Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Reactor-Burn/Lockdown (have fun) | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) Kedd Dec. 29, 2009 5:03 pm | |
| A következő deck még építés alatt áll, szóval ide várnék segítséget az összhatást illetően. Ez a deck alpha-ja, ma reggel csináltam félkómában, de remélem, hogy segítséggel ebből is egy jó deck fog születni... Akkor a deck:
Decklist:(40)
Effect Monsters:(20) Flying Fortress Sky Fire Spell Reactor-re x3 Summon Reactor-Sk x3 Trap Reactor-y Fi x3 Black Salvo x3 Mystic Tomato x3 Trap Eater Card Trooper Dark Armed Dragon Gorz the Emmisary of Darkness
Spell Cards:(12) Brain Control Mystical Space Typhoon Heavy Storm Pot of Avarice Dark Eruption x2 Cold Wave Book of Moon x2 Lightning Vortex Mist Body x2
Trap Cards:(8 ) Dimensional Prison x2 Anti-Spell Fragrance x2 Mirror Force Dark Bribe x3
Extra Deck:(15) Armory Arm Ally of Justice - Catastor Brionac, Dragon of the Ice Barrier Goyo Guardian Black Rose Dragon Power Tool Dragon Dark End Dragon Colossal Fighter Stardust Dragon x3 Red Dragon Archfiend Mist Wurm Magical Android Gaia Knight, the Force of the Earth
Szóval, a deck lényege az lenne, hogy minél gyorsabban leidézni a Flying Fortress Sky Fire csávót. Erre a célra ugye szükségünk van Spell Reactor-re-re, Trap Reactor-y Fi-re és Summon Reactor-Sk-ra a field-en, akiknek azért elég jó burn effectjük van külön-külön is, de ha mindhárom megtalálható a field-eden, ne habozz lehívni Flying Fortress Sky Fire bácsit, mert egy Anti-Spell Fragrance-el supportolva elég jó ellenfél egy decknek, [(szerintem)]. A Spell-, és a Trap Reactor eléggé gyengécskék, bár Summon Reactor bátyjuk sem vmi zsírkutya, ezért raktam Mist Body-t, hogy equip-pelve vele a reactorokat, élvezhetjük effect-jeit amíg az ellenfél nem húz Lightning Vortex-et, Tribute to the Doomed-ot, stb., sőt ha elég ügyesek vagyunk, ez az Equip Spell segít lehozni a nagyfőnököt is (Flying Fortress-t a gyengébbek kedvéért). Amiért még tényleg nagyon alpha-ban van a deck, nem írok többet róla, várom a segítségeket... Mindenesetre sok szerencsét, és jó szórakozást kívánok a teszteléshez!
[*Ez a pakli egy KCVDS-ben felépített pakli másolata, így totálisan elkészíthető a KCVDS 1.19-es verziójában. Elírásokat/hibákat nem találtam, de légyszíves mondjátok el nekem, ha ilye(neke)t észleltek!*]
Nah, mégegyszer jó szórakozást a deck teszteléséhez, pacsi! | |
| | | Joco
| Tárgy: Re: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) Kedd Dec. 29, 2009 10:29 pm | |
| -1 Stardust -1 Trap Eater +1 Urbellum +1 PZ +1 Limiter Egyenlőre ennyit fűznék hozzá... + Van pár nem bele illő lap, de most nincs kedvem szerkeztgetni | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) Kedd Dec. 29, 2009 11:10 pm | |
| Kössz az eddigi tippet, ha lesz majd kedved légyszíves adj még párat. ^^ | |
| | | Dreamer
Posts : 46 Join date : 2009. Dec. 30. Age : 33 Location : Sopron
| Tárgy: Re: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) Szer. Dec. 30, 2009 12:34 am | |
| 2 szet elég a fura betüs robotokból,allure mehetne bele,boti,trunade,solemn,bribe szerintem nem kell,trap eater sem kell,cd mehetne bele na mind1,szerintem ezt nem igy kéne összerakni | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) Szer. Dec. 30, 2009 9:58 am | |
| Mondom, hogy félkómásan raktam össze, szal azért az össze-visszaság. Szerintem ma majd megpróbálom javítani, construct-olni, a változásokat majd edit-elem. Ha ez megtörtént, kérlek titeket mégegyszer, mondjátok, hogy szerintetek mit kell még javítani. ^^ Nah, addig is peace! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Reactor-Burn/Lockdown (have fun) | |
| |
| | | | Reactor-Burn/Lockdown (have fun) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |