Hungarian United Duelists Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdőlaphttp://unitedhuKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Statistics
Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Mihi

Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
Legutóbbi témák
» Társalgó
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker

» A nap zenéje
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeKedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
Nheil
Társalgó - Page 9 I_vote_lcapTársalgó - Page 9 I_voting_barTársalgó - Page 9 I_vote_rcap 
Tarantila
Társalgó - Page 9 I_vote_lcapTársalgó - Page 9 I_voting_barTársalgó - Page 9 I_vote_rcap 
Istipisti
Set
R3dNeX
NAKA
Makk
Ragnaros
Cslk
Toki
Poll
Legyen-e normális verseny?
Igen TCG!
Társalgó - Page 9 I_vote_lcap50%Társalgó - Page 9 I_vote_rcap
 50% [ 5 ]
Igen OCG!
Társalgó - Page 9 I_vote_lcap30%Társalgó - Page 9 I_vote_rcap
 30% [ 3 ]
Nem mert homokos vagyok!
Társalgó - Page 9 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 9 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Karalábé!
Társalgó - Page 9 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 9 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Összes szavazat : 10

Társalgó

Go down 
+17
R3dNeX
hajas
Kalmakun
Breaker
XST
Freed
Szaba
Istipisti
Ragnaros
Set
Makk
pendecho
NAKA
Toki
Tarantila
Joco
Nheil
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Toki

Toki

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Aug. 17, 2011 3:02 pm

Igen de ha már ennyit elérnénk, hogy átvegyenek TCG-be akkor gondolj bele mi mindent ki lehetne védekezni, amit használni fog a format: BLS, Chaos Sorcerer, Gale, JD, Descendant, pár XYZ, meg blah... A cél, hogy lassítsuk a játékot, mert ez így hányadék. Nééézd én húztam be előbb BLS-t és véletlenül még nálam van Primal Seed is gg!
Vissza az elejére Go down
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont
Credits: 170
Győzelmi mutató: 8-14

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 12:59 pm

Elkezdtem nézni a Trónok harcát és kurva jó! Mindenkinek ajánlom aki szereti a fantasyt meg a jó nőket majdnem teljesen meztelenül.
Toki

Toki

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 3:12 pm

Ha másfél nap alatt nem nézed végig az évadot, nem vagy rajongó. Daenerys pwnz.
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 12-11

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 3:56 pm

Én inkább a könyvre pályázok, csak az sajnos a könyvtárakban nem igazán elérhető. Megvenni meg nem akarom, mert így is elég hosszú a megszerzendő könyvek listája nálam.

A sorozattal csak az a bajom, hogy eddig még csak 10 része van és ha tetszeni fog, akkor megint depresszió közeli állapotba kerülök, hogy nem nézhetem meg a többi részét.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 4:08 pm

Wow ez igazán istis érv volt .
Toki

Toki

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 6:33 pm

hát nálam ez döntött kb.:

epic action, music, actors (+ boobs) > csaktízrészes

mondjuk az tényleg röhej, hogy 10 hétig forgatnak, és aztán 9 hónap szünet..
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 7:01 pm

Jó annyiban mondjuk érthető, hogy ha jól tudom áprilisban kezdték l vetíteni a sorozatot és akkor a szezon végéig már nem is fért volna bele sokkal több rész.

A sorozat ami nekem most nagyon tetszik az a Róma. Megvan benne minden amit Toki írt. Az pedig, hogy elég autentikus történelmi sorozat, az nálam csak további előnyt jelent. Akit érdekel a történelem (vagy ha az nem is, de szereti a jó sorozatokat) nézze meg. persze elképzelhető, hogy van aki már ismeri, hiszen már több éves a sorozat.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 7:42 pm

Nézzen a fa...om autentikus sorozatot én kétkezes kardot viselő kétekezs csatabárdos ellen vértbe burkolózó fantasys sárkányos meztelencsajos levarázsollakagecibe stb dolgokat preferálok most inkább v_v

Ja és este megnéztem a Csocsó c. 2001es magyar filmet (újra) , mindenkinek ajánlom - na ez autentikus film a magyar 50es évekből és szarrá röhögöd magad rajta.
Éljen Rákosi, éljen a Párt!
Toki

Toki

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 19, 2011 9:07 pm

Megyek szerdán bölcsész gólyatáborba Zánkára, és kit sikerült koncertre felkérnie az (állítólag) ország leendő értelmiségi elitjének jó részét biztosító ELTE BTK-nak? FLUORT! Hihetetlen....
Ha már feljött a Csocsó, hamarabb tudnék csápolni vmilyen discosított Internacionáléra, mint a "Mizu-mizu"-ra baszdmeg.

A hozzászólást Toki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 20, 2011 4:55 am-kor.
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 20, 2011 2:06 am

Én mindig is kiakartam jutni egy fluor/sp koncertre...verekedni. Szóval tekintsd ezt egy lehetőségnek Very Happy
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 20, 2011 11:43 am

Na Toki látom te is dual styleba nyomod a szakokat.
Koliba felvettek amúgy?

Ha úgy nézed, pont a bölcsészek a legmegfelelőbbek arra, hogy kifinomult és elmélyült vitát folytassanak Flour munkásságáról, szigorúan etikai és esztétikai érvekre hagyatkozva.

Persze Set javaslata is megfontolandó Very Happy
Ragnaros
Moderator
Moderator
Ragnaros

Tapasztalati pont
Credits: 0
Győzelmi mutató: 13-10

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 20, 2011 12:20 pm

Setnek igaza van Very Happy És ha nincs elég féltéglád, akkor szívesen postázunk neked párat.
És kérlek, anyázz a nevemben is neki Very Happy
NAKA

NAKA

Tapasztalati pont
Credits: 12
Győzelmi mutató: 5-9

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 1:44 pm

vissza térve a ban-listre:
Mennyenek már a faszomba hogy guide marad, és még mellé jön unlimitedbe gravity!
igy mostmár szintem minden deckembe kell raknom xyz-t hogy ne trollkodjanak velem.... pale
Breaker

Breaker

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 5-0

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 2:51 pm

TCG only lapokat nem üt meg a banhammer, és a konami pénzt akar a tour guide-dal meg az xyz-kkel
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 7:24 pm

Úgy terveztem hogy 1 starlight roadot teszek be a deckembe de inkább 2 még jobb lesz, nesze nektek judgment dragon meg heavy storm.

Hú de fun lesz a sok retardált csinál burn deckeket, 3 starlight roaddal 3 gravityval 2 swordszel.
A másik oldalon meg ugye első körben tour guide, hozol sangant, xyz ki, detach sangan keresel (mondjuk rescue rabbitot pl.) , remek agyatlan kezdés, már-már Shi En magasságú.
A harmadik odlalon meg ugye JD ki, tegyük fel negálod starlighttal. Aztán mégegy JD, tegyük fel még azt is negálod valahogy. Aztán jön 3. JD v_v, aztán BLS, gg. (mer ugye nyilván nem fog 99 százalékban mindenki chaos variánsokkal menni á nem)

Lehet mégse lesz ez olyan jó format v_v .
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 22, 2011 8:35 pm

Igen sötét ösvényre tértél rá Nheil. Nem kell azért olyan borúsan látni a helyzetet. A burn valószínűleg még így sem lesz olyan erő amivel komolyan számolni kell (persze lehet vonzóbb deck lesz és azért nyerni sem lehetetlen vele). A tour guide-os sanganos combo pedig természetesen nem lebecsülendő, de azért még nem képes arra amit a six samek vagy plant synchrok tudnak elérni egy kör alatt.

A chaos deckek 3 JD-vel, BLS-el meg a többi big hitter haverjukkal már az én szememet is sokkal jobban szúrják, de ha megváltoztatják a priority rulingot (amiut egyre jobban remélek, hogy a közeljövőben megtörténik) akkor azért veszítenek valamicskét az erejükből.

Amúgy meg nézd a jó oldalát: nem muszáj ezekkel menni, ki lehet próbálni más fun deckeket (én is ezt teszem az tuti) amik nem feltétlenül a stallon vagy az egy körben kijátszott 3 JD-n alapulnak.

Ha pedig előre tudni lehet, hogy a chaos deckek dominálnak, annál könnyebb lesz megtenni időben az ellenintézkedéseket.

A fentiek tükrében ambivalens módon egyre jobban várom az új formatot (ezt lehet megbánom még)
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Aug. 24, 2011 11:20 pm

Szerintem húzzatok kotont a fejetekre =)
https://hungarianudacademy.hungarianforum.com
NAKA

NAKA

Tapasztalati pont
Credits: 12
Győzelmi mutató: 5-9

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 11:26 am

lehet hogy ez csak nekem új, de:
http://www.konami.com/yugioh/articles/?p=3195

az új szabályzat szerint tengu, és sangan nem működik detach-nél, abból eredendően hogy amikor materialok lesznek, már nem számítanak kártyának, de "elhagyják a pályát", és amikor detach-eljük őket akkor az már a 2. remove from field lenne.
Viszont továbra is működik deatch után peten, dandy és társai effje akiknek tök mindegy hogy honnan kerülnek grave-be.

legalábbis én ezt szűrtem le... lol!
Ragnaros
Moderator
Moderator
Ragnaros

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 13-10

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 11:58 am

TCG-ben és OCG-ben különöző. OCG-ben van így, hogy nem a pályáról mennek el, így nincs effect, de a TCG-ben továbbra is a pályán vannak, így van sangan és Tengu effect.

EDIT: Hülye voltam. Úgy néz ki már a TCG-ben is átvették, hogy nincs efffect.
Breaker

Breaker

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 5-0

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 3:39 pm

Én is ezt szűrtem le, továbbá más fórumokon is.
Grat Mr. Kewin.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 5:25 pm

Hurrá akkor nincsen sangan detachnál effect, ennek örülök.

Csak a sok retardáltnak sokéig fog tartani megmagyarázni a lobbyban.
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 5:30 pm

Pff, akkor már vegyék el az ignition effektek priorityjét is és játszunk japán lapokkal...
pendecho

pendecho

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 8-5

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 10:25 pm

Nheilnek:

Nangas
Light/Fiend/Level 3

When this card is detached from an XYZ monster, select 1 monster with an ATK of 1500 or less from your Deck, show it to your opponent, and add it to your hand. Then shuffle your Deck.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimePént. Szept. 02, 2011 10:50 pm

MEGVERTÜK A SVÉDEKET BAAAAAAZMEG rabbit

Az más kérdés hogy az egynás elleni eredmény miatt így is csak 3.ak leszünk hiába szerzünk még 6 pontot de azért szép volt.

Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 03, 2011 10:57 pm

Na ma nagyon okos emberrel találkoztam rated duelben, azt állította magáról hogy ő judge és chainelni akarta a facedown morphing jarját miután gyzarussal megöltem main phase 1ben. lol. Mert szerinte bármiylen monstert bármikro chainelhet ha kedve van és én retardált vagyok és nem tudom a szabályokat. erre behívtam egy admint, ő elmondta neki hogy ne legyen noob. Erre ilyet szól hogy az admin se ért hozzá és a ygo wikia is megbízhatatlan, csak ő tudja jól a szabályokat mert ő judge, Erre az admin kickelte a retardot santa
Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 9 I_icon_minitime

Társalgó
Vissza az elejére 
9 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Társalgó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Off section-
Ugrás: