| Heads or Tails | |
|
+22Jiijo Dawe NAKA Gogetto15 XST ObiVan Breaker R3dNeX Szaba enzius Yusei Rochester Siverius Nheil Istipisti Deadbone Ragnaros Cslk Tarantila Joco Toki pendecho 26 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Heads or Tails Csüt. Júl. 29, 2010 6:49 pm | |
| inkább granny. ha már a kor meg van szabva, inkább nézek nőket, mint hatalmas bránereket XD (és annyi idő alatt mennyi tapasztalatot szerezhettek XD)
aludni/enni | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Heads or Tails Csüt. Júl. 29, 2010 9:14 pm | |
| Ez ilyen is-is, aludni jó amikor fáradt vagy, enni jó amikor kúrva éhes vagy. De szerintem az álomba merülés jobban esik.
Vámpír / Vérfarkas | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Heads or Tails Csüt. Júl. 29, 2010 9:21 pm | |
| eddig vámpírt mondtam volna, de ami most megy hányingert keltő. (+olaszországban volt egy kitömött vérfarkas, ami baromi jól nézett ki)
mivel aludnál szívesebben egy ágyban? plüssmaci/egy jó nő | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 1:32 am | |
| ez meg milyen kérdés? perszehogy egy jo novel
citromos gosser/sima gosser | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 1:41 am | |
| Hát Gösserből a citromos... de pl. a csapolt Stellát vagy épp a barna Leffét semmilyen ízesített sör meg nem veri.
Fű/crack? | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 10:24 am | |
| Nehézkes, nehézkes.. hmm krekktől nem leszel szarul +1 napig, és jobban is érzed magad az idősíkon, nem fogysz rendszeres fogyasztás után, de viszont 1; kúrva drága, 2; rohadt gyorsan függő lehetsz. Bár ezeket én kúrvára csak wikipédiáról tudom, szal skip this question.
Crack a legjobb haverjaiddal / 1986-os Chardonnay egy sznob party-n ? | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 10:33 am | |
| Alapvetően mivel elítélem a drogokat, meg a sznobizmust is ezért egy korsó hideg csapolt sör valami lepukkant kocsmában Fehér cipő/fekete cipő | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 11:12 am | |
| Így nincs értelme ha nem válaszoltok a feltett kérdésekre. Ha nem tudtok választani a feltett kettő közül akkor ne válaszoljatok. Az a lényege a topiknak hogy mindenképpen válassz a két feltett opció közül, indoklással, ha ne mtudsz, akkor ne postolj, hanem majd fog más, semmi értelme az egésznek ha skipeled. Addig fogok gay dolgokat írni amíg ezt nem tartjátok be.
Fekete cipő, mert a fehér egyszerűen sucks.
Házibuli után már nincs kedved hazamenni, tehát ott alszol és nagyon hideg van. Haveroddal alszol együtt egy kétszemélyes kényelmes,meleg ágyban / a hideg, kemény földön alszol egy pokrócon.
| |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 12:29 pm | |
| Nekem nincs azzal semmi bajom, ha srác mellett alszom, amíg tényleg MELLETTE alszom. Sok helyhiányos házibulin vtam már, egyszer 2fős kanapén 5-en aludtunk pl., akkor az egyik mellettem az pöcsös volt. Sztem részegen hajnali fél5-kor kb leszarja az ember, hogy hova fekszik, épp oda, ahol van hely.
Fehérbor/vörösbor? | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 1:36 pm | |
| Vörösbor mert karakteresebb ízű. Van egy kevés fehérbor ami jó, de a vörösök jellemzően finomabbak.
Kóla / Sprite | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 2:13 pm | |
| Sprite, szerintem frissítőbb.
Ha meggyilkolnak egy szerettedet, és a gyilkos tehetetlenül fekszik előtted Megbosszulod ahogy csak tudod / Megkíméled az életét, és max rendőrségre dobod. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 2:46 pm | |
| Azt hiszem elméletben ez egészen más mint gyakorlatban de ha ilyen előfordulna én elméletben megbosszulnám, de ha ott állnék valóban egy késsel a kezemben, elképzelhető hogy nem lennék elég tökös. De jah, papíron simán vendettáznék.
Következő hipotetikus kérdés (Baldur's Gate II fanok ismerik) Egy gonosz varázsló elrabol téged és a legjobb barátodat, mindkettőtöket bezár egy-egy kalitkába, ahol semmi más sincsen csak egy gomb. És ekkor felteszi a varázsló a kérdést: -Ha megnyomod a gombot, meghalsz, de a barátod megmenekül. -Ha nem nyomod meg, de a barátod igen, a barátod meghal, te viszont megmenekülsz. -Ha egyikőtök se nyomja meg, mindketten meghaltok. -Ha mindketten egyszerre nyomjátok, mindketten meghaltok.
Megnyomod a gombot / nem nyomod meg a gombot.
És nem éri skipeplni ezentúl, azért mert elméletben választasz egy rohadt véleményt, nem leszel rosszabb ember. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 3:27 pm | |
| Én biztos nem nyomnám meg, megpróbálnám meggyőzni a barátot, hogy én értékesebb ember vagyok és hogy sorry de neki kell sacrificeolnia. nincs olyan jó barátom, akiért feláldoznám magam. Viszont ez fordítva is igaz, úgyhogy szerintem az lenne, hogy nem nyomja meg egyikünk sem és double kill.
Felfedezel egy kurvajó, eddig nem használt vagy nem ismert kombót vagy decket Ygoban, és a deckkel 20/20 nyert duellel alázol lobbyban. -bragelsz fórumon a deckkel, esetleg ki is teszed deck palace-be; -secretly kezeled és a szokásos fórumtársaknak (most pl. Huda-tagoknak) még csak nem is említed a decket, és ellenük mással mész; -használod a decket Hudások ellen is, csak nem bragelsz hogy ez mekkora killer deck, így persze ugyanúgy megvan az esélye hogy ellesik és ellopják az ötletet. | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Heads or Tails Pént. Júl. 30, 2010 3:51 pm | |
| 1. már ezt egyszer Infernity-vel eljátszottam, és az lesz belőle h 2 hónapon belül felfedezik, hogy milyen imba, és egy egyiptomi kipostolja KC-n +rep-ért. Akk inkább postold ki de kúrvagyorsan, és neked jön minden resp.
Helyzet a következő: Egy bomba van rádbaszva terroristák által, és betesznek egy tömött area-ba, pláza, főtér, stb. A terroristák mondták, hogyha akárkinek szólsz, fejedben ólomkatona formázására lesz esély az ott lévő 36 fokos hőmérséklettől. A; Első dolog, hogy odamész valakihez, és megpróbálod elmondani gyorsban a szitut. B; Ottmaradsz semmit se téve, elvégre, ha te szopol, ők is. C; Kúrva gyorsan elkezdesz futni a legkihaltabb részre, hogy minél kevesebbek haljanak meg. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Heads or Tails Szomb. Júl. 31, 2010 2:58 am | |
| Fo, ez tökre 24-es Jack Bauer-es színezetű kérdés. Mivel tömeget akarnak gyilkolni, és nem egy-két embert, így sprintelnék. Wc-re vagy kifelé vagy nem tom hova, ahol kevesen vannak. Persze így sansztalan, hogy túlélem, mert idegből rámrobbantanék a cuccost, de elég pesszimistán látom a helyzetet, kb biztos halál. Az élet nem 24, IRL ezt tuti nem úszná meg senki Rég volt gaykedés, speciel én még nem is tettem fel gay kérdést, hát ím: kopasz bré/szőrös bré (nyilván magatokra értve, hacsak nem vagytok gayek XD) | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Heads or Tails Vas. Aug. 01, 2010 6:33 pm | |
| Kopasz bré mert trendi, ez van, ne haljon ki a topic ilyen kérdés miatt..
Kinti sport / benti sport | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Heads or Tails Vas. Aug. 01, 2010 8:45 pm | |
| Kinti sport mert mégiscsak napfény, levegő, egészséges stb.
Summoned Skull/ Cyber-tech Alligator | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Heads or Tails Hétf. Aug. 02, 2010 5:18 am | |
| Alligator, mert sokkal élethűbb és értelmesebb a leírása - egy egész life storyt mond el Bőrdzseki/más (pl farmer, susogós stb.) dzseki? | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Heads or Tails Hétf. Aug. 02, 2010 10:45 am | |
| Más dzseki mer a bőrdzseki marha drága lol.
Hamilton / Alonso | |
|
| |
Yusei
Posts : 87 Join date : 2010. Jul. 31. Location : Magyarország (Hungary)
| Tárgy: Yusei Hétf. Aug. 02, 2010 7:45 pm | |
| Hát ha már választani kell akkor Alonso. A hírek szerint Hamilton apuci pénzéből lett versenyző így nem tartom valami nagyra a fickót. Alonso legalább felküzdötte magát oda ahol van. Nem szeretem a F1et de a hírekből eleget meg lehet tudni XD Tudom morbid de hát ez a lényeg nem? XD Szerintetek melyik a röhejesebb? Tuningware (serpenyővel a fején) / Sonic Duck (vödörrel a fején) [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Heads or Tails Hétf. Aug. 02, 2010 8:12 pm | |
| Szvsz nem csak a hírekből kell tájékozódni... és a Tuningware röhejesebb.
szőke csaj / vörös csaj | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Heads or Tails Hétf. Aug. 02, 2010 8:56 pm | |
| Szőke csaj. Nem tudom, hogy az ízlést hogyan kéne magyarázni.. Egyesek próbálkoznak vörösre festeni, mert az ritka és unique, de jó pár röhejes árnyalatú festett vörös van. Az eredeti vörösről meg nekem vmiért egy göndör walesi/skót vikinglány jut eszembe, no thanks. Persze vannak jó vörösek, csak ritka. (Yusei, és a többieknek is mondom: pls legalább ebben a topicban használjuk a fantáziánkat és térjünk el a Yugiohtól ) Suliba: hátizsák/oldaltáska? | |
|
| |
Yusei
Posts : 87 Join date : 2010. Jul. 31. Location : Magyarország (Hungary)
| Tárgy: Yusei Hétf. Aug. 02, 2010 9:03 pm | |
| Hátizsák! Azért mert sokkal stabilabban lehet hordani. Az oldaltáskát (válltáska) nem szeretem mert nekem volt egy és mindig lecsúszott a vállamról ha meg át vetettem a nyakamon akkor mindig szorított és alig kaptam tőle levegőt nem is beszélve a nyak fájástól. Jó a hátizsák meg váll és hát fájást okozhat de legalább nem fojtogat és nem csúszik le a vállamról. XD
Medal Of Honor / Call Of Duty | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Heads or Tails Hétf. Aug. 02, 2010 9:34 pm | |
| Call of Duty, MoH-al keveset játszottam, CoD 1-et régen szerettem, szal az. Btw ma voltam fogorvosnál, a váróban láttam egy kúrva jó vörös csajt. :O
Nagy mellek / kicsi kemény szolid mellek ? | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Heads or Tails Kedd Aug. 03, 2010 11:35 pm | |
| Nagy mellek,de azért van határ. South Park/Family Guy | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Heads or Tails | |
| |
|
| |
| Heads or Tails | |
|