Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
Tárgy: Jinzo OTK Vas. Jún. 20, 2010 5:25 pm
Mivel régen volt deck gondoltam postolok egyet...építo jellegu kommentokat várok nem olyat hogy -40 card + dandywarrior deck vagy hogy ez a deck fos XD thx
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
Tárgy: Re: Jinzo OTK Vas. Jún. 20, 2010 5:53 pm
Sarcofágon én is gondolkodtam mert lényegében a future fusion kulcsfontosságu lap esetleg mehetne a 2 book of moon helyére...de viszont éppen ezért nem veszek ki jinzot meg jinzo returnert mert ha future a kezemben van akkor rogton johet az otk,3 jinzo + meg vmi gadget esetleg machina Ha nem otk-ra mennék hanem hosszabb menetre akkor természetesen a javaslatod jobb volna de ezt a decket nem versenyre építettem . Cylinder pedig azért van benne mertha kezdokézben van véletlenul returner vagy jinzo és nincs a kezunkben fortress sem akkor a kovetkezo korben az ellenfél szépen kiuthesse magát...
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
Tárgy: Re: Jinzo OTK Vas. Jún. 20, 2010 6:02 pm
Hupsz 2 moont nem láttam :S akkor -2 moon és 2 sarco viszont gorz nem kell bele és solidarity is nagyon jó bele, ha nincs OTK, mert Gadgetokat táploja de nagyon, és a machina force is jó -1 fortress helyett, mert isntant hozza a fortresst.