Helló mindenkinek, ez az első "komoly" deck, amit sikerült összállítanom, de azért szeretnék még segítséget kérni a pakli javítgatásában. Mivel én eddig a World Championship játékokat játszottam, az pedig az OCG-s lapokkal rendelkezik, ezért a deck tartalmaz olyan lapokat is, ami a TCG-ben még sajnos nem érhető el, de azért remélem ez nem probléma.
A frissített deck:Monsters (22):
Gilasaurus x2 - szerintem elég a 2, mert csak a duel elején szeretém használni, a 3 túl sok
Hyper Hammerhead x1
Jurrac Aeolo x3
Jurrac Dino x3
Jurrac Guaiba x3
Jurrac Monoloph x3
Jurrac Protops x2 - csak Synchro Material, szerintem az effectje nem elég jó, h 3 kelljen
Jurrac Velo x3
Jurrac Herra x1 - szintén elég 1 szerintem, nem túl jó az effektje, a szörnyeim pedig ritkán vannak arra kényszerítve, h defense positionban legyenek, szóval az effektjének sem látom túl sok hasznát
Super-Ancient Dinobeast x1 - jobb mint Herra, és szintén csak 1 Tribute + Monster Reborn esetén húzhatok lapot, habár még mindig kérdéses a helye, később lehet kiveszem
Spells (13):
Fossil Dig x2
Lightning Vortex x1
Monster Reborn x1
My Body as a Shield x1
MST x2
Shrink x2
Smashing Ground x1
Solidarity x3
Kivettem 2 Burden of the Mighty-t a deck méret csökkentéséért.
Traps ( 8 ):
Bottomless Trap Hole x2
Call of the Haunted x1 - rakjam be ezt is, vagyok elég a Monster Reborn?
Dimensional Prison x3
Mirror Force x1
Starlight Road x1
Call-lal a deck mérete 43, az még belefér?
Extra Deck:
Ally of Justice Catastor x2
Black Rose Dragon x1
Brionac, Dragon of the Ice Barrier x1
Goyo Guardian x1
Jurrac Giganoto x3
Jurrac Meteor x2
Mist Wurm x1
Stardust Dragon x2
Trishula, Dragon of the Ice Barrier x1
A deck nem annyira a magas szintű szörnyek köré lett tervezve, hanem inkább Giganoto Turbo Beatdownnak, vagy vmi olyasmi
Szóval leginkább olyan tanácsokra lennék kiváncsi, amik felgyorsítják a Synchrok lehozatalát.
Különben én elégedett vagyok a deckkel, az AI ellen kb a meccsek 80%-át megnyertem vele (a maradék 20% elment Blackwingek elleni vereségekre xD). Le lehet egyáltalán győzni egy Blackwing decket, vagy akármelyik más meta decket egy ilyen paklival? Persze ezt a kérdést már úgy teszem fel, hogy tudom, a Pro-k azt válaszolják majd, h minden paklival lehet nyerni, csak tudni kell használni, de azért én megkérdezem xD
Megjegyzés: a módosított deckkel már sikerült elvernem egy Blackwing decket. Persze AI ellen ez lehet, h nem túl nagy dicsőség, de azért nekem haladás