Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: 'Infernity Death' by Csülök Kedd Jún. 15, 2010 6:08 pm | |
| Szóval gyerekek, láttam már páraknak megtetszett a YVD, (majd rakok egy postot a játékról, stb.) és gondoltam kipost-olom az én deck-emet, amit ott használok versenyekre (amik mostanra emberhiányosság miatt megfogyatkoztak). Eddig jól teljesítettek, és elég broken deck. Csak megsúgom, hogy ezt a decket én kb Januárban építettem, amikor sokaknak még fingjuk sem volt mi az az Infernity.. bizonyíték, hogy azóta sírok Tarantilának "mikor fogják már kiadni?!" kérdéssel. Persze most nem fényezni akartam magamat, csak, hogy elkerüljük az elkövetkezendő postokat amik azt fogják tartalmazni, hogy "De Cslk, ezt a decket már jó pár százan megépítették már, te newbie!" Nah, akkor kezdődjön a list, a végén meg leírom a Strategy-t is:
Monsters(15): Infernity Archfiend x3 Infernity Beetle x3 Infernity Mirage x3 Infernity Necromancer x3 Dark Grepher x2 Plaguespreader Zombie
Spell Cards(9): Infernity Launcher x3 Allure of Darkness Heavy Storm Mystical Space Typhoon One For One Foolish Burial Dark Eruption
Trap Cards(16): Phoenix Wing Wind Blast x2 Dark Bribe x2 Dust Tornado x3 Bottomless Trap Hole x2 Solemn Judgment Starlight Road Torrential Tribute Mirror Force Waboku x3
Extra Deck(15): Armory Arm Ally of Justice Gaia Knight, the Force of Earth Goyo Guardian Brionac, Dragon of the Ice Barrier Iron Chain Dragon x2 Black Rose Dragon Colossal Fighter Red Dragon Archfiend Stardust Dragon x2 Infernity Doom Dragon x2 Mist Wurm ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval, rájöhettetek, hogy ez egy elég kombófüggő deck, és igen, kell egy kis luck is hozzá ilyen tetemes Trap állománnyal, de a YVD shuffle system-ével meg lehet csinálni. Nah szóval, késve de annál nagyobb szeretettel, elmondanám, a deck lényegét: szóval a fő cél, ugye a 'handless' állapot kialakítása, ezt jobb, ha az első, max. második körben véghez visszük. Innen kb. nagyon sok a lehetőségek tárháza, a fő az, hogy valahogyan Special Summon-oljuk Infernity Archfiend-et. Az majd hoz egy tetszőleges Infernity-t, ami alternaív lehet, pl ha van Infenity Beetle-unk a temetőben, akkor egy Infernity Launcher-t hozzunk, és beindul a láncreakció, és onnantól, már csak azt kell kigondolnunk, mi lenne használható ebben a helyzetben. (Stardust Dragon, Goyo Guardian, Colossal Fighter, stb.) Mondjuk tételezzük fel, hogy a Field-en semmi, csak egy Infenity Necromancer, 'handless'-ek vagyunk, és a temetőben egy Infenity Beetle, és egy Infernity Archfiend. A Necromancer-rel idézhetjük Archfiend-et, így kikeresve Launcher-t a deck-ből, amit leteszünk persze. Ezután célszerű Necro-t synchro-zni Beetle-vel, így egy lvl 6-ost hozni, pl Goyo Guardian. Ezután használva Launcher 2. eff-jét visszahozzuk Necro-t és Beetle-t, most synchro-zzunk Archfiend-et Beetle-vel, így kapunk mégegy 6-ost. Következő lépés, Necromancer-ral hozzuk Archfiend-et ami újabb Launcher-t szül nekünk, és így tovább. De ez csak egy a kombók közül, szerintem nagyon színes ez a deck, és sokféleképpen is használható. (Igen Freed, talán valahogy antimeta-t is lehet belőle építeni, majd te kitalálod...). Nah ennyi lenne mostanra, ha bárminemű kérdések, kérések, tanácsok, hozzászólások felötlenének bennetek, ne habozzatok post-olni, nah ennyi lenne, békesség mindenkivel!
A hozzászólást Cslk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 15, 2010 10:28 pm-kor. | |
|
Szaba
| Tárgy: Re: 'Infernity Death' by Csülök Kedd Jún. 15, 2010 6:49 pm | |
| De Cslk, ezt a decket már jó pár százan megépítették már, te newbie! | |
|
Joco
| Tárgy: Re: 'Infernity Death' by Csülök Kedd Jún. 15, 2010 7:22 pm | |
| Nekem nem jön be ez az Infernity dolog. Ennek ellenére azt kell, h mondjam, ez egy elég jól megépített deck lett. Viszont egy jó side deckel leverhető. | |
|
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: 'Infernity Death' by Csülök Kedd Jún. 15, 2010 10:29 pm | |
| Kössz Joco, de szerintem, ezt is fel lehet dobni egy jó side-dal, majd azt is adok hozzá... | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 'Infernity Death' by Csülök | |
| |
|