Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Card-Maker cuccos | |
|
+12Szaba Rochester Breaker Istipisti pendecho Dreamer Sheodon R3dNeX Lothar Joco Cslk Tarantila 16 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zane.Truesdale
Posts : 41 Join date : 2010. Sep. 19. Age : 26 Location : Sopron
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 1:52 pm | |
| Ez lol. Kaibaval tényleg be kéne tetetni a gameba | |
| | | R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 2:01 pm | |
| | |
| | | Breaker
Posts : 265 Join date : 2010. Sep. 13. Age : 29 Location : Debrecen
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 5-0
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 5:35 pm | |
| Jók a kártyák, effektjük is jó. Figyelj a szórendre. Tanulsz te angolt? | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 10:46 pm | |
| lassan két éve hogy nem tanultam igazán
lehet kicsit kijötem a formából
de igy utólagosan tudom én is ha arra gondolsz, ha nem akk nyugodtan leirhatod helyesen, hibáimból csak tanulni tudok, meg második anyanyelvem a német, igy az néha bekever és talán aért is
only if
if only lenne.. de akk nem csak a szórend hanem kéne a tárgy is, és akk vagy az hgoy this card, vagy it | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 10:54 pm | |
| Ha az angolnál tartunk, akkor szerintem az only if megfogalmazás a helyes. Az if only kívánságot/óhajt fejez ki. Én személy szerint nem látok benne hibát.
A hozzászólást Istipisti összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 12:28 am-kor. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 11:23 pm | |
| az is igaz de más hiba sztem nicns abban a lapban, meg az előző kettőben se találtam ezen kivül hát majd breaker megmondja | |
| | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Kedd Okt. 05, 2010 11:45 pm | |
| Értem, akkor naggyal írom, mert joco is felnagyította. Helyesen:
You can only activate this card if you have a removed from play Girl-type monster by paying 800 Life Points. Negate the summon of a monster OR the activation of a Spell Card/Trap Card/Effect Monster's effect that includes an effect that Special Summons a monster(s), and remove from play that card. Then return 1 removed from play Girl-type monster to the owner's Graveyard.
A hozzászólást Breaker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 11:11 pm-kor. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 12:04 am | |
| hát ez a yugiohs megfogalmazás de attól függetlenül helyes sztem az enyém is, nyelvtanilag azt nincs kedvem nézegetni hogy most pontosan hogyan is milyen szvak használatával vannak a lapok, mert úgy se kerülnek be a gameba meg igy hogy jönnek mindig új és új lapok, igy is változik a nyelvezete , csak azért irtam kicsivel hátha berágsz érte,.. de annyit had engedjek meg magamnak hogy kijavítom az angol mestert, aki szerint "mi az hogy nincs időd, kedved normálisan megirni a dolgokat" szint úgy hibázik és nem írja helyesen Netage, nem negate? | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 12:39 am | |
| Szerintem meg teljesen mindegy hogy van megfogalmazva a szöveg (azért legyen érthető, és világos) a konami is csinál hibákat, nem csoda, hogy egyes kártyákon újra nyomtatják a szöveget. én mondjuk annak is örülnék, ha teljesen helytelenül lenne a szöveg a kártyámon, mert akkor legalább tudnék csinálni egyet. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 12:42 am | |
| anélkül is tudsz csinálni a lényeg h megértsük mármint szerintem | |
| | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 1:42 pm | |
| Én ilyen yugiohs megfogalmazó vagyok :O Szeretem, ha "hivatalosak" a kártyáim Láttam már én is változást, pl régi: Once per turn, if this card would be destroyed by battle, it is not destroyed. új: Once per turn, this card cannot be destroyed by battle. A tiedet a Solemn Warning-ból és a Burial from a Different Dimension-ból, és az általános tudásomat felhasználva alkottam meg. nevezzetek nyugodtan yugiohkockának, igazatok van | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 7:23 pm | |
| | |
| | | Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| | | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 11:08 pm | |
| Az esetleges flamek elekrülése végett, 1. Red, ha nem tetszik vagy ilyesmi nekem szólj és te szólj, és befejezem, mert neked írom, nem igazán a többieknek 2. kicsivel írom, pont emiatt, akinek nem tetszik/nem neki szól az IGNOREolja. és nem gondolom hogy tökéletes vagyok | |
| | | Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Szer. Okt. 06, 2010 11:21 pm | |
| Te good gay vagy dawe nyugi Thx hogy törölted főnök, de akkor csinálj valamit, mert az hogy eddig nem írt ilyesfélét senki nem jelenti azt hogy nincs is probléma. | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 12:16 am | |
| Öhm én nem gondolom, hogy ez probléma, mert kulturáltan leírja Breaker a dolgait, nem pedig azt, hogy szar n00b vagy takarodj stb. (tény néha irritáló) Szerintem mindenkinek van rossztulajdonsága, pl Joconak több is, de ez van. Persze ki nem szarja le, milyen a megfogalmazás, de hát ha ő nem szarja le akkor írjon csak Red-et ismerem nem rinyál senkinek, max megjegyzi, hogy pöcs azt ennyi. 2 lehet, hogy beképzelt Breaker stb, de most pl lefordítja a yugioh szabálykönyvet, és ha ez megvan az hatalmas előre lépés lenne a Magyar yugiohban mert nincs magyar szabálykönyv. Légyszíves a vulgáris dolgokat meg kerüljük, PM, hamachi ha anyázni akarunk de ne itt. Megjegyzés: nekem nincs vele semmi gondom, főleg, hogy mostanság beszéltem vele elég sokat, de lehet ha ő is ventrillozna, mint mi régen rájönnénk, tök jó arc, mert pl Thocit is rüheltem a postjai miatt XD | |
| | | Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 1:31 pm | |
| | |
| | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 4:03 pm | |
| Ha lenne mikrofonom, kipróbálnám ezt a ventrilo dolgot. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 9:48 pm | |
| Nem értem mi a gond? Én mit szóltam másnak? mások is látják amit kommentelünk, és tudnak is olvasni, ha akarnak hozzá szólni hozzá szólhatnak én nem mondtam semmit senkinek amit gondoltam megírtam és ennyi... azért meg nem kell kicsivel írni mert hogy aki nem akarja nem olvassa el, attól lehet normális betűmérettel is írni, és úgy is el tudják dönteni hogy elolvassák e vagy sem és ha zavar hogy mások kommenteltek, és nekem szólt akk azt pmen vagy msnen keresztül is lelehetett volna intézni... csak néha nem mind1 hogy is van megfogalmazva.. ha mondtam vmi rosszat v megbántottalak akk sry nem az a típusu ember vagyok aki szereti ha rosszba van vkivel ezért is hagyjuk múlté azt ennyi Set sry hogy délután amikor hamon rám írtál már nem írtam vissza , csak vmi volt a nettel vagy hammal nemtom, aztán jött a buszom aztán go home Topic témályára visszatérve Nem rossz lapok Furor Griffin nem is tom melyik lapra hasonlit annyiból rossz h mi nem tudunk spell lapot aktiválni de hasznos tud lenni Battle horse az meg nagyon fasza egy lap, warriroos deckbe sztem egy alap lenne, tuner táp megvan, majdnem mint plague, csak temetőbe dobat, és utána nem megy rfgbe sajnos annyira nem ismerem a lapokat még tyger is kombózhat főleg ha tunert hivunk akk fasza halbyron is tetszik, egyszer tudjuk negálni vmi s/t-t, sajnos csak egyszer egy duelben , de nincs feltétel hozzá | |
| | | Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 10:09 pm | |
| | |
| | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 10:21 pm | |
| Lol, nem csak én gyártok ilyen brokengyanús lapokat. A "Zeal Albion" a legjobb/brokenebb.
Red: nekem nincs gondom azért írom kicsivel, mert nem akarok esetleges flameket, de te nem csesztél le érte nem gondolom hogy megbántottál volna, a netage-t meg én csesztem el, kösz hogy szóltál egyetértek, hagyjuk a fenébe (ha Set is így gondolja) | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 10:24 pm | |
| az a havkesheol hmm 1900as direct attack nem kevés és az a jó benne hogy nem az van hogy 2 szörnyel kell többnek lennie a tiednél pl saber bw meg bamboo ellen azért lol csak sajnos nem lehet síncrozni az a castle előző lapokhoz nagyon faszán passzol és az a 100lp nem is sok az a korpse is kombózik pár lappal raigeki break, vagy főnix wing és akk laphátrányba nem is kerülünk igazából zeal albion is fasza ahogy látom nálad is rfgbe mennek Breaker: akk megbeszéltük amúgy az nem gond ha az angol kijavítod ha van benne nyelvtani hiba, lehet h csak férre néztem, de lehet az is hogy rosszul tudom ha kijavítod, vagy megírod h szerinted mi lett volna a helyes nem baj, annak csak örülök mert akk ha én azt hiszem h az enyém a helyes, akk lehet a hibás marad meg bennem így meg akk ha hibázok és tom mi a hiba nyelvtanilag akk csak tanulok azzal | |
| | | Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 10:48 pm | |
| Első dolog amit meg kell tanulni lapgyártásnál, hogy nincs broken lap. Annyi, hogy ne gyártsunk a TCG-s lapoknál brokenebb lapokat.
TCG Only lapok a legbrokenebbek. 'Nuff Said. | |
| | | Breaker
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Csüt. Okt. 07, 2010 11:25 pm | |
| Igenis vannak broken lapok. Amiket ha kiadnál a TCGben, a Dark Strike Fighterhez hasonlóan (amit én nem találtam akkoriban annyira brokennek) akár instant tiltás kerülne rájuk. "Zeal Albion": Ha az ellen le akarja szedni, simán feláldozod, ha szörnnyel, akkor azt ölöd meg, ha s/t vel, akkor bármit, ami van neki. Amikor hívod kézbe ad egy, igaz meghatározott típusú (és ATKú) szörnyet, Stratoshoz hasonlóan, ami ugye 1esen van.
"Castle of Camelot": Bármilyen deckből megcsinálja amit akarsz, és eközben az esetleges ellen deck SP summonjait/keresőit szétcseszi. Nem synchrozhattok omg. És csak 100at fizet. Az egyetlen ilyen lap amit én tudok, az a "Messenger of Peace" ami egyeffektes.
"Havkesheol": Ez tök jó, nem mondanám brokennek.
"Korpse": "Imperial Iron Wall" + az ellen oldalán egy 2000+ ATKú szörny=instant deckout... | |
| | | Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos Pént. Okt. 08, 2010 1:51 am | |
| Jogos egyébként. Ami poén, hogy saját lapoknál sose, de más lapjainál azonnal észreveszem a kombbókat. OMG. (Amúgy a nincsenek broken lapok azt nem konkrétan az én lapjaimra értettem, hanem úgy általában ) Na akkor elkezdem rekreálni őket mert lementeni azt nem sikerült. Castle of CamelotPay 2000 Life Points to activate this card. All monsters in any Deck become EARTH Warrior-Type monsters. Neither player can Synchro Summon monsters. Pay 1000 Life Points during each of your Standby Phases. If you do not, destroy this card.Igaz még mindig alaposan leblokkol, de most már drága a fenntartása, plusz a kijátszási költsége sem olcsó. 2 deckben Terraforminggal, azt kész is az anti-meta EARTH Warrior deck. Battle HorseThis card cannot be used for a Synchro Summon except for an EARTH or Warrior-Type Synchro Monster. If this card is in your Graveyard during your Standby Phase, you can discard 1 card to Special Summon this card. This effect cannot be activated if there are any monsters in your Graveyard that are not Warrior-Type, except this card.Ezzel mi volt a baj? Semmi. Volt benne pár elírási hiba, azokat javítottam ki. Zeal AlbionThis card cannot be Special Summoned. When this card is Normal Summoned, you can add 1 Level 4 Warrior-Type monster with ATK 1900 or more from your Graveyard to your hand. During your Main Phase turn, you can Tribute this card to destroy 1 card on your opponent's side of the field.Ez így már more balanced. Kevesebbet keres (no Stratos!) kevesebb helyről, továbbá lőni sem mindig tud és lassabban is teszi azt (AK-ból előltöltős revolverre cserélve a fegyója). Statok maradtak. HalbyronThis card cannot be Special Summoned or Set. This card can only be Normal Summoned if your opponent's Life points are more than your Life Points. During either player's turn, you can negate the activation of a Spell Card. You can use this effect once per duel. This card cannot be Tributed or used for Synchro Summon.Kicsit más, de mégis ugyanaz. És ez is more balanced lett hála néhány kritériumnak. Plusz ezt sem lehet többször használni. Furor GriffonWhen this card is Summoned, you can discard 1 Warrior-Type monster to send 1 card on your opponent's side of the field to the Graveyard. This card is unaffected by Spell Cards. You cannot activate Spell Cards while this card is face-up on the field. Control of this face-up card cannot switch.Egy kis apró módosítás, de a lap mégis ugyanaz maradt. KorpseThis card is also treated as a LIGHT and Zombie-Type monster while this card is in the Graveyard. This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except from your Graveyard. When this card is sent to the Graveyard, Special Summon this card to your side of the field.Ez meg teljesen új lap lett. Kvázi egy Wulf, azzal a különbséggel, hogy ez Chaosba és Zombieba jobb. Kivéve, hogy az ATK-ja kevesebb, de Zombie World nélkül is Zombie Master target. Meg kettő ilyen hozhat simán egy Chaos Sorcerert. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Card-Maker cuccos | |
| |
| | | | Card-Maker cuccos | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |