Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Ancient Gear deck rendelésre | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Ancient Gear deck rendelésre Pént. Május 13, 2011 9:08 pm | |
| Na összedobtam ill próbálgattam összedobni hogy értelmes legyen azért, de mégiscsak Ancient Gear legyen belőle. Meg mellé igyekeztem törekedni hogy legyen benne sok machine is Monster: 18 Ancient Gear Gadjiltron Dragon: 3 Ancient Gear Beast: 2 Cyber Dragon: 3 Dekoichi: 3 Black Salvo: 3 Genex Ally Duradark: 1 Genex Neutron: 2 Dark Armed Dragon: 1 Spell: 12 Giant Trunade: 1 Dark Hole: 1 (fail) Mind Control: 1 Mystical Space Typhoon: 1 Geartown: 3 Limiter Removal: 1 Future Fusion: 1 Monster Reborn: 1 Overload Fusion: 2 (Ez mondjuk erősen kérdéses, de igazából ha van 1 CD-d machine eleve lesz 1 csomó és Chimera leviszi a fieldet, amivel szintén megy a Dark Coffin és Geartown is) Trap: 10 Call of The Haunted: 1 Mirror Force: 1 Torrential Tribute: 1 Magical Hats: 3 Dark Coffin: 2 Malevolent Catastrophe: 1 Solemn Judgment: 1 Extra deck: Cyber-Twin Dragon: 1 Chimeratech Overdragon: 2 Scrap Dragon: 1 Blackrose Dragon: 1 ... minden más amit szeretsz Synchro Side: Chaos Sorcerer: 3 Mystical Space Typhoon: 1 Black Horn of Heaven: 3 Smashing Ground: 2 Bottomless Trap Hole: 2 Effect Veiler: 2 Cursed Seal of the Forbidden Spell: 2
A hozzászólást Makk összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 14, 2011 5:28 pm-kor. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Pént. Május 13, 2011 11:32 pm | |
| Ne bassz fel hogy ilyen fél-otk szagú deckbe nem fér be Giant Trunade .... Ne mondd azt hogy nincs rá szükséged., hiábba a sok Black Rose lehetőség Dekoichikkal (btw mondták már hogy a Dekoichi geci lassú ma már xd? )
Solemn sideban? jóóóvan | |
| | | Szaba
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 3:18 am | |
| Alig várom már a flame wart. | |
| | | Makk
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 9:33 am | |
| - Nheil írta:
- Ne bassz fel hogy ilyen fél-otk szagú deckbe nem fér be Giant Trunade .... Ne mondd azt hogy nincs rá szükséged., hiábba a sok Black Rose lehetőség Dekoichikkal (btw mondták már hogy a Dekoichi geci lassú ma már xd? )
Solemn sideban? jóóóvan Örülök hogy le tudod húzni, de ha annyira okos vagy akkor mond meg mit kéne esetleg kivenni és mit és, lehetőleg megindokolva. Solemn, igen side-main deckbe nem fér be, és úgyis csak leveszi valami hátulról, azért side, ha valami decknek valami nagyon mocskos lapjától fél, akkor be tudja tenni. És Black rose meg 2 Malevolent Catastrophe minek préseljem be Trunadet! Ráadásul nem is Destroy se Coffin se Geartown nem működik vele. Dekoichi, 4-es Dark Machine húz egyet. De amúgy tényleg ha már annyira tudod fikázni, akkor mond pl mi legyen Dekoichi helyére! | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 12:21 pm | |
| Nos ez ugyanígy nem fikázás mitn ahogy te sem fikáztad a versenyemet. Enne kellenére ugyanúgy felbőszültél mint én látod? Teszt volt és sikerült.
Amugy a mai formatban a Trunade az szinte kötelező lap minden aggro deckbe, olyna nincs hogy Black rosera építesz (ami ott sincs az extra deckben hiszen azt írtad oda hogy "sincrhok amiket szeretsz" tehát ebből az jött le hogy a black rose nem is fontos része a decknek - de scrap archfiend azért ott van a 2700 atk jával effect nélkül xd), az kaphat warningot/judgmentet, malevolent meg szituációfüggő, lehet leviszik mielőtt aktiválhatnád tehát Ebből a deckből hiányzik a Trunade és igenis hiba hogy kihagytad. Aki ismeri a mai foramtot egy ilyen deckbe alapba beteszi a truandet ÉS utána kezd el másodlagos field tisztiítókon gondolkodni mint malevolent meg brd meg stb. Hogy mit veszel ki az a te ízlésed de trunade kell bele és kész.
ui: és nem, nem vagyok se okos, se kreatív mégis elsőre látom hogy ide kell a Trunade ide, de ha nekem nem hiszed el, kérdezz meg 10 random embert és majd szólj a 10ből hány mondta hogy feleslehes a trunade. | |
| | | Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 3:30 pm | |
| - Makk írta:
- Solemn, igen side-main deckbe nem fér be, és úgyis csak leveszi valami hátulról, azért side
ÚRISTEN ez most komoly? Az alap felfogásodat nem vagyok képes megérteni ezzel kapcsolatban mert ilyen alapon "minek tegyünk Dekoichit a deckbe, mainelt Nobleman úgyis megöli " vagy "DAD sem kell a deckbe mert Solemn Warning/BTH beszopatja". DE, ha már így fogod fel, oké elfogadom, de akkor Side-ba se tedd már be mert így már abszolút érthetetlen, limitált lapból max Mind Crush vagy Oppression side-olható mai formatban. Én egyértelműen mainelném Solemn-t, pl. az egyik Dark Coffin helyére (omg 3 dark coffin you've got to be fucking kidding me...) 3 cursed seal is side-ban, ez egyszerűen borzasztó. Tegyél be staple lapokat, mert Cursed Seallel szopod a faszt Samurai/Gladi/Saber/Plant/Karakuri egyszóval minden ami nem GK (meg mondjuk Dragunity) ellen. 3-at ráadásul... | |
| | | Szaba
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 3:43 pm | |
| Anyám jobbat építene ennél de tökmind1. bár anyám nem tolja
Nah am tényleg az alapkoncepciója ok a decknek de túl synergysre akarod csinálni és ettől instabil lesz. Csómót lehetne finomítani mert pl Dark Coffin egy rakás szar ennyi erővel Drastic Drop offot is belerakhatnál majdnemhogy mert ott legalább az ellenfél nem dönti el mit dobjon kézből(vagy esetleg fieldről). Mind Dark Coffin mind Drastic Drop off am csak 1-1 trade az ellenfél szempontjából és ez nem egy hand destruction deck szal baromság. 3 db pláne. 3 Black Salvo is overkill nem használ senki 3at 2 elég bőven stabilitás meg hely végett. Solemn Judgemntről amit írtál az ugye csak vicc? Szted mért limitált lap? Mindent tud negálni monster effecten kívül szóval rohadjak meg ha értem hogy mért nincs benn mainben. Giant Trunade nagyon fasza lap mivel instant aktiválhatod és nem destroyol szal nem lehet negálni Magatamával vagy stardusttal meg ehhez hasonlókkal. Malevolentet nem ellenzem de abból is elég az 1 sztem ha raksz trunadeot de ha gondolod rakj 2t nekem édesmind1 viszont ne nézd már le trunadeot pls. Malevolent egy rugalmatlan trap card. Igen trap szal setelni kell így lassabb. Ezenkívül ellenfél leszedheti aktiválhatod pl Dandy deckben Rykoval vagy akármi mással. Ok hogy tök jó ha egy deck rendelkezik fancy kombókkal meg synergyvel de nem kell túlzásba vinni és ügyelni kell hogy azért megmaradjon stabilnak pl hogy olyna cardokat használsz amik önmagukban is hasznosak és nem erőlteted a synergyt feleslegesen orrba-szájba mint pl Coffin(simán jó lenne 1db is). | |
| | | Makk
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 5:27 pm | |
| Na Nheil én legalább olyankor mondtam is konkrétumokat. Amúgy kösz a végre építő jellegű hozzászólásokat, alakítgattam is a decken. 3 Salvot nem igazán érzem túl soknak, legalább behúzza. 3 Coffin igen tényleg sok. De 2 nem árt ha van ugyanis lehet épp rohadtul nemkell a Geartown de 2 db Coffin jól jönne Hat-al. Meg ez a leszedheti ez az, na igen de Coffint is De emberek azt azért kiemelném, hogy ez nem egy marha versenyképes deck, csak Pendecho kért 1 Ancient Gear decket és raktam ki. Persze ettől a hasznos kommentek jöhetnek természetesen, de nem valószínű hogy ebből egy hű de erős deck lesz | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 5:49 pm | |
| Én is mondtam konkrétumokat. Ja azt el is felejtettem hogy minek 3 Gadjitrion? 2 is elég hiszen a deckből/graveből/kézből hozod, 3nál fennál az esély hogy dead a kézben (ezt személyesen tudom mert van egy scraptown deckem) szóval 2 bőven elég, felesleges 3, hogy vigyorogjon a kezedben. Helyére még egy MST vagy akár Coffin is mehet mért ne. LOL, ha nem lett volna építő jellegű kommentem, nem raktad volna be szvsz a Trunadet se a Solemnt,most nem értem a többiekkel miért smileyzol | |
| | | pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Szomb. Május 14, 2011 8:49 pm | |
| Koszi,de nem ilyen deckre gondoltam.Ha már ilyesmit akarnák,akkor szerintem jobb a light monarchos minefielddrilleres skill draines fajta. | |
| | | pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Vas. Május 15, 2011 2:11 pm | |
| omg innen most hova lett Szaba deckje? | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre Vas. Május 15, 2011 6:46 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ancient Gear deck rendelésre | |
| |
| | | | Ancient Gear deck rendelésre | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |