| Dragunity dragons | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 12:42 am | |
| Ismét egy nagyon jo ,porgos deck. | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 4:51 pm | |
| Nemtudom miértnem kommentál senki,ilyen jo decket még soha nem építettem... | |
|
| |
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 5:16 pm | |
| Ez kb ugyan az a deck amit Kacsa csinált vmelyik versenyre. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 6:03 pm | |
| Mi a faszt vártál, 1 nap telt el mióta kitetted a decket Amúgy ismerek vkit akinek még ennél is jobb conceptje van erről a deckről, majd ő fixeli ha akarja ^^ | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 6:12 pm | |
| Scrap Dragon nincs de van Scrap Archfiend..... oké grat | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Pént. Május 13, 2011 6:31 pm | |
| Nincs benne Scrap Dragon noob.
1 mst mi a fasznak? | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 5:36 pm | |
| - Nheil írta:
- Nincs benne Scrap Dragon noob.
1 mst mi a fasznak? ok scrap dragont azota már javítottam,extrával nem sokat torodtem.... 1mst helyére mi mennyen? ne csak azt írd hogy mi a fasznak,amugy várok még kommenteket,mert ez tényleg egy nagyon jo deck. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 6:05 pm | |
| Jah az mstt csak poénnak írtam rákontrázva szaba postjára, de ne vedd ki, mégha csak 1 is van, kell az, még akár lehet 41 lapos is és akkor 2 mst, szzóval ne vedd ki semmiképpen. | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 9:08 pm | |
| Nah megvan az 1. hiba.... Dux winged beast,így ha a graveben van totem dragon nem johet.Ez eléggé felborítja a decket,kíváncsi volnék hogy Kacsa vagy ki hogy oldotta meg,építo kritikákat még mindig várok. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 9:21 pm | |
| Mondjuk Totem Dragon nélkül... és mehet bele még1 Wyvern, meg akkor a másik MST. Harmadiknak meg kimaxolnám Phalanxot, kell a 3 Consonance-nek a 6 dobható tuner. | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 9:27 pm | |
| - Toki írta:
- Mondjuk Totem Dragon nélkül... és mehet bele még1 Wyvern, meg akkor a másik MST. Harmadiknak meg kimaxolnám Phalanxot, kell a 3 Consonance-nek a 6 dobható tuner.
Csak így a 3 ladd meg 3 blue eyes kicsit sok. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 10:00 pm | |
| Nekem ilyen: DragonitiesTesteltem 1 duel erejéig Dark Simorghal is csak Set elvette a kedvemet amikor a Stardust + Simorgh + decree + Ravine + Future Fusion első körös fieldemet lekontrázta Dragunitykkel. Persze Rebornt mákolt és támasztotta REDMD szal ez csak pech volt szal testeld ha gondolod bár kicsit instabilabb lesz tőle talán. viszont durvább első körökre képes majd ha jó kezet kapsz. Dragunity ellen vigyázz mondom mert ha rebornolják az REDMet akokr azzal hozhatnak még dragont meg úgy anélkül is ugye ennek a decknek nincs védelme a veilereket leszámítva és draguity egy csapásra ki tud hozni vmi erős monstert hogy lecsapja REDMD-t vagy stardustot főleg ha rájön hogy nincs adecknek védelme. Ha Dragunity ellen mész és FF-t kijátszod érdemes lenne megfontolni hogy csak 1 REDMDt küldsz ki a temetőbe és több Wyvernt hozzá mer akkor ha feltámasztod az REDMDet akk nem tud mást elcsórni egy esetleges rebornnal. | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Szomb. Május 14, 2011 11:03 pm | |
| - Szaba írta:
- Nekem ilyen:
Dragonities
Testeltem 1 duel erejéig Dark Simorghal is csak Set elvette a kedvemet amikor a Stardust + Simorgh + decree + Ravine + Future Fusion első körös fieldemet lekontrázta Dragunitykkel. Persze Rebornt mákolt és támasztotta REDMD szal ez csak pech volt szal testeld ha gondolod bár kicsit instabilabb lesz tőle talán. viszont durvább első körökre képes majd ha jó kezet kapsz. Dragunity ellen vigyázz mondom mert ha rebornolják az REDMet akokr azzal hozhatnak még dragont meg úgy anélkül is ugye ennek a decknek nincs védelme a veilereket leszámítva és draguity egy csapásra ki tud hozni vmi erős monstert hogy lecsapja REDMD-t vagy stardustot főleg ha rájön hogy nincs adecknek védelme. Ha Dragunity ellen mész és FF-t kijátszod érdemes lenne megfontolni hogy csak 1 REDMDt küldsz ki a temetőbe és több Wyvernt hozzá mer akkor ha feltámasztod az REDMDet akk nem tud mást elcsórni egy esetleges rebornnal. Hát nemtudom,nekem a card destruction valahogy nem passzol,helyette inkább még egy terraformingot rakok,de nagyon sokat segített a decked Szaba,szoval thx. | |
|
| |
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Dragunity dragons Vas. Május 15, 2011 10:34 am | |
| Pedig Card Destruction nagyon is jó, mivel drasztikus grave növélés és drasztikus szarlapok eldobása a kezedből! És kapsz csomó lapot. Szóval 1 Terra simán be mehet. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dragunity dragons | |
| |
|
| |
| Dragunity dragons | |
|