| Társalgó | |
|
+20R3dNeX Kira Rochester Yusei Dawe Deadbone Makk pendecho Set Szaba Freed Toki Istipisti Siverius Joco Ragnaros Cslk Sheodon Tarantila Nheil 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Jún. 25, 2010 1:16 pm | |
| Igaz.. faszom, most hogy rakom össze, a Shooting Star Dragon deck-et. :S:S | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 1:01 am | |
| na, mivel annyira kértétek, hogy mondjam az eredményeke,et elmondom. Most értem haza a bankettről. Emelt matek 84% infó 84% angol 73% magyar 30% töriből meg meghúztam, és ősszel kell mennem javítóra. anyám isztára kiakadt, mert most egy évet elb@**ok az életemből, nincs TB-m, nincs diákigazolvány, nincs munka, nincs semmi :O Egyetmre így nem vesznek fel, szóval most eléggé kivan idegileg. Én most valahogy nem tudok kiborulni. Túl optimista lettem :S Holnaptól meg 3 napos kirándulás a Velencei tónál a régi osztállyal | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 1:07 am | |
| OMG miért pont töriből??? o.O | |
|
| |
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 1:27 am | |
| Csak hogy megnyugtassuk a kedves anyukát, szakra még így is mehetsz, csak majd októberben vagy mikor mehetsz töriből javítózni. ^^' | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 10:02 am | |
| Szard le, menj utcaseprőnek, utca és szemét mindig lesz. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 10:15 am | |
| azért töriből, mert az a legnehezebb, és utálom. most semmi nem nyugtatja meg. nyárimunka ként próbáltam. igaz hogy jó ott a társaság, és könnyű a munka, de pénz az kicsit kevés. U.I. de most 3 napra elhúzok az osztállyal, szóval nem leszek továbbra se | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Jún. 26, 2010 3:04 pm | |
| Történelemből elhasalni elég ciki... kb. annyit jelent, hogy fingod nincs az atlasz használatáról. Na mindegy, nem akarlak ezzel megsérteni, szóval bocsánat érte. Amúgy meg anyudnak mondd meg nyugodt szívvel, ha most leteszel egy olyan szakmát az + pontnak számít majd felsőoktatásbeli felvételeidnél. ^^ | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Jún. 27, 2010 6:05 pm | |
| A ligában elért eredmények után nem jár módosító a harci szinthez? (Plusz pont a vereséghez/győzelemhez) | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Jún. 27, 2010 6:21 pm | |
| Majd módosítom, ha vége az első körnek. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Jún. 27, 2010 6:33 pm | |
| Oks, thx a választ. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Jún. 27, 2010 6:46 pm | |
| Hall of Fame-ben bent vannak az eredmények már, de a személyenkénti változtatás megint más tészta az szerintem most majd várat magára, mert 2 verseny megy egy időben és nem szeretek keresgélni a felhasználók közül | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 2:44 am | |
| Sheodon, viszont az alsóháznál tüstént editeld be a nyitóba, hogy (az első 5 helyett) az első 3 megy tovább. Néééézd már, csít ameddig a szem ellát. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 10:22 am | |
| Mióta érdekel téged ez hiszen "ekkora faszság" a verseny nem? Pont tőled nem vártam ezt , aki minden gay versenyre elsőnek jelentkezett. Legközelebb ne jelentkezz , ne későn baszd el a rexet, ha lehet. | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 12:59 pm | |
| Srácok... ez bizony csalódás. Egyszerűen nem értelek titeket. Pl. Szaba- Thoci duo, ti már a legelejétől tudtátok, hogy mire vállalkoztok, amikor jelentkeztetek. Erre most meg itt noobozzátok a 2. fordulóban azt a versenyt, amivel még 2 évvel ezelőtt semmi bajotok nem volt. Nem értem, és nem is akarom érteni. Minden esetre az utóbbi 2 verseny alakulása teljes mértékben elvette a kedvemet attól, hogy veletek "versengjek" itt. Tudom, úgy sem fogok hiányozni nektek versenyeken, mert noob vagyok, de csak miheztartás végett, részemről ennyi. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 1:11 pm | |
| - Nheil írta:
- Jó akkor a láma , olvasni nem tudó, óvodás hozzáállású emberek (Freed, Thoci, Szaba, joco4) miatt nem lesz verseny, köszönjétek meg nekik.
Setet kihagytad :-). 14 ember jelentkezik 1 nap alatt, ezt valahogy mindig megemlíted, veregesd is érte vállon magad. Kijön a 2. forduló, 5 ember droppol 3 óra leforgása alatt. Jah, mi vagyunk a láma badboyz. Beharangozod nagy elánnal, hogy ez lesz a legnagyobb verseny, minden kiderül, vééégre eldől ki a legjobb. Jah úgy fog eldőlni hogy melyikünk a jobb, hogy ki épít jobb Blue Eyes-decket, vagy ki luckol jobban 60 lapból. EZ a logikátlan és EZ a láma, ez a nagy szervezői munka. | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 1:23 pm | |
| OMG ilyen gáz szabályok mellett ne várd, h mindenki örülni fog. Csoda, h nem droppolt az összes jelentkező. Én is csak azért nem droppoltam, mert volt bennem annyi respectl irántad. :-)
És még mi viselkedünk óvodásan? Te lockoltad a topicot, ahelyett h meghallgatnád mindenki véleményét a dologról, és esetleg hajlandó lennél vmi kompromisszumra. Nem érted van a verseny neil, hanem a játékosokért.... :-) | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 1:55 pm | |
| Bírom amikor mindig egymást alázzátok ilyenkor meg faszán összefogtok. Amúgy nekem van igazam és kész. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 1:58 pm | |
| Nem droppolunk írtam már msn-n is. Hajnalban kiötlöttük ezt a baromságot és....ennyi | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 2:00 pm | |
| Kitaláltuk hogy droppolunk azért, hogy szívassunk, be is jött, igen, általában amikor közös átverés áldozata lesz valaki, nyilván azok röhögnek, akik összeesküdtek, nem tudom azon morcoskodsz-e hogy te vagy az áldozat és kimaradtál a szopatásból vagy azon hogy olyan noob voltál hogy bevetted. Seriously mikor droppolnék én vagy Szaba tornáról? Te magad írtad, hogy logikátlan és irreeeáááális. Kíváncsiak voltunk a reakciódra, össze is jött a féloldalas post, amire számítottunk. Azt hittük, veled meg lehet csinálni, mert nem fordulsz be miatta, ezek szerint akkor kevésbé vagy fun ember, mint gondoltuk. A PM-ért nekem már megérte, legalább látom hogy engem itt kétszínű gecinek tartotok, srácok (a gecivel egyet is értek ) | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| |
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 3:11 pm | |
| Nem vagyok vevő a poénkodásaitokora. Poénkodjatok privátban de ne itt, mert ez a fórum nem arra való hogy ti kipoénkodjátok magatokat. Poénkodjatok a BC modjaival meg adminjaival, szerintem simán vevők lennének.
| |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 3:20 pm | |
| Jó de akkor rakd vissza a liga házakat, mert nem értem minek törölted? | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 3:23 pm | |
| Mert az poén. Vagy bannolom Thocit az is poén nem? Minden a poénról szól nem?
Nem vagy fun ha nem értesz egyet.
ja és idézem magam :
" Elrettentés : Ha már jelentkezel, legyen benned annyi tisztesség hogy becsülettel végigcsinálod, még akkor is ha mákolnak ellend és king of unlucknak tartod magad, mert ha droppolsz, azzal elcseszed a többiek versenyét. Aki félbehagyja, jutalmul 3 soron következő HUDA versenyre nem indulhat el. "
Tehát egy ideig most nem fogtok versenyezni. Szerintem EZ poén. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 7:04 pm | |
| Jólvan akkor morgolódj csak tovább amiért sikerült beszopnod a tréfát. Annyi volt az egész, hogy éjjel unatkoztunk és röhögni akartunk, te meg azt hiszed hogy most reajtad röhög egész fórum amiért beszívtad. Szerintem inkább az a röhejes, amit most csinálsz... Érdekes mindeddig vevő voltál a poénokra, hirtelen nem, sorry tudnunk kellett volna előre. Hagyjuk már. És nem kell papolni se arról, hogy ki hol szívat, visszanézheted, te mennyiszer gúnyolódtál itt, vagy gondolhatsz a Premium közös szobára Hamon. Írtad valahol nem emlékszem, hogy kevés dologban vagy igen jó, ez a genyóskodás. No hát ez rám is igaz. Amíg XY-t kell pl. kibeszélni poénból, addig neked is vicc a vicc, amint egyszer rajtad csattan az ostor, neki kell állni puffogni. Nem is ez a legnagyobb baj, mert oké nekiállhatsz, csak valahogy mindig belekevered az adminságodat. Nem kell. Semmi köze ennek ehhez. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Jún. 28, 2010 7:42 pm | |
| Egy csomó pörköltöt ettem ma.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |