| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 17, 2011 3:02 pm | |
| Igen de ha már ennyit elérnénk, hogy átvegyenek TCG-be akkor gondolj bele mi mindent ki lehetne védekezni, amit használni fog a format: BLS, Chaos Sorcerer, Gale, JD, Descendant, pár XYZ, meg blah... A cél, hogy lassítsuk a játékot, mert ez így hányadék. Nééézd én húztam be előbb BLS-t és véletlenül még nálam van Primal Seed is gg! | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 12:59 pm | |
| Elkezdtem nézni a Trónok harcát és kurva jó! Mindenkinek ajánlom aki szereti a fantasyt meg a jó nőket majdnem teljesen meztelenül. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 3:12 pm | |
| Ha másfél nap alatt nem nézed végig az évadot, nem vagy rajongó. Daenerys pwnz. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 3:56 pm | |
| Én inkább a könyvre pályázok, csak az sajnos a könyvtárakban nem igazán elérhető. Megvenni meg nem akarom, mert így is elég hosszú a megszerzendő könyvek listája nálam.
A sorozattal csak az a bajom, hogy eddig még csak 10 része van és ha tetszeni fog, akkor megint depresszió közeli állapotba kerülök, hogy nem nézhetem meg a többi részét. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 4:08 pm | |
| Wow ez igazán istis érv volt . | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 6:33 pm | |
| hát nálam ez döntött kb.:
epic action, music, actors (+ boobs) > csaktízrészes
mondjuk az tényleg röhej, hogy 10 hétig forgatnak, és aztán 9 hónap szünet.. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 7:01 pm | |
| Jó annyiban mondjuk érthető, hogy ha jól tudom áprilisban kezdték l vetíteni a sorozatot és akkor a szezon végéig már nem is fért volna bele sokkal több rész.
A sorozat ami nekem most nagyon tetszik az a Róma. Megvan benne minden amit Toki írt. Az pedig, hogy elég autentikus történelmi sorozat, az nálam csak további előnyt jelent. Akit érdekel a történelem (vagy ha az nem is, de szereti a jó sorozatokat) nézze meg. persze elképzelhető, hogy van aki már ismeri, hiszen már több éves a sorozat. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 7:42 pm | |
| Nézzen a fa...om autentikus sorozatot én kétkezes kardot viselő kétekezs csatabárdos ellen vértbe burkolózó fantasys sárkányos meztelencsajos levarázsollakagecibe stb dolgokat preferálok most inkább v_v
Ja és este megnéztem a Csocsó c. 2001es magyar filmet (újra) , mindenkinek ajánlom - na ez autentikus film a magyar 50es évekből és szarrá röhögöd magad rajta. Éljen Rákosi, éljen a Párt! | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Aug. 19, 2011 9:07 pm | |
| Megyek szerdán bölcsész gólyatáborba Zánkára, és kit sikerült koncertre felkérnie az (állítólag) ország leendő értelmiségi elitjének jó részét biztosító ELTE BTK-nak? FLUORT! Hihetetlen.... Ha már feljött a Csocsó, hamarabb tudnék csápolni vmilyen discosított Internacionáléra, mint a "Mizu-mizu"-ra baszdmeg.
A hozzászólást Toki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 20, 2011 4:55 am-kor. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Aug. 20, 2011 2:06 am | |
| Én mindig is kiakartam jutni egy fluor/sp koncertre...verekedni. Szóval tekintsd ezt egy lehetőségnek | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Aug. 20, 2011 11:43 am | |
| Na Toki látom te is dual styleba nyomod a szakokat. Koliba felvettek amúgy? Ha úgy nézed, pont a bölcsészek a legmegfelelőbbek arra, hogy kifinomult és elmélyült vitát folytassanak Flour munkásságáról, szigorúan etikai és esztétikai érvekre hagyatkozva. Persze Set javaslata is megfontolandó | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Aug. 20, 2011 12:20 pm | |
| Setnek igaza van És ha nincs elég féltéglád, akkor szívesen postázunk neked párat. És kérlek, anyázz a nevemben is neki | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 22, 2011 1:44 pm | |
| vissza térve a ban-listre: Mennyenek már a faszomba hogy guide marad, és még mellé jön unlimitedbe gravity! igy mostmár szintem minden deckembe kell raknom xyz-t hogy ne trollkodjanak velem.... | |
|
| |
Breaker
Posts : 265 Join date : 2010. Sep. 13. Age : 29 Location : Debrecen
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 5-0
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 22, 2011 2:51 pm | |
| TCG only lapokat nem üt meg a banhammer, és a konami pénzt akar a tour guide-dal meg az xyz-kkel | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 22, 2011 7:24 pm | |
| Úgy terveztem hogy 1 starlight roadot teszek be a deckembe de inkább 2 még jobb lesz, nesze nektek judgment dragon meg heavy storm.
Hú de fun lesz a sok retardált csinál burn deckeket, 3 starlight roaddal 3 gravityval 2 swordszel. A másik oldalon meg ugye első körben tour guide, hozol sangant, xyz ki, detach sangan keresel (mondjuk rescue rabbitot pl.) , remek agyatlan kezdés, már-már Shi En magasságú. A harmadik odlalon meg ugye JD ki, tegyük fel negálod starlighttal. Aztán mégegy JD, tegyük fel még azt is negálod valahogy. Aztán jön 3. JD v_v, aztán BLS, gg. (mer ugye nyilván nem fog 99 százalékban mindenki chaos variánsokkal menni á nem)
Lehet mégse lesz ez olyan jó format v_v . | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Aug. 22, 2011 8:35 pm | |
| Igen sötét ösvényre tértél rá Nheil. Nem kell azért olyan borúsan látni a helyzetet. A burn valószínűleg még így sem lesz olyan erő amivel komolyan számolni kell (persze lehet vonzóbb deck lesz és azért nyerni sem lehetetlen vele). A tour guide-os sanganos combo pedig természetesen nem lebecsülendő, de azért még nem képes arra amit a six samek vagy plant synchrok tudnak elérni egy kör alatt.
A chaos deckek 3 JD-vel, BLS-el meg a többi big hitter haverjukkal már az én szememet is sokkal jobban szúrják, de ha megváltoztatják a priority rulingot (amiut egyre jobban remélek, hogy a közeljövőben megtörténik) akkor azért veszítenek valamicskét az erejükből.
Amúgy meg nézd a jó oldalát: nem muszáj ezekkel menni, ki lehet próbálni más fun deckeket (én is ezt teszem az tuti) amik nem feltétlenül a stallon vagy az egy körben kijátszott 3 JD-n alapulnak.
Ha pedig előre tudni lehet, hogy a chaos deckek dominálnak, annál könnyebb lesz megtenni időben az ellenintézkedéseket.
A fentiek tükrében ambivalens módon egyre jobban várom az új formatot (ezt lehet megbánom még)
| |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Aug. 24, 2011 11:20 pm | |
| Szerintem húzzatok kotont a fejetekre =) | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 11:26 am | |
| lehet hogy ez csak nekem új, de: http://www.konami.com/yugioh/articles/?p=3195az új szabályzat szerint tengu, és sangan nem működik detach-nél, abból eredendően hogy amikor materialok lesznek, már nem számítanak kártyának, de "elhagyják a pályát", és amikor detach-eljük őket akkor az már a 2. remove from field lenne. Viszont továbra is működik deatch után peten, dandy és társai effje akiknek tök mindegy hogy honnan kerülnek grave-be. legalábbis én ezt szűrtem le... | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 11:58 am | |
| TCG-ben és OCG-ben különöző. OCG-ben van így, hogy nem a pályáról mennek el, így nincs effect, de a TCG-ben továbbra is a pályán vannak, így van sangan és Tengu effect.
EDIT: Hülye voltam. Úgy néz ki már a TCG-ben is átvették, hogy nincs efffect. | |
|
| |
Breaker
Posts : 265 Join date : 2010. Sep. 13. Age : 29 Location : Debrecen
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 5-0
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 3:39 pm | |
| Én is ezt szűrtem le, továbbá más fórumokon is. Grat Mr. Kewin. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 5:25 pm | |
| Hurrá akkor nincsen sangan detachnál effect, ennek örülök.
Csak a sok retardáltnak sokéig fog tartani megmagyarázni a lobbyban. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 5:30 pm | |
| Pff, akkor már vegyék el az ignition effektek priorityjét is és játszunk japán lapokkal... | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 10:25 pm | |
| Nheilnek:
Nangas Light/Fiend/Level 3
When this card is detached from an XYZ monster, select 1 monster with an ATK of 1500 or less from your Deck, show it to your opponent, and add it to your hand. Then shuffle your Deck. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Szept. 02, 2011 10:50 pm | |
| MEGVERTÜK A SVÉDEKET BAAAAAAZMEG Az más kérdés hogy az egynás elleni eredmény miatt így is csak 3.ak leszünk hiába szerzünk még 6 pontot de azért szép volt. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Szept. 03, 2011 10:57 pm | |
| Na ma nagyon okos emberrel találkoztam rated duelben, azt állította magáról hogy ő judge és chainelni akarta a facedown morphing jarját miután gyzarussal megöltem main phase 1ben. lol. Mert szerinte bármiylen monstert bármikro chainelhet ha kedve van és én retardált vagyok és nem tudom a szabályokat. erre behívtam egy admint, ő elmondta neki hogy ne legyen noob. Erre ilyet szól hogy az admin se ért hozzá és a ygo wikia is megbízhatatlan, csak ő tudja jól a szabályokat mert ő judge, Erre az admin kickelte a retardot | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
|
| |
| Társalgó | |
|