Hungarian United Duelists Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdőlaphttp://unitedhuKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics
    Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    Statistics
    Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
    Legújabb felhasználó: Mihi

Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
    Legutóbbi témák
    » Társalgó
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker

» A nap zenéje
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
    Nheil
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcapCard-Maker cuccos - Page 6 I_voting_barCard-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap 
    Tarantila
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcapCard-Maker cuccos - Page 6 I_voting_barCard-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap 
    Istipisti
    Set
    R3dNeX
    NAKA
    Makk
    Ragnaros
    Cslk
    Toki
    Poll
    Legyen-e normális verseny?
    Igen TCG!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcap50%Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap
     50% [ 5 ]
    Igen OCG!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcap30%Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap
     30% [ 3 ]
    Nem mert homokos vagyok!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcap10%Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap
     10% [ 1 ]
    Karalábé!
    Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_lcap10%Card-Maker cuccos - Page 6 I_vote_rcap
     10% [ 1 ]
    Összes szavazat : 10

Card-Maker cuccos

Go down 
    +12
    Szaba
    Rochester
    Breaker
    Istipisti
    pendecho
    Dreamer
    Sheodon
    R3dNeX
    Lothar
    Joco
    Cslk
    Tarantila
    16 posters
    Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
    SzerzőÜzenet
    Zane.Truesdale

Zane.Truesdale

Card-Maker cuccos - Page 6 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 1:52 pm

Ez lol. Kaibaval tényleg be kéne tetetni a gameba tongue
    Vissza az elejére Go down
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont
    Credits: 50
    Győzelmi mutató: 3-5

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 2:01 pm

Card-Maker cuccos - Page 6 TwoforOne1
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont
    Credits: 55
    Győzelmi mutató: 5-0

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 5:35 pm

Jók a kártyák, effektjük is jó.
    Figyelj a szórendre. Tanulsz te angolt?
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 10:46 pm

lassan két éve hogy nem tanultam igazán

lehet kicsit kijötem a formából

de igy utólagosan tudom én is ha arra gondolsz, ha nem akk nyugodtan leirhatod helyesen, hibáimból csak tanulni tudok, meg második anyanyelvem a német, igy az néha bekever és talán aért is

only if

if only lenne.. de akk nem csak a szórend hanem kéne a tárgy is, és akk vagy az hgoy this card, vagy it
    Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
    Győzelmi mutató: 12-11

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 10:54 pm

Ha az angolnál tartunk, akkor szerintem az only if megfogalmazás a helyes. Az if only kívánságot/óhajt fejez ki. Én személy szerint nem látok benne hibát.

A hozzászólást Istipisti összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 12:28 am-kor.
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 11:23 pm

az is igaz

de más hiba sztem nicns abban a lapban, meg az előző kettőben se találtam ezen kivül

hát majd breaker megmondja Very Happy
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeKedd Okt. 05, 2010 11:45 pm

Értem, akkor naggyal írom, mert joco is felnagyította.
    Helyesen:

You can only activate this card if you have a removed from play Girl-type monster by paying 800 Life Points.
    Negate the summon of a monster OR the activation of a Spell Card/Trap Card/Effect Monster's effect that includes an effect that Special Summons a monster(s), and remove from play that card.
    Then return 1 removed from play Girl-type monster to the owner's Graveyard.

A hozzászólást Breaker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 06, 2010 11:11 pm-kor.
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 12:04 am

hát ez a yugiohs megfogalmazás

de attól függetlenül helyes sztem az enyém is, nyelvtanilag

azt nincs kedvem nézegetni hogy most pontosan hogyan is milyen szvak használatával vannak a lapok, mert úgy se kerülnek be a gameba

meg igy hogy jönnek mindig új és új lapok, igy is változik a nyelvezete

, csak azért irtam kicsivel hátha berágsz érte,..
    de annyit had engedjek
    meg magamnak
    hogy kijavítom az angol mestert,
    aki szerint
    "mi az hogy nincs időd, kedved normálisan megirni a dolgokat"
    szint úgy hibázik és nem írja helyesen

study Very Happy
    Netage, nem negate?

Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
    Győzelmi mutató: 12-11

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 12:39 am

Szerintem meg teljesen mindegy hogy van megfogalmazva a szöveg (azért legyen érthető, és világos) a konami is csinál hibákat, nem csoda, hogy egyes kártyákon újra nyomtatják a szöveget.
    én mondjuk annak is örülnék, ha teljesen helytelenül lenne a szöveg a kártyámon, mert akkor legalább tudnék csinálni egyet.
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 12:42 am

anélkül is tudsz csinálni Very Happy

a lényeg h megértsük

mármint szerintem
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 1:42 pm

Én ilyen yugiohs megfogalmazó vagyok :O
    Szeretem, ha "hivatalosak" a kártyáim
    Láttam már én is változást, pl
    régi: Once per turn, if this card would be destroyed by battle, it is not destroyed.
    új: Once per turn, this card cannot be destroyed by battle.
    A tiedet a Solemn Warning-ból és a Burial from a Different Dimension-ból, és az általános tudásomat felhasználva alkottam meg.
    nevezzetek nyugodtan yugiohkockának, igazatok van
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 7:23 pm

Card-Maker cuccos - Page 6 WaterGirl
    Dawe

Dawe

Tapasztalati pont
    Credits: 0
    Győzelmi mutató: 0-0

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 11:00 pm

Yeah Red have pro cards Set de....ez a dats why i hate childrens rám nem vonatkozik ugye?XD lol! Am én szerintem is tök mind egy hogyan irja, attól még ugyan az marad. Nice work dude! Cool Wink
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 11:08 pm

Az esetleges flamek elekrülése végett,
    1. Red, ha nem tetszik vagy ilyesmi nekem szólj és te szólj, és befejezem, mert neked írom, nem igazán a többieknek
    2. kicsivel írom, pont emiatt, akinek nem tetszik/nem neki szól az IGNOREolja.
    és nem gondolom hogy tökéletes vagyok
    Set
    Moderator
    Moderator
    Set

Tapasztalati pont
    Credits: 77
    Győzelmi mutató: 11-9

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 06, 2010 11:21 pm

Te good gay vagy dawe nyugi Very Happy
    Thx hogy törölted főnök, de akkor csinálj valamit, mert az hogy eddig nem írt ilyesfélét senki nem jelenti azt hogy nincs is probléma.
    Tarantila
    Admin
    Admin
    Tarantila

Tapasztalati pont
    Credits: 75
    Győzelmi mutató: 11-5

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 12:16 am

Öhm én nem gondolom, hogy ez probléma, mert kulturáltan leírja Breaker a dolgait, nem pedig azt, hogy szar n00b vagy takarodj stb. (tény néha irritáló)

Szerintem mindenkinek van rossztulajdonsága, pl Joconak több is, de ez van. Persze ki nem szarja le, milyen a megfogalmazás, de hát ha ő nem szarja le akkor írjon csak Very Happy Red-et ismerem nem rinyál senkinek, max megjegyzi, hogy pöcs azt ennyi.

2 lehet, hogy beképzelt Breaker stb, de most pl lefordítja a yugioh szabálykönyvet, és ha ez megvan az hatalmas előre lépés lenne a Magyar yugiohban mert nincs magyar szabálykönyv.

Légyszíves a vulgáris dolgokat meg kerüljük, PM, hamachi ha anyázni akarunk de ne itt.

Megjegyzés: nekem nincs vele semmi gondom, főleg, hogy mostanság beszéltem vele elég sokat, de lehet ha ő is ventrillozna, mint mi régen rájönnénk, tök jó arc, mert pl Thocit is rüheltem a postjai miatt XD
    https://hungarianudacademy.hungarianforum.com
    Sheodon
    Moderator
    Moderator
    Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 1:31 pm

Card-Maker cuccos - Page 6 Darresgeneralbysymerina

Furor Griffon

When this card is Summoned, you can discard 1 Warrior-Type monster to send 1 card on your opponent's side of the field to the Graveyard. This card is unaffected by Spell or Trap Cards. You cannot activate Spell Cards while this card is face-up on the field. Control of this face-up card cannot switch.

Card-Maker cuccos - Page 6 Battlehorsebysymerinart

Battle Horse

This card cannot be used for a Synchro Summon except for an EARTH or Warrior-Type Synchro Monster. . If this card is in your Graveyard during your Standby Phase, you can discard 1 card to Special Summon this card. This effect cannot be activated if there are any monsters in your Graveyard that are not Warrior-Type.

Card-Maker cuccos - Page 6 Knightbysymerinartjpgse

Tyger Whitvar

When this card is Summoned, except from your Deck, and if you have only Warrior-Type monsters in your Graveyard, you can Special Summon 1 Level 4 or lower EARTH Warrior-Type monster with ATK 1900 from your Deck. Destroy this card during the End Phase of the turn when it was Summoned.

Card-Maker cuccos - Page 6 Godofwarbysteveargylejp

Halbyron

You can Special Summon this card from your hand if your opponent's Life points are more than your Life Points. If you do, remove it from play when this card was removed from the field. During either player's turn, you can negate the activation of a Spell Card. You can use this effect once per duel.
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 4:03 pm

Ha lenne mikrofonom, kipróbálnám ezt a ventrilo dolgot.
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 9:48 pm

Nem értem mi a gond?

Én mit szóltam másnak?

mások is látják amit kommentelünk, és tudnak is olvasni, ha akarnak hozzá szólni hozzá szólhatnak

én nem mondtam semmit senkinek
    amit gondoltam megírtam és ennyi...

azért meg nem kell kicsivel írni mert hogy aki nem akarja nem olvassa el, attól lehet normális betűmérettel is írni, és úgy is el tudják dönteni hogy elolvassák e vagy sem

és ha zavar hogy mások kommenteltek, és nekem szólt akk azt pmen vagy msnen keresztül is lelehetett volna intézni...

csak néha nem mind1 hogy is van megfogalmazva..

ha mondtam vmi rosszat v megbántottalak akk sry

nem az a típusu ember vagyok aki szereti ha rosszba van vkivel
    ezért is hagyjuk múlté azt ennyi

Set sry hogy délután amikor hamon rám írtál már nem írtam vissza , csak vmi volt a nettel vagy hammal nemtom, aztán jött a buszom aztán go home

Topic témályára visszatérve

Nem rossz lapok Very Happy

Furor Griffin nem is tom melyik lapra hasonlit Very Happy
    annyiból rossz h mi nem tudunk spell lapot aktiválni de hasznos tud lenni

Battle horse az meg nagyon fasza egy lap, warriroos deckbe sztem egy alap lenne, tuner táp megvan, majdnem mint plague, csak temetőbe dobat, és utána nem megy rfgbe

sajnos annyira nem ismerem a lapokat még

tyger is kombózhat főleg ha tunert hivunk akk fasza Very Happy

halbyron is tetszik, egyszer tudjuk negálni vmi s/t-t, sajnos csak egyszer egy duelben Very Happy, de nincs feltétel hozzá Very Happy
    Sheodon
    Moderator
    Moderator
    Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 10:09 pm

Köszi, örülök hogy tetszettek. Very Happy

Jó kis gyakorlás nyelvvizsga előtt Razz

Kövi hullám, ma készültek:

Card-Maker cuccos - Page 6 Thewarriorbyalanlathwel

Havkesheol

This card cannot be Tributed or used for a Synchro Summon. When your opponent has 2 or more monsters and you no control monsters, you can Special Summon this card from your hand. If you do, this card can attack your opponent's Life Points directly and removed from the play if it was removed from the field.

Card-Maker cuccos - Page 6 Hallbysnowskadijpgset1t

Castle of Camelot

All monsters in any Deck become EARTH Warrior-Type monsters. Neither player can Synchro Summon monsters. Pay 100 Life Points during each of your Standby Phases. If you do not, destroy this card.

Card-Maker cuccos - Page 6 Cardimageskeletonver10b

Korpse

This card is also treated as a Zombie-Type monster. This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except from your Graveyard. When this card is sent to the Graveyard, you can discard 2 cards from the top of your opponent's Deck to Special Summon this card. If you do, remove it from play if it was removed from the field.

Card-Maker cuccos - Page 6 Fantasyhumangunnerbyrea

Zeal Albion

When this card is Normal Summoned, you can add 1 Level 4 Warrior-Type monster with ATK 1800 or more from your Deck or Graveyard to your hand. In either player's turn, you can Tribute this card to destroy 1 card on your opponent's side of the field. Remove this card from play instead of sending it to the Graveyard.
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 10:21 pm

Lol, nem csak én gyártok ilyen brokengyanús lapokat.
    A "Zeal Albion" a legjobb/brokenebb.

Red:
    nekem nincs gondom
    azért írom kicsivel, mert nem akarok esetleges flameket, de te nem csesztél le érte
    nem gondolom hogy megbántottál volna, a netage-t meg én csesztem el, kösz hogy szóltál
    egyetértek, hagyjuk a fenébe (ha Set is így gondolja)
    R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 10:24 pm

az a havkesheol hmm 1900as direct attack Very Happy nem kevés Very Happy

és az a jó benne hogy nem az van hogy 2 szörnyel kell többnek lennie a tiednél Very Happy

pl saber bw meg bamboo ellen azért lol Very Happy

csak sajnos nem lehet síncrozni

az a castle előző lapokhoz nagyon faszán passzol Very Happy

és az a 100lp nem is sok

az a korpse is kombózik pár lappal raigeki break, vagy főnix wing és akk laphátrányba nem is kerülünk igazából Very Happy

zeal albion is fasza Very Happy
    ahogy látom nálad is rfgbe mennek Very Happy Razz

Breaker:

akk megbeszéltük Very Happy

amúgy az nem gond ha az angol kijavítod ha van benne nyelvtani hiba, lehet h csak férre néztem, de lehet az is hogy rosszul tudom

ha kijavítod, vagy megírod h szerinted mi lett volna a helyes nem baj,
    annak csak örülök mert akk ha én azt hiszem h az enyém a helyes, akk lehet a hibás marad meg bennem
    így meg akk ha hibázok és tom mi a hiba nyelvtanilag akk csak tanulok azzal
    Sheodon
    Moderator
    Moderator
    Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 10:48 pm

Első dolog amit meg kell tanulni lapgyártásnál, hogy nincs broken lap. Annyi, hogy ne gyártsunk a TCG-s lapoknál brokenebb lapokat.

TCG Only lapok a legbrokenebbek. 'Nuff Said.
    Breaker

Breaker

Tapasztalati pont

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 07, 2010 11:25 pm

Igenis vannak broken lapok. Amiket ha kiadnál a TCGben, a Dark Strike Fighterhez hasonlóan (amit én nem találtam akkoriban annyira brokennek) akár instant tiltás kerülne rájuk.
    "Zeal Albion":
    Ha az ellen le akarja szedni, simán feláldozod, ha szörnnyel, akkor azt ölöd meg, ha s/t vel, akkor bármit, ami van neki. Amikor hívod kézbe ad egy, igaz meghatározott típusú (és ATKú) szörnyet, Stratoshoz hasonlóan, ami ugye 1esen van.

"Castle of Camelot":
    Bármilyen deckből megcsinálja amit akarsz, és eközben az esetleges ellen deck SP summonjait/keresőit szétcseszi.
    Nem synchrozhattok omg.
    És csak 100at fizet. Az egyetlen ilyen lap amit én tudok, az a "Messenger of Peace" ami egyeffektes.

"Havkesheol":
    Ez tök jó, nem mondanám brokennek.

"Korpse":
    "Imperial Iron Wall" + az ellen oldalán egy 2000+ ATKú szörny=instant deckout...
    Sheodon
    Moderator
    Moderator
    Sheodon

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitimePént. Okt. 08, 2010 1:51 am

Jogos egyébként. Ami poén, hogy saját lapoknál sose, de más lapjainál azonnal észreveszem a kombbókat. OMG. (Amúgy a nincsenek broken lapok azt nem konkrétan az én lapjaimra értettem, hanem úgy általában Very Happy)

Na akkor elkezdem rekreálni őket mert lementeni azt nem sikerült.

Card-Maker cuccos - Page 6 7123

Castle of Camelot

Pay 2000 Life Points to activate this card. All monsters in any Deck become EARTH Warrior-Type monsters. Neither player can Synchro Summon monsters. Pay 1000 Life Points during each of your Standby Phases. If you do not, destroy this card.

Igaz még mindig alaposan leblokkol, de most már drága a fenntartása, plusz a kijátszási költsége sem olcsó. 2 deckben Terraforminggal, azt kész is az anti-meta EARTH Warrior deck.

Card-Maker cuccos - Page 6 Battlehorsebysymerinart

Battle Horse

This card cannot be used for a Synchro Summon except for an EARTH or Warrior-Type Synchro Monster. If this card is in your Graveyard during your Standby Phase, you can discard 1 card to Special Summon this card. This effect cannot be activated if there are any monsters in your Graveyard that are not Warrior-Type, except this card.

Ezzel mi volt a baj? Semmi. Volt benne pár elírási hiba, azokat javítottam ki.

Zeal Albion

This card cannot be Special Summoned. When this card is Normal Summoned, you can add 1 Level 4 Warrior-Type monster with ATK 1900 or more from your Graveyard to your hand. During your Main Phase turn, you can Tribute this card to destroy 1 card on your opponent's side of the field.

Ez így már more balanced. Kevesebbet keres (no Stratos!) kevesebb helyről, továbbá lőni sem mindig tud és lassabban is teszi azt (AK-ból előltöltős revolverre cserélve a fegyója). Statok maradtak.

Card-Maker cuccos - Page 6 7123c

Halbyron

This card cannot be Special Summoned or Set. This card can only be Normal Summoned if your opponent's Life points are more than your Life Points. During either player's turn, you can negate the activation of a Spell Card. You can use this effect once per duel. This card cannot be Tributed or used for Synchro Summon.

Kicsit más, de mégis ugyanaz. És ez is more balanced lett hála néhány kritériumnak. Plusz ezt sem lehet többször használni.

Furor Griffon

When this card is Summoned, you can discard 1 Warrior-Type monster to send 1 card on your opponent's side of the field to the Graveyard. This card is unaffected by Spell Cards. You cannot activate Spell Cards while this card is face-up on the field. Control of this face-up card cannot switch.

Egy kis apró módosítás, de a lap mégis ugyanaz maradt.

Korpse

This card is also treated as a LIGHT and Zombie-Type monster while this card is in the Graveyard. This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except from your Graveyard. When this card is sent to the Graveyard, Special Summon this card to your side of the field.

Ez meg teljesen új lap lett. Kvázi egy Wulf, azzal a különbséggel, hogy ez Chaosba és Zombieba jobb. Kivéve, hogy az ATK-ja kevesebb, de Zombie World nélkül is Zombie Master target. Meg kettő ilyen hozhat simán egy Chaos Sorcerert.
    Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Card-Maker cuccos   Card-Maker cuccos - Page 6 I_icon_minitime

Card-Maker cuccos
    Vissza az elejére 
    6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
     Similar topics
    -
    » Yugioh the Card Game

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
    Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Off section-
    Ugrás: