| Gadget Oppression | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Breaker
Posts : 265 Join date : 2010. Sep. 13. Age : 29 Location : Debrecen
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 5-0
| Tárgy: Gadget Oppression Hétf. Szept. 13, 2010 11:41 pm | |
| Nos a jelenlegi IRL deckem. Várok javaslatokat stb.
MAIN DECK (45)
Monsters (20) :
Machina Fortress (dobhatja magát ha gravebe kerül ezáltal) Kycoo the Ghost Destroyer (anti-grave conrol) D.D. Assailant (Stardust viszlát) Breaker the Magical Warrior (1 set szia és 1600 ATK nem rossz) Banisher of The Radiance x 2 (állati idegesítő ha sokáig marad és 1600 ATK) D.D. Warrior Lady x 2 (Stardust stb...) Giant Rat (keres Gadgetet, NSGMet) Green Gadget x 3 Red Gadget x 3 Yellow Gadget x 3 Dark Tinker (ez még teszt lenne némi synchro felé, megnézem kell-e a felső lap) / Krebons (várhatok a nem tunerre ezzel) / Magna Drago (1400 ATK) Neo-Spacian Grand Mole (állati főleg ha lockolhatok vele)
Spells (14) :
Burden of the Mighty (lol REDMD 1800 ATKal de kéne 2 vagy 3 belőle) Dark Hole (hát igen) Fissure x 3 (lehet Smashing Ground is 1-2 helyett) Lightning Vortex (another mass monster removal card) Monster Reborn (hát igen) Mystical Space Typhoon x 2 (hát igen) Pot of Avarice (ha szarban vagyok jól jön, de lehet ki kéne szedni?) Shrink x 3 (ye ATK felezés, Burdennel még jobb) Smashing Ground (Fissure helyett lehet més 1-2)
Traps (11) :
Bottomless Trap Hole x 2 (ismerkedés a másik dimenzióval) Call of the Haunted (hát igen?) Dimensional Prison x 2 (:O de 3 kéne) Mirror Force (hát igen) Royal Oppression (a mai meta...) Solemn Judgment (ezt csinálom... -NEM) Starlight Road (Dark Hole, Lightning Vortex, Torrential Tribute, XX-Saber Hyunlei, Judgment Dragon, hogy csak néhányat említsek) Torrential Tribute (hát igen) Ultimate Offering (5 Gadget az jó szokott lenni általában)
SIDE DECK (15)
Monsters (7) :
Prime Material Dragon (Burn vagy magam ellen) Blackwing - Sirocco the Dawn x 2 (Blackwing ellen) Electric Virus (hopeless ellen mentett és meglepődtek rendesen) Marionette Mite (zombie ellen) Puppet Plant (nos valami ellen csak jó, ha nem akkor ide mást) 4-Starred Ladybug of Doom (jó esetben field clear)
Spells (2) :
Necrovalley (eléggé anti-meta kártya) Prohibition (minden ellen jó, de érdemes-e benne hagyni annyi más sideom van)
Traps (6) :
Dust Tornado x 2 (burn ellen) Gottoms' Emergency Call (X-Saber ellen) Mirror of Oaths x 3 (Gladiator Beast ellen)
EXTRA DECK (15)
Red Dragon Archfiend Goyo Guardian Colossal Fighter x 2 Gaia Knight, the Force of Earth x 2 Stardust Dragon Psychic Lifetrancer Black Rose Dragon Magical Android Exploder Dragonwing Junk Warrior X-Saber Urbellum Ally of Justice Catastor Flamvell Uruquizas
-mainba kellene még Tragoedia -sideba lehetne még Return From the Different Dimension? -extra: ezek vannak, kéne még Thought Ruler Archfiend és Brionac, Dragon of the Ice Barrier | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Hétf. Szept. 13, 2010 11:56 pm | |
| Sorry de nem írok rá listet mert elég össze vissza :S Vagy gadet anti-metaát raksz össze vagy machinát amit javalni tudok. KC-ban a machinát erősebbnek érzem mert összetettebb, és kombinatívabb, BB ligában majd a machinára is kitérünk | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 3:39 pm | |
| Igen döntsd el előbb hogy mire specializálódsz, de ne vegítsd össze, pláne ne használj 45 lapot, gadget-machina decknek muszáj 40 laposnak lennie. Call nem kell bele, 1 kycoo felesleges, 1 assailant felesleges, vortex túl veszélyes starlight miatt hmm levittem 41re, legyen akkor -3 fissure és + 2 smashing (smashing jobb mint fissure) így megvan a 40. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 3:46 pm | |
| Opciót írok le neked ez ilyen gyorsan összetett deckek tőlem:
Gadget Oppression:
Monsters: 18
2xGreen Gadget 2xYellow 2xRed Gadget 3xDoomcaliber Knight 3xThunderking Rai-oh 2xFosil Dyna 3xKycoo 1xGale
Spells: 8
3xBook of Moon 3xSmashing Ground 2xSpace Typhoon
Traps: 14
1xRoyal Oppression 1xMirror Force 1xTorrential Tribute 2xSolemn Warning 1xSolemn Judgment 2xBottomless Trap Hole 3xDimensional Prison 1xStarlight Road 2xCompulsory | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 4:05 pm | |
| azt hozzáteszem nheilre reagálva hogy machina gadgetnek nem muszáj 40 laposnak lennie ha 9 gadgettel tolod de ez most nem machina gadget deck hanem gadget antimeta szóval szal 40 lap legyen jah....(lol vicces hogy oppression gadget a neve 1 random oppressionel...key lap) | |
|
| |
Breaker
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 4:28 pm | |
| Nheil: hogy lenne machina gadget egyetlenegy machina lappal? A deck viszont igen, lehetne kisebb.
Szaba: 1 oppression lehet a deckben...
Tarantila: jól néz ki, csak tudod egy 16 éves honnan szerez be 3 db Rai-oh-t, DK-t és Dynát? Ez igazán egy elég olcsó deck (kiv a Mirrort meg a Synchrokat)
Köszönöm az eddigieket, és várok még javaslatokat, főleg a Sidera vonatkozólag. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 4:48 pm | |
| Persze hogy 1 oppression lehet a decben de attól még nekem mulatságos mert nem változtat a tényen hogy benne van a névben az hogy oppresion holott csak 1 oppression van a deckben....ennyi erővel lehetne Fissure Gadget is....vagy ha beleraksz egy random oppressiont saberbe akk az már Oppression Saber? Jah am nem Machina Gadget nyilván de Nheil is látja szvsz csak arra gondolt hogy gadgetbe és machina gadgetbe 40 lapot érdemes rakni. - Breaker írta:
- Tarantila: jól néz ki, csak tudod egy 16 éves honnan szerez be 3 db Rai-oh-t, DK-t és Dynát?
Diákmeló
A hozzászólást Szaba összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 14, 2010 4:52 pm-kor. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 4:49 pm | |
| Akkor ha IRL deckre gondolsz tessék 1 deck: Monsters: 20 3xRed 3xGreen 3xYellow 3xD.D. Assailant 3xD.D. Lady 1xReaper 1xGrand Mole 3xKycoo Spells: 13 3xSmashing 3xBook of Moon (ha nem tudsz szerezni akkor enemy controller) 2xSpace Typshoon 1xDark Hole 1xMonster Reborn 1xLIghtning Vortex (élőben Starlight drága ) 2xShrink Traps: 8 1xMirror (nem tudom van e már common, de ki fog jönni) 1xTorrential 2xBottomless 3xPrison (van common) 1xOppression | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 5:03 pm | |
| Öhm én egy szóval nem mondtam hogy a te decked machina-gadget, azt írtam hogy gadget-machina (tehát az ilyen ) deckek legyenek 40 laposak, ha 41-42 még ok, de 45 nagyon sok. | |
|
| |
Breaker
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 5:22 pm | |
| Szaba: Lol igaz Tarantila: thx ez jól néz ki A 45 lapról annyit, hogy olvastam valahol, ha 9 gadgettel mész, akkor 45 lappal kezdőhúzásban kevesebb az esélye, hogy 2 gadgetet húzol, de már látom, hogy inkább hülyeség, mert akkor 6 Gadget kell. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 7:18 pm | |
| Öhm igen antmetába 6 gadget jobb szerintem is. Ha 9el tolod, akkor vortexnek divine wrathnak stb van lapod dobni. Machinába jó a 9 gadget mert a Fortresst lehet éleszteni | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Kedd Szept. 14, 2010 9:36 pm | |
| Am ha lesz jó állásod akk Pot of Dualityt is vegyél de ahhoz tényleg jó állás kell.... | |
|
| |
Breaker
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Szer. Szept. 15, 2010 4:40 pm | |
| Jesus, a Pot of Duality rohadt sokat ér! Ennyit nem gondoltam volna. Ha valaha is lesz akár 1em is, az nem lesz könnyű... | |
|
| |
Breaker
| Tárgy: Re: Gadget Oppression Pént. Szept. 16, 2011 5:37 pm | |
| Kemény 1 év után hozzászólok, mert szereztem 3at 8k-ért gg | |
|
| |
Nheil Admin