Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 09, 2011 8:29 pm | |
| Nekem nem ˇˇ Egész jól megcsinálták. Most jöhetnek a broken rescue rabbit deckek | |
| | | hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 09, 2011 8:32 pm | |
| nekem laggol de nem anyira hogy lemaradjak vmi fontos lépésről
| |
| | | Kalmakun
Posts : 9 Join date : 2011. Aug. 08. Age : 34 Location : Mogyorország
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 12:05 pm | |
| Én meg amióta frissítettek, nem tudtam még belépni. Tegnap azért, mert betelt a 4000-es szerverkorlát, ma meg valami error miatt. | |
| | | hajas
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 2:59 pm | |
| amúgy ki honnan kapta a becenevét ?
| |
| | | Kalmakun
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 3:38 pm | |
| A kedvenc basszusgitárosom Kalma a Lordi nevű együttesből, a -kun megszólítás pedig japánban használatos, általában fiúkra. Nos, a szerelmem nagy japán őrült, és így a kettőből összerakva rám akasztotta ezt a nevet. Másik nevem BenJoe, de azt azért nem használom túl sűrűn mostanában, mert a benjo japánul mellékhelyiséget jelent | |
| | | hajas
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 4:39 pm | |
| Én meg úgy kaptam hogy már vagy délután 3 kor bebasztam és részegen mentem fodrászhoz mert az egyik haveromnak kellet egy alany a fodrász vizsgához ...egyik nap még hosszú hajam volt a másik napon már l bemelírozott felzselézett haj lett . Aztán mindig ilyen extrém felzselézett hajam volt és így rám akasztották a hajas becenevet , a 91 meg hogy 91-ben születtem de ezt már a kockulás vonzotta magával ... anyámék ugye még reggel hosszúhajjal láttak és mire hazaértem akkor már zselés melírozott lett | |
| | | Kalmakun
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 8:47 pm | |
| Hát jól meglepődhettek, annyi biztos. Viszont engem most idegel a DN az user limittel. Gyorsabb nem lett tőle a játék, legalábbis nálam, és most még a paklimat sem alakíthatom, mert nem enged fel miatta. Úgy lenne jó, hogy legalább a Deckemhez beengedne. Ha már játszani nem tudok, legalább építenék addig valami totálisan elborult decket. | |
| | | hajas
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 10, 2011 11:05 pm | |
| hát nyomkodni kell folyamatosan ...én 10 perc allat biztos bent vok ... | |
| | | Kalmakun
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Aug. 11, 2011 11:54 am | |
| Igazad van, most már sikerült. Viszont a legutóbbi ellenfelem, hát az egy sztori volt. Folyton rá kellett szólnom, hogy ne idézgessen folyamatosan egy körön belül (hozzáteszem, három normál idézést is végre akart hajtani). Aztán amikor úgy érezte vesztésre áll, megnézte a pakliját, bejelentette a chaten hogy megszakadt az internetkapcsolata, ezután lelépett. | |
| | | Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Aug. 11, 2011 5:31 pm | |
| Nem gondoltam volna, hogy San Marino-n meg Luxemburgon kívül van olyan csapat, akik ellen kedvünkre alakíthatjuk a játékunkat a focipályán, de jó volt nézni, ahogy végigdomináltuk a meccset, az EB már elúszott és el lett baszva a VB-selejtező sorsolásunk is, de hát ez van, a tegnapi meccs jó volt. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 15, 2011 7:02 pm | |
| | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 15, 2011 8:38 pm | |
| Nálad biztos öregebb, én úgy tudom te az elderly-kre buksz.
Am úgy hallom Isti meg a tajparaszt Diabloban.. | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 15, 2011 9:27 pm | |
| Mi az, hogy tajparaszt? Csak azért mert barbárral vagyok és úgy játszok, mint az eszetlen? Na jó, lehet nem barbárral kéne mennem, túlságosan beleélem magam | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 15, 2011 10:35 pm | |
| Azért szúrnátok a fosóját ti is . | |
| | | hajas
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 2:21 am | |
| nekem túl "sötét" vagy csak sokat szolizott ... hát hátulról lehet hogy elmegy ... de lehet hogy vmi kiszel tünci arca van ... szal ink kihagyom | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 2:35 am | |
| Gondoljatok bele mennyire elkeseredett lehet Nheil ha már iwiw-en keresgél magának recskaalanyt. | |
| | | Set Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 2:59 pm | |
| | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 7:24 pm | |
| Wá BLS limitre Tarantila megérezhetett valamit a versenyén lol.
A BLS annyira jó lap hogy pusztán ez miatt istentelen sok chaos deck lesz megint, nem beszélve a 3 chaos sorcererről ugye.
3 JD LS funoknak vicces lesz.
Heavy Storm vissza Trunade helyére ez jó.
3 Reaper +2 swords+ gravity jaj de jó lesz sok buzi stall embernek.
Szerencsére mint várható volt a TG szarok meg Shi En szívni fog.
Legalább a radiátorokat nem bántották, igaz az nem is valami tier 1 cucc de a többi jó deck gyengítésével továbbra is konzisztensen jó marad. | |
| | | pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 9:02 pm | |
| Az senkit nem zavar hogy a dw deckek geci erosek? | |
| | | Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 9:46 pm | |
| Hmm. először is: egyrészt jó, hogy oppression banned lett, de nélküle a játék nem lesz ugyanaz.
Heavy-t sem bánom, hogy visszahozták, de szerintem így akkor már mst-t nem kellett volna 3-ra.
Az persze jó, hogy TG-t meg Six Samet meggyengítették, de ezzel gyakorlatilag azt mondják mindekinek, hogy menjünk chaos deckekkel. Az pedig, hogy Jd megint unlimited egyáltalán nem tetszik. Heavy 3 mst BLS 3 JD 2 reaper pont a chaosnak meg az ls-nek jó. Még csak az hiányzik, hogy honestet is leszedjék limitről.
Az viszont tetszik, hogy Destiny Drawt visszatették semire.
Szóval ha az eddigi metát six sam, meg a tengus, plantos synchro izék uralták akkor most visszajönnek az ls-ek, meg a chaosok. A semi limited mind crush szerencsére mindig hasznos.
Reméljük az xyz szinesíti a dolgot. | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Aug. 16, 2011 10:08 pm | |
| Hát érdekes és ugye én most teszteltem a Chaos decket mint páran látták egész jól pörgött Viszont az ilyeneket tegyük át a hírekbe plz, hogy nagyobb figyelmet kapjanak. Heavy nekem csak a bajom a listben. Call 2őn nagyon jó lenne viszont. Chaos deck brutális lenne, főleg ha gardna 2-re jön akkor az én arma knight Chaos deckem még erősebb lessz, 2 gardnával, nah de várom mi lessz a vége, mert ha ez marad akkor már meg is van a deckem EDIT: 2011 Sept Banlist (OCG) https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/16h0v4m.jpgNew Ban: Fishborg Blaster - annyira nem értem, hiszen a Water tengu sem a monarchok nem voltak valami dúrvák, bár igaz az XYZ-ket nem követtem sem pedig a az új lapokat. Mind Master - érthető az OTK miatt. Giant Trunade - ha Call 2-re jön akkor szopás ez igaz, de helyette Heavyt berakni érdekes döntés o.O mert az meg egy makker lap. Royal Oppression - eldönthette a meccseket, de azért nem olyan megoldhatatlan lap, hogy legalább 1-en ne maradjon. New Limited: Black Luster Soldier - Envoy of the Beginning - hehe örülnék neki , de most hogy használtam azért elég dúrva lap. Legendary Six Samurai - Shi En - érthető, de inkább banned lenne. T.G. Hyper Librarian - annyira nem fájó max Qasarhoz Debris Dragon - nah ez már fájdalmasabb lenne. Formula Synchron - ez még fájdalmasabb Lonefire Blossom - pont mindegy... Heavy Storm - fuck Primal Seed - nem ismerem Shien's Smoke Signal - ez is érthető nagyon broken lap... Pot of Avarice - nagyon pörgette a planteket, ezzel sokat gyengültek a random OTK deckek is. New Semi-Limited: Summoner Monk - ennek örülök jön vissza a Flamvell erő Tragoedia - ennek is örülök, elég durca lap. Necro Gardna - tökéletes lenne 2-őn, mer a régi Chaos deckemet össze rakhatnám csak erősebbe. Dewloren, Tiger King of the Ice Barrier Destiny Draw - nem zavaró Swords of Revealing Light - ??? Mind Crush - ez se lenne gáz Call Of The Haunted - lol New Unlimited: Judgment Dragon - én nem hoznám vissza főleg nem BLS mellé... Spirit Reaper - szerintem nem probléma Overload Fusion Mystical Space Typhoon Megamorph Gravity Bind Icarus Attack Én sok lapot hiányolok nem olvastam el a cikket így nem tudom ez mennyire valós vagy sem, de ha van esély rá, hogy ez kacsa akkor ez az. | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 17, 2011 1:07 am | |
| Ezaz Konami, pénzhajhász barmok... Vegyetek méééég több Synchro-t meg most inkább XYZ-t, a kedvetekért kibannoljuk Oppressiont, hogy ne legyen semmi az utatokban! Le van szarva, hogy ezzel megint azt idézik elő, hogy mindenki synchro-s decket fog játszani, és kb kezdőkéz függő lesz az egész (ha eddig nem volt eléggé az). Vissza Heavy és még 1 MST, és csak Trunade kompenzációnak? Aha, lófasz. Mondjuk kell is a s/t pusztító, utóbbi időkben azon kaptam magam, hogy Dust Tornado-t maineltem mert annyi a kurva backrow... BLS önmagában geci, hát ezzel a Primal Seed support spellel baszdmeg ami KÉT lapot ad KÉZBE... Mondhatnénk, hogy új éra jön, közben meg a faszt. Visszajön a régi éra: Chaos, LS 3 JD-vel, BW 3 Icarusszal, meg akkor ok jöjjenek csak az XYZ-k minden mennyiségben, mert abban van a biznisz. 2 CoTH hogy még könnyebb is legyen XYZ-ni meg synchrozni shityeah. Ami így kiszáll az az antimeta, ami igencsak ingyen hozzáférhető deck IRL, tehát minek is az a piacon, igaza van a Konaminak. Am nyilván vannak jó meg érthető dolgok is az egészben, egy kicsi rációt látok benne, viszont ilyen radikális lépésekkel (most BLS) mindig úgy felforgatják az egészet csakis pénzvadász indokokból, hogy elbasszák vele, nem tudom megérjük-e hogy egyszer olyan banlist legyen ami mellett legalább 7-8 deck type konzisztensen érvényesülhet. Pók ez annyira Konami-ish ez az új lista, hogy ez hidd el, nem kacsa EDIT: ja most h így Set ráirányította a figyelmemet, Sangant olyan gyorsan kellett vna bannolni, ahogy csak lehet. XYZ-vel elképesztően broken, és 3 tour guide simán hozza. Kapsz 1 XYZ-t PLUSZ egy szörnyet kézbe deckből. Mai formatban sokkal értelmesebb akkor már a Witch of The Black forest. Ha belegondoltok, nincs olyan "broken" lap, amit csak Witch-csel tudnátok kézbe adni, Sangannal meg nem. Csak zombik, meg Monarchok, de ezek már kurvára nem számítanak ma brokennek, az erős lapoknak ma már high atk-high defjük van, és úgyis speccel jönnek, szal Witch nem tápolja őket. Inkább megadnám Tengunak Witch-et mint az XYZ-őrületnek Sangant. | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 17, 2011 9:39 am | |
| Most hogy visszajön a Heavy , magával fogja rántani Gorzot, Trap Dustshootot és el lehet ismét gondolkodni a starlight Roadon is. Dark Hole, Mirror, TT, Heavy , Black Rose - ez már 5 olyan lap amit mindenki túr, szóval lehet tesztelgetni a Starlightot megéri-e.
Én örülök a Heavynek, visszatér az az egészséges félelem, nem tetszett ez a basszunk ki első körben 4 s/t -t mivel úgysincs heavy taktika, végre ismét egy kicsit konzervatívabb lépésekre kényszerülünk. Gorz meg visszatér!
Ja óriási skilles kezdőlépést fog mindenki csinálni : tour guidet (amiből 3 van ugye) kiiidézünk, hozunk sangant, xyz levaithan, az detacholja a sangant keresünk egy rabbitot vele vagy más brokenséget. Szóval EGY lapért cserébe kapsz egy 2500 ATK XYZ monstert a mezőre + még keresel is a kezedbe, agyrém. Agyatlan duelek rulez.
Másik agyrém meg a akik a stallra élveznek 2 swords, 3 reaper, 3 gravity bind , ezek ellen hiába van 3 mst, csak egy jókor időzített heavy (vagy black rose) segít.
Tulajdonképpen nem annyira baj hogy chaos éra lesz megint hiszen évek óta ne mvoltak erősek a twilight buildek, szvsz egy samurai-GK-tenguTG éránál jobb lesz.
xyz steelswarm roach meg lenegálja JD-t BLST-t v_v . | |
| | | Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 17, 2011 11:55 am | |
| Akkor még tisztázzunk valamit: priorral játszunk ezentúl, vagy prior nélkül? Mert tcg-ben még van prior. Ha pedig prior nélkül játszunk, akkor az xyz materialok terén is kövessük szerintem az ocg-t. Sangan is azért nem lett banned, mert ocg-ben nem működi xyz-vel.
Ja igen: 3 gravity bind pedig csak még jobban az xyz-knek kedvez és még stall is..... Az xyz-k azonban még egy ideig nem lesznek annyira brokenek, hiába a 2 call meg gravity bind, majd ha kijön még hozzájuk kismillió support lap meg új tápos xyz monsterek akkor lehet aggódni. Addig is kifizetődőbb a synchro.
Heavy az oké, hogy megszünteti a five card backrow in the first turn és hasonló dolgokat, csak mondjuk ezzel meg 3 mst-vel azt érik el, hogy még kifizetődőbb legyen chaos deckkel menni. Én lettem volna a legboldogabb ha úgy hozzák vissza heavyt, hogy nem erősítik meg ennyire a chaost, de backrow nélkül gyakorlatilag semmit nem tudsz tenni BLS meg kitudja hány JD ellen amiket gyakorlatilag egy körben kidobhatnak rád.
Mostantól akkor nem az első körös shi-en meg az egy körbe ötször synchrozo tengu plant deckek rontják el a játékot, hanem a gyakorlatilag ránk erőltetett chaos deckek amiket mostanáig szerettem is.
Ha tényleg ez marad a banlist Pókhoz hasonlóan nekem is megvan már a deckem: bármilyen anti-meta és tier 3. | |
| | | Set Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 17, 2011 1:18 pm | |
| Isti, OCG-ben is ugyanúgy van priority mint nálunk. Ott annyit változtattak hogy nem aktiválhatják a monstereik ignition effektjeit rögtön idézés után. De a priority nem csak arra vonatkozik, szal volt, van és még lesz is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |