pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: flamesworntwilightdad vagy mifene Hétf. Május 03, 2010 11:22 pm | |
| Nah sziasztok ez az elso deckem amit ide posztolok,de amugy is még kezdo vagyok itt,ugyhogy építo kritikákat várnák,nem oltást...
Monsters:
1x DaD 1x Chaos Sorcerer 1x Gorz 1x Gale 1x Plaguespreader 1x Necrogardna 1x Mystic tomato 2x Sirocco 2x Vayu 2x jain 3x ryko 2x lyla 1x celestia 1x lumina 3x flamvell firedog 3x flamvell magician
Spells:
1x vortex 1x typhoon 1x heavy storm 1x brain control 1x mind control 1x allure of darkness 1x charge of the light brigade 3x rekindling
Traps:
1x solemn 1x call of the haunted 1x mirror force 1x torrential tribute | |
|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: flamesworntwilightdad vagy mifene Kedd Május 04, 2010 12:06 pm | |
| Nem rossz vegyítés de így túl sok lett a szörny és kevés trap, ami veszélyes. Én lecsökkenteném az LS eket éa feltölteném trapekkel, valamint 1-2 Bookkal.. -1 celestia, -1 ryko, -1 jain, -1 necro gardna +2 BTH, +2 Book | |
|
Guest Vendég
| Tárgy: Dafti Kedd Május 04, 2010 8:06 pm | |
| Én is ilyesmi vegyes felvágottat mutattam Sheodonak és végül egy Flamvellcat Synchrot rakott össze nekem belőle! XD Csak azzal a különbséggel hogy ez szépen összerakott vegyes felvágott. Amúgy még egy pár Trapnek szoríthatnál egy kis helyet mondjuk pár szörny helyére mert szerintem túl sok van benne. Mondjuk: -1 Necro -1 rekindling ( 2 elég sztem) És azok amiket Nheil mondott még. De akkor már a luminának sincs semmi értelme mert 2 lylának és 1 jainnak fenn tartani felesleges. Vagy még akkor esetleg ha teszel bele bookot amit Nheil mondott mert akkor vissza hozod Rykot és book! |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: flamesworntwilightdad vagy mifene | |
| |
|