Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: X Saber Deck Pént. Aug. 13, 2010 9:49 pm | |
| Hali! Ezzel a deckel startoltam a bajnokságon, és Ragnaros kérésére kipostoltam ide. Nah akkor csapjunk is bele a lecsóba: | |
|
Yusei
Posts : 87 Join date : 2010. Jul. 31. Location : Magyarország (Hungary)
| Tárgy: Yusei Pént. Aug. 13, 2010 10:00 pm | |
| Nem igazán tudok hozzászólni mert amúgy jó kis deck csak egy nagy baja van hogy ku.va sok lap van benne mert a 47 az már rettenetesen sok szerintem. Vagy hát : - 1 PWWB szerintem az az 1 random - 2 Upstart Goblin - 1 One For One én nem látom értelmét mert csak a crowokat a palomlot és a ragigurát hozza és mivel ezek közül az utóbbi 2 érdemesebb kihozni vele így szerintem értelmetlen random lap | |
|
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: X Saber Deck Pént. Aug. 13, 2010 11:21 pm | |
| Kösz a decket egyébként tényleg sok lapos, néhány változtatás, ami segíthet benne: -1 PWWB -2 Upstar (sztem a one for one jó lap bele. tapasztaltam ellened) -1 fúlis burial (nem tudsz vele kidobni semmi hasznosat. max ragiurához, de nem a legjobb kombó) -2 thunder king -2 CD -1/2 Dust tornado DD Crow szerintem inkább sideba kéne +1 heavy +1 TT +1 gardestrike +1/2 Garsem +1 Ragigura +2 Saber Slahs és ryko helyett én inkább valami 3as beastet tennék be. ide jobb 6os synchrok vannak, mint 5ösök, és a mill ebben a deckben nem fontos. | |
|
Kira
Posts : 29 Join date : 2010. Mar. 14. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: X Saber Deck Vas. Aug. 15, 2010 12:44 am | |
| Én szeretem az X-saber szisztémát, de lássuk be, hogy ez egy elég gyenge koncepció. Mondtad, hogy koppizott deck, ezért megpróbálok Én is helpelni. A változtatásokat elég hosszú lenne leírni, ezért katt ide Ezt a decket sokat teszteltem és meglepően jól működött, de lehet, hogy még jobban működne, ha: - 2 Saber Hole + 1 Foolish (X-saber dobás esetén Gottomnak, Fulhelmknightnak, Ragigurának és Faultrollnak is jó) + 1 BoM (univerzálisan jó lap) | |
|
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: X Saber Deck Vas. Aug. 15, 2010 7:31 pm | |
| Hmm KCban jelenleg a Saber deckek instabilak nem úgy mint élőben.
Nekem ilyes formájú a deckem:
Monsters: 23
3xAirbellum 3xFaultroll 3xFullhelm 3xEmmersblade 2xRagigura 1xRescue Cat 1xPalomlo (KCs neve XD) 2xHamster 3xRyko
Spells: 5
1xOne for one 1xBrain control 1xMind control 1xHeavy 1xSpace
Traps:12
1xMirror 1xTorrential Tribute 1xSolemn Judgment 3xDimensional Prison 3xSaber Hole 3xGottoms | |
|