Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Plant Synchron deck Pént. Ápr. 15, 2011 12:35 am | |
| Sziasztok, mint tudjátok ez volt a kedvenc deckem és szerencsére 1 lapnak újra ütőképes deck lett belőle, de persze a teljes ereje majd akkor mutatkozik meg, ha a Hyper Librarian is kijön TCGben hát még KC-ban Monsters: 23
2xDebris Dragon 2xJunk Synchron 2xRyko 1xLyla 1xGlow-up Bulb 1xSpore 1xDandylion 2xLonefire Blossom 2xDopelwarrior 1xDaD 3xChaos Sorcerer 1xSangan 2xEffect Veiler 2xCard Trooper Spells: 12
3xPot of Avarice 1xMOnster Reborn 1xDark Hole 1xMind Control 1xCharge of the LIghtbrigade 1xReinforcement of the Army 1xBook of Moon 1xFoolish Burial 1xGiant Trunade 1xOne for OneTraps: 5
1xCall of the Haunted 1xTorrential Tribute 1xMIrror Force 2xTrap StunExtra: 15
2xFormula 1xArmory 2xCatastor 1xAndriod 1xIron Chain 2xBRD 1xArcanite 1xTrishula 1xScrap Dragon 2xSD 1xBrionacÉs hogy miért is ez a deck típus a kedvencem: Nos nagyon egyszerű a válasz, nagyon sokszínű és taktikus játékot tud produkálni, rengeteg lehetőséggel úgy, hogy nem játszol szinte 2 ugyan olyan duelt. A deck lényege, hogy a Debris Dragonnal, és a Junk Synchron-t be makkolva nagy synchr lényeket hozzunk, és tele Stalloljuk a mezőt. Doppelwarrior tartja csak életben ezt a decket jelenleg, de sokat dobott rajta, ugye a Dandy limited lett, és a Debris Semi Limit, de helyett, jött a Doppel és a Junk Synchron és később jön erre a brutális Kombó a Hyper Librarian, amivel elég keményen fogunk húzni 1 körön belűl Érdekesség lehet a 3 Sorce ami nem dead draw és a 3 avarice sem, még ha sokat removálunk is, de mondjuk én avarice makker vagyok, nekem ez sose dead draw (2 avarice-al is működik a deck) 2 Trap Stun variálható, ha pl Dragunity ellen megyünk, vagy GK ellen akkor az MST jobb, a field spell miatt, főleg a GK field spellje lehet zavaró. | |
|
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Plant Synchron deck Pént. Ápr. 15, 2011 1:26 am | |
| Én is összedobtam egy hasonlót a napokban csak épp doppelwarrior/junk synchron nélkül. Meg én nem bízom az avarice-ban ezért csak 1-et használok De tényleg jó kis pörgős deck. | |
|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Plant Synchron deck Pént. Ápr. 15, 2011 9:54 am | |
| Az ilyen millleős-mákolós dickekbe kötelező a 3 avarice, én is ki fogom próbálni, még ugyse használtam doppelwarriort, most kipróbálom.
Szerintem kéne a 2 MST mindneképpen, lehet hogy 3 Decreevel kéne menni és akkor a 2 MST mellé még hely felszabadul. | |
|
Kira
Posts : 29 Join date : 2010. Mar. 14. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Plant Synchron deck Szomb. Ápr. 16, 2011 6:43 pm | |
| Öhh Return from Different Dimension nem lenne jó bele? Chaos Sorcival removolsz, spore-nak is kell, ha éleszted, az ellen bth-jába is belefuthatsz, szerintem ebbe kifejezetten vicces lenne... | |
|
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Plant Synchron deck Vas. Ápr. 17, 2011 11:14 am | |
| Nem rosszötlet a RODD a decree nem jó bele, de a return az jó. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Plant Synchron deck | |
| |
|