Hungarian United Duelists Academy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdőlaphttp://unitedhuKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Statistics
Összesen 236 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Mihi

Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
Legutóbbi témák
» Társalgó
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker

» A nap zenéje
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil

» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder Torrents
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil

» Mese mondóka újratöltve
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil

» A zelső HS verseny!
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeKedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti

» Verseny szervezési szabályok!
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeHétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti

» 2014. Okt 1. tiltó
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti

» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekről
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimePént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA

» Zene játék
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk

» HUDA film klub
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila

» Választás 2014
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeHétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila

» A nap kártyája
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk

» OCG Banlist 2014 április
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA

» Isti normál versenye
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti

» Káosz verseny
Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil

Top posters
Nheil
Társalgó - Page 18 I_vote_lcapTársalgó - Page 18 I_voting_barTársalgó - Page 18 I_vote_rcap 
Tarantila
Társalgó - Page 18 I_vote_lcapTársalgó - Page 18 I_voting_barTársalgó - Page 18 I_vote_rcap 
Istipisti
Set
R3dNeX
NAKA
Makk
Ragnaros
Cslk
Toki
Poll
Legyen-e normális verseny?
Igen TCG!
Társalgó - Page 18 I_vote_lcap50%Társalgó - Page 18 I_vote_rcap
 50% [ 5 ]
Igen OCG!
Társalgó - Page 18 I_vote_lcap30%Társalgó - Page 18 I_vote_rcap
 30% [ 3 ]
Nem mert homokos vagyok!
Társalgó - Page 18 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 18 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Karalábé!
Társalgó - Page 18 I_vote_lcap10%Társalgó - Page 18 I_vote_rcap
 10% [ 1 ]
Összes szavazat : 10

Társalgó

Go down 
+17
R3dNeX
hajas
Kalmakun
Breaker
XST
Freed
Szaba
Istipisti
Ragnaros
Set
Makk
pendecho
NAKA
Toki
Tarantila
Joco
Nheil
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont
Credits: 170
Győzelmi mutató: 8-14

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 3:42 pm

Nem azért vagy retard, hanem azért mert azt állítod hogy koli miatt nem tudsz duelezni a versenyen, de minden nap egy csomót duelezel a DN-en szóval ez azt jelenti hogy vagy túl noobnak tartod az egész hudát vagy csak egyszerűen utálsz minket v_v .
farao sunny cheers
Vissza az elejére Go down
Ragnaros
Moderator
Moderator
Ragnaros

Tapasztalati pont
Credits: 0
Győzelmi mutató: 13-10

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 4:35 pm

Én is IRL játékos vagyok, de inkább csak voltam, mert már WoW-ra álltam át, de a Yugi lapjaimat is megtartottam.

Ja, és mellékesen, ebben a filmben az én dueldiskem szerepel Very Happy
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 12-11

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 5:07 pm

Ki ismeri a Battle for wesnoth c. játékot? azzal is lehetne egyszer játszani, ha valakinek van kedve.
http://www.wesnoth.org/
Dawe

Dawe

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 0-0

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 5:28 pm

Milyen minden nap? Hétvégén vagyok aktív, majd nézd meg mennyit leszek online hétfőtöl péntek délután 3-ig kb. Very Happy Ha mondjuk hétvégén le lehetett volna játszani a meccseket, vagy ha valaki kolis, és van neki engedély a várakozásra, jöttem volna. De mivel hogy általába az egész hét van oda egy versenyen(Tara kivétel) a hétvégén meg már alig van idő rá, semmi értelme ha pénteken hazajövök, mert se decket nemtok összearkni, se meccset nemtok normálisan letolni. Very Happy Ha a kövi versenybe tényleg lesz elég idő akkor viszont fix hogy jövök. Ragna, adhatnál nekem jó pár lapot, kéne üzletelni. Nem tudom van -e olyanod ami nekem kell, de majd meglássuk. pig
pendecho

pendecho

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 8-5

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 5:38 pm

Ez szép! Játszottam egy cheater ellen.Azt csinálta,hogy a kezében lévo lapra rányomott hogy to bottom of the deck majd gyorsan huzott egyet.Hívtam admin-t.Aztmondta nemtudja nemtortént itt csalás.Maj az egész játékot így játszottam végig.A végén majdnem nyertem,de akkor behuzott,midnent amit kellett.Hívtam admint-t megint.Aztmondja admin nem tortént csalás admit defeat.Mondom,de baszki olyan gyorsan csinálta,hogy nemtudtam scree-nt készíteni rola.Tényleg nem lehetett.Aztmondja nemérdekli last warning.Kilépek és mondom az adminnak hogy hogy ez egy kocsog cheater nézze már meg 50 repuja van.Ezekután már azok fognak nyerni akik ugy cheatelnek hogy nemlehet bizonyítani?Erre kaptam egy 5 napos ban-t.
Dawe

Dawe

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 0-0

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 6:11 pm

Lol, ekkora fail, LÁTSZIK, hogy szar a repuja, azaz több a csalóra az esély, ekkora faszságot te... GG
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 6:28 pm

Ilyenkor csak egyet tehetsz, te is elkezdesz cheatelni bizonyíthatatlanul pontosan úgy mint ő. Arra ő se tud mit tenni. Vagy abbahagyja a cheatelést vagy mindketten super cheattel kiidéztek egy csomó lényt lol.
pendecho

pendecho

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 8:20 pm

Igen,ezt is csináltam,csak ez a kocsog tudta ,hogy ezt fogom és ezért minden mp-ben csinált egy screen-t.
Ragnaros
Moderator
Moderator
Ragnaros

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 13-10

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 9:03 pm

Ha már használod akkor tudj rá jó countert.
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont
Credits: 75
Győzelmi mutató: 11-5

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 07, 2012 9:25 pm

Amúgy Kacsáék műveit én is láttam, és szerintem sem retardok, én mindig örülök, ha valaki nem idióta módon közelíti meg az egészet, és a hobbijukat csinálják amit szeretnek.
https://hungarianudacademy.hungarianforum.com
pendecho

pendecho

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 3:52 am

Most nézem hogy hova tuntek a postjaim? :O
Kb egy honappal ezelott volt 260 felett az tuti.
R3dNeX

R3dNeX

Tapasztalati pont
Credits: 50
Győzelmi mutató: 3-5

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 1:11 pm

csítelés ide vagy oda,

ha azt nézzük akkor a mi meccsünk is csak 1-0 neked...

sőőt, ha úgy nézzük akkor azt a meccset úgy is vehetjük h én nyertemvolna meg, mert locomotion r-genex-el nem vehettél el tőlem xyz szörnyet,
tehát csalással nyertél...
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 1:50 pm

Itt egyszerűen csak nem tudtátok a szabályt az két külön dolog...

Pende a srác nevét írd le légyszi.
pendecho

pendecho

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeVas. Jan. 08, 2012 2:04 pm

R3dNeX írta:
csítelés ide vagy oda,

ha azt nézzük akkor a mi meccsünk is csak 1-0 neked...

sőőt, ha úgy nézzük akkor azt a meccset úgy is vehetjük h én nyertemvolna meg, mert locomotion r-genex-el nem vehettél el tőlem xyz szörnyet,
tehát csalással nyertél...

Jolvan,de két kulonbozo dolog,hogy valaki ugy csal hogy nemtud vmi rulingot és te sem szoltál kozbe,vagy valaki szándékosan végigcheateli az egész játékot.

Tara sajnos nemtudom már ,de amugy nem is érdekel ha játszani akarok van más accountom 4 ap mulva meg ugyis unbannolnak.Ezt a faszt meg egyszer ugyis elkapják.Vmi b beture kezdodo neve volt: blukajtys53 vagy vmi ilyesmi.
Tarantila
Admin
Admin
Tarantila

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 11:51 am

Hellosztok Február 10edike után leszek csak, netem se lesz. Most pedig barátnőmmel vagyok, szóval nem leszek sokat gépközelben sorry Bye :S
Istipisti

Istipisti

Tapasztalati pont
Credits: 55
Győzelmi mutató: 12-11

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 12:06 pm

lehet cserélnék veled Xd
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 12:49 pm

Egy igazi duelista csak a párbajoknak él nem holmi barátnőknek.

Nah február 10ig még lemegy egy másik verseny is akkor cat
Szóval Póknak a hall of fameben nem lesz sok pontja haha.
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 2:36 pm

Lassan Isti versenyének is vége, holnaptól indul a top4 vagyis 1-2 nap és vége, szóval már most valaki kezdjen el sürgősen gondolkodni hogy ki csinálja a következőt. hiszen mindig kell verseny hogy edzésben-játékban legyünk és nekem most a pöcsöm tele van mert más dolgom is van.
Set
Moderator
Moderator
Set

Tapasztalati pont
Credits: 77
Győzelmi mutató: 11-9

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 3:07 pm

Egy olyan spec szabály hogy csak speciálisan idézhetsz? o_O
Nagy baromság?
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 4:51 pm

Elég baromság... Szerintem.
Persze bármilyen szabály megengedett, csak lásd pl. Makk versenye is befürdött mivel nemvolt elég jelentkező rá.
Ötletesnek kell lenni, de mellette érthetőnek is kell lennie. (lásd az én versenyemen is csak kb 6an kérdeztek dolgokat amikor minden feketén-fehéren le volt írva egy 20 másodperc alatt elolvasható szövegben)
hajas

hajas

Tapasztalati pont
Credits: 28
Győzelmi mutató: 5-11

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 6:47 pm

óóh de csak speciálisan (jó mondjuk van rá deckem.de akkor is ) , hát elég retard szabály ami megfordul a hajad alatt xD

csináljunk olyat amiben csak normal szörnyek meg hát spell/trap-ek vannak ilyen nagyon régi versenyt vagy mit afro
vagy ha az problem akkor olyan monstereket NE lehessen használni amivel spec-en hozhatsz valahonnan vmit

Chazz Deluxe

Chazz Deluxe

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 1-3

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Turbo Duel    Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 7:16 pm

Mit szólnátok egy Turbo Duel versenyhez?
Azaz minden ugyanaz, mint az animében a turbo duelben.
Vagyis kapnank speed countereket, és ugyanazok lennének az effektek, mint a Speed World 2-nek.
Azaz: Ha valaki aktivál egy spell kártyát, akkor 2000 damage. Körönként 1 speed counter. Ha összejön 4 speed counter, akkor leszedheted őket, és sebzel 800-at az ellenfelednek. Ha 7 jön össze, akkor húzhatsz egy új lapot, és ha megvan a 10, akkor ekpusztíthatsz egy kártyát a pályán.

Lehetne az hogy akár 4000 LP-ről indulunk, és lehet normal summonolni szörnyeket védelmi állásban.
Megkockáztatom, hogy akár még azt is kipróbálhatnánk, hogy megbeszélt időben összeáll x számú kétfős csapat, és akkor kieséses rendszerben lejátszuk a dueleket. Mindkét csapat kiküld egy embert, akik leduelezik a maguk meccsét, és aki először kiesik, annak a helyére megy a társa. Az a csapat veszít, amelyik lenullázódik. (Akár az se lenne rossz, ha minden versenyző 2-szer mehet a pályára, hogy ne az legyen, hogy makkolás).

Amelyik csapat lenullázódik, az elveszti a duelt és a matchet is. Ahány játékost kiejtenek, annyi pontot szereznek.

Ha van jelentkező, akkor én megszervezem szívesen.
Amiért jó lenne:
Nem lennének benne monster reborn - dark hole - heavy storm makkolások
Sok pakli useless lenne, és más stratégiát kellene kitalálni.
Csapatépítő
Nos?
hajas

hajas

Tapasztalati pont
Credits: 28
Győzelmi mutató: 5-11

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 7:22 pm

nah én ezt nem vágom mert nem néztem azt a mesét
és ezt hogy fogod megvalósítani ? scratch
Nheil
Admin
Admin
Nheil

Tapasztalati pont

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 7:52 pm

A megvalósítás szar lenne mert állandóan azzal menne el az idő hogy mikor az új player bejön akkor újra ki kell építeni a duel állapotot ami irritáló szerintem.

Háromszor annyi idő menne el ezzel mint maga a duel lejátszásával. Meg aztán ki kivel lenne? Én eléggé utálnám ha a partnerem miatt esnék ki pl. Én az egy személyes duelt preferálom xd.

Chazz Deluxe

Chazz Deluxe

Tapasztalati pont
Győzelmi mutató: 1-3

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Turbo Duel   Társalgó - Page 18 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 21, 2012 8:10 pm

Akkor egyszemélyes és turbo duel szabályokkal. Ott akkor már csak a speed counterek számolása lenne nehéz

Szóval, aki nem nézte:
4000 LP
van normal summon DEF position-ben
Speed World 2 eff-je miatt aki varázslapot aktivál, az 2000 LP-t veszít (nem érdemes)
a köröd elején kapsz egy speed countert, ami a mezővarázskártyád (a Speed World 2) számol.
- Ha összejön a 4 counter, akkor adhatsz 800 damage ajándékot az ellenfelednek, ha levonsz 4-et.
- Ha összejön a 7 counter, és lehúzod mind a 7-et akkor húzhatsz egy lapot.
- Ha összejön a 10 counter és lehúzod mind a 10-et, akkor elpusztíthatsz egy lapot a pályáról.

A Speed World mindkét játékosnál aktív, és nem elpusztítható - Malefic/Earthbound Deckek tarolhatnának.
Minden szabály ugyanaz, ami le van írva a kártyára.
Ez megakadályozza, hogy az ellenfél elrabolgassa a szörnyeinket, kikeressen olyan lapokat a pakliból, ami eldönti a játékot, nem tisztíthatja le a Spell/Trap Card Zone-t, nem zúzhatja le az összes szörnyet a pályáról, stb.

Meg a mezővarázs effektje is több gondolkodást igényel.
Szerintem megoldható és kivitelezhető is.
Ajánlott tartalom

Társalgó - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó   Társalgó - Page 18 I_icon_minitime

Társalgó
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Társalgó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hungarian United Duelists Academy :: Akadémia kezdő :: Off section-
Ugrás: