mostaniakkal | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:20 pm | |
| Jó, lehet hogy szokni kell, de a többihez hamar hozzászokik az ember, itt meg eléggé frusztráló hogy egyszerre csak egy nyíl működik. Vagy csak az én billzetem szar? :S Amúgy még ma is szoktam Crashezni. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:45 pm | |
| Szaba, ez a pálya nem is extrém, csak a gyorsítást kell nyomni folyamatosan XD Nem vetted észre hogy nem is kanyarodik az autó, csak egyenesen megy? XD Am. tök jól néz ki a játék, csak nem hiszem hogy futna a gépemen. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:56 pm | |
| Alacsony a gépigénye: Minimum: o Supported OS: Windows 2000/XP/XP-x64/Vista o Processor: Pentium IV 1.6GHz / AthlonXP 1600+ o Graphics: 3D accelerator 16 MB DirectX 9.0c compatible graphics card o DirectX Version: DirectX 9.0c or better o Memory: 256 MB (512 MB with Vista) o Sound: 16 bit DirectX compatible sound card o Hard Drive: 750 MB free disk space Amúgy jah amit mutattam az egy pressforward pálya volt szoktak ilyet csinálni sokan mer van built-in pályaszerkesztő a játékban és tök lol ilyeneken menni funból.... olyanok hogy ha egy pillanatra is benyomod a jobbrát vagy a balrát akkor nem fogsz beérni a célba mert az egész pálya olyan hogy nyomod az előrét és ha mindennek nekimész/nekirepülsz akkor a végén úgy repülsz/pattogsz a levegőben hogy pont beesel a célba hajszálpontosan de ha kicsit is eltérsz akkor nem tudsz célbaérni.
A hozzászólást Szaba összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 10, 2010 6:08 pm-kor. | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 5:58 pm | |
| Jah, szerintem is jó a játék, csak sajnálom az időmet esetleges komplikációk miatt. :/ Btw, a távirányítású kocsik igenis tudnak villámot lőni.. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 6:01 pm | |
| meg háromszor akkora vasgolyót, mint amekkora az autó.
OFF: versenyen bekerültem a legjobb csapatba XD sztem kb 0 pontot szerzek az első fordulóban XD | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 7:15 pm | |
| Tetszik Szaba gyenge és kétségbeesett postwarja hogy márpedig Trackmaniazzunk de Revoltozni fogunk és kész muhauhuhau. Érzem este formában leszek. Go Volken Turbo go.
(btw ezt már 99ben is megállapították : akkoriban kibaszott jó grafikának számított a Revolt, és én ma se hányom el magam ha meglátom a pályákat)
EDIT : aha igen persze Thoci megitn 3as csoportba került be REÁLIS XD. | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 7:22 pm | |
| Én spec fogalmam nincs milyen decket fogok összarakni. :/ | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 10:09 pm | |
| - Nheil írta:
- Tetszik Szaba gyenge és kétségbeesett postwarja hogy márpedig Trackmaniazzunk de Revoltozni fogunk és kész muhauhuhau.
Érzem este formában leszek. Go Volken Turbo go.
(btw ezt már 99ben is megállapították : akkoriban kibaszott jó grafikának számított a Revolt, és én ma se hányom el magam ha meglátom a pályákat)
EDIT : aha igen persze Thoci megitn 3as csoportba került be REÁLIS XD. Jajj nil te csak olyan gamekkel playelsz amiben pawnolsz minden noobot és erre vered magad..... De emléxem még amikor réges régen egy messzi messzi Quake serveren ott rinyáltá hogy "köcsög rocket launcher BAWWWWWWWWW" azt 5-0nál ki is léptél és elvonultál a sarokba sírni." Áhh a régi szép idők..... | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Jún. 10, 2010 11:23 pm | |
| Ja mert mindenki tudja hogy aki rakétavetőzik folyton az nagy nulla, plne hogy kb 3 éve nem quakeztem de mind1, UT2004ben meg te sírnál mint egy malacka. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Jún. 11, 2010 12:33 am | |
| Helyszíntől függ hogy milyen fegyver a legjobb de quake =/= rocket laucher....de amúgy meg shotgun > rocket launcher....ha nézel pro meccset ott shotgunoznak közelre és railgunoznak távolra......azon a pályán a rakéta és a shotgun volt jó közelre ill semiközelre és plasma meg az egyenes szakaszon távolra. BAWWWW Nah látod most UT val hősködsz mer abban pawnolni tudsz hahhahaha....lehet de azért nem whineolnék és lépnék ki mint egy sore quitter | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Jún. 11, 2010 3:15 am | |
| sry ennyit láttam a wormsből, így nemigen lehet játszani : wormsma rakok fel egy xp-t remélem azzal már fog menni a re-volt is | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Jún. 11, 2010 3:56 am | |
| Wow nem sejtettem h ilyen szar a helyzet. Mi szabával csak azt láttuk hogy belengetted a fehér zászlót Holnap este retry.. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Jún. 11, 2010 9:01 am | |
| Honfoglaló-val szokott valaki játszani? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
|