| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 4:13 pm | |
| Jól hangzik az airsoft xd | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 7:12 pm | |
| Meg van az esti filmünk holnapra barátnőmmel megnézzük a Salót Sodoma utolsó 120 napját | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 7:19 pm | |
| nézzétek meg az Unthinkable-t kurva jó film trailer | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 8:46 pm | |
| nekem meg haverom öccse airsoftozik, aztán oda hozta, haverom meg fogkta a fegyvert , farmer volt rajtam, sípcsontomra meg elkezdett lőni, első golyó még semmi, második meg eléggé fájt, be is lilult rendesen, hólyagos is lett XD aztán utána vissza lőttem ne csak én szenvedjek akkor de az se mindegy milyen típusú, mert van pl sniper, azzal közvetlen közelről nem is szabad lőni, meg hülye lennék ha csak egy szál szemüvegbe mennék XD | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 8:48 pm | |
| jaj az ötezredik letámadják amerikát és vesszünk össze hogy kínozzuk e a foglyot mer ugye illegális a végén a szélben lebeg az amcsi zászló és mindenki kurvára hazafi milyen egyedi ötlet nézzétek ezt is : Napoleon | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 8:53 pm | |
| Nheil The Watchment már megnézted? :Daz vizsont tényleg jó film | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 8:58 pm | |
| Régen néztem a Napoleont. Watchmen azért annyira nem jó film 1szer meglehet nézni érdekes is, de ennyi :S még 1szer nem tudnám végig nézni mert eladlunék rajta.
Immortals nézzétek, ha aludni akartok, 3om részletbe sikerült csak megnéznem xD | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:10 pm | |
| minden ami nem vígjáték és nem véres vagy olyasmi, azzal úgy vagyok h 1x nézhető persze, hosszú, meg vmelyik része elvan tolva, és meglehetett volna rövidebbre is cisnálni, de pl német szinkronba akkor is jó volt, meg az egy olyan film amit egyszer megkell nézni mert volt benne látvány, akció is, és érdekes storyt mesél, amibe még fordulat is van amire nem feltétlenül számít az ember, nem egy sablon történet aminél meglátod az első 10 percet és eltudod mondani úgy hogy igazad lesz 80 százalékban. de ha már itt tartunk akk melyik az a film ami fasza és többször nézhető ? én kb olyan vagyok aki egyszer nézi meg a filmeket, mert másodszorra már nem oylan igzi mert tudom h mi lesz, kivéve a jó vígjátékot, vagy ahol mutatják a vér jeleneteket, vagy esetleg tényleg nagyon fasza film, vagy ha már nem emlékszem teljesen rá | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:27 pm | |
| Automatic Dueling System 3 jelszó 1
itt nincsenek bent olyan sokan és csendes is, mindenki lépjen be és meg van oldva az egymásra találás probléma.
Rednex te meg ha ennyit postolsz meg játszol meg filmezel, nem értem miért nem indulsz sima tcg versenyeken hogy legyen meg a 8 ember, hogy valamit tegyél is a közösségért ne csak droppolj. | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:30 pm | |
| már nem is tudom mikor néztem utoljára filmet gamelni is néha szoktam amikor lefársztott a tanulás vagy éppen a beadandó készítés vagy késő este amikor már nincs kedvem tovább cisnálni
meg most nincs sok kedvem a duelezéshez
A hozzászólást R3dNeX összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 14, 2012 9:32 pm-kor. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:32 pm | |
| Én pl a következő filmeket megtudom nézni szinte bármennyiszer:
Forest Gump, Sin city, Truman show, Ellenség a kapúknál, Gyűrük ura (jó az első részhez pervezió kell, hogy valaki 2szer végig szenvedje míg elindulnak xD), Csillagok háborúja, Good Will Hunting, A tégla meg passz még biztos van amiket többször is megtudok nézni.
Meg persze a vígjátékok, de hát az ilyentéren más kategória.
Nekem tetszett a Watchmen, és tényleg jó a story, és fordulatos is, és ugye a látvány világ is nagy szép, de sokszor unalmasra el lettek nyújtva a dolgok, pl a belassúlt főgonosz, olyan volt mintha beszívott buzi lenne. Valahol jó is volt, hogy ez lett a vége meg szar is, mert nem volt eseménydús lezárás, inkább epikus.
De ha a lezárásról beszélünk, vannak-e olyan filmek nektek aminek szerintetek nagyon ütős lezárásai voltak?
Nekem a Szerb film volt ilyen, amikor a végén öngyilkosok lettek, kövi képkocka, hogy veszik őket kamerával a csávó elkezdi kigombolni a nadrágját, és benyögi a rendezi, hogy a kicsivel kezd! xD | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:34 pm | |
| - Nheil írta:
- Automatic Dueling System 3
jelszó 1
itt nincsenek bent olyan sokan és csendes is, mindenki lépjen be és meg van oldva az egymásra találás probléma.
Rednex te meg ha ennyit postolsz meg játszol meg filmezel, nem értem miért nem indulsz sima tcg versenyeken hogy legyen meg a 8 ember, hogy valamit tegyél is a közösségért ne csak droppolj. Nah ez egy nyugis channel. Amúgy elkezdtem random emberekkel tolni, találtam köztük 1-et aki még játszani is tudott | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 9:38 pm | |
| Engem meg kitiltottak a ADS 2 es szobából, nyilván a kiírásom miatt (only gays play OCG/TCG mode) úgyhogy ezt megváltoztattam nehogy a 3asból is bannoljanak. Egyes meg jelenleg tele. De azt hetente kb mindig resetelik. | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 10:17 pm | |
| Forest Gump az fasza, meg Tom Hanksnek amúgy is sok jó filmje van, pl a Halálsoron filmje is sztem az a kategória amit többször lehet megnézni Sin City, számomra csalódás volt, jobbra számítottam, nem fogott meg annyira, Gyűrük urát még nem láttam mármint az elsőt igen, de atöbbit nem, 3.-at meg nem akartam megnézni úgy h a 2. nem láttam de majd vmikor kerítek rá időt de pl az első része eléggé elvan tolva, az is inkább bevezető jellegű Star Wars, hát a minusz 2. és 3. eléggé elvan tolva és unalmas, mire történik vmi addigra elalalszok meg vicces 2. részbe, h yoda alig tud menni, a mankójával jár, de amikor dooku ellen harcol, akkor ugrál mint egy bolha XD, meg abban a harcban, amikor obi wan-ra esne vmi cucc, akkor mértnem obiwanékat húzta arrébb, mért a nagy cuccot probálta visszatartani? XD nagy mester ész nélkül kb mondjuk minden filmbe van vmi, de ez msot eszembe jutott ami még fasza film volt amit nem rég láttam Defiance meg Hitler https://www.youtube.com/watch?v=y6VvT15AsXA&feature=related ez is egy érdekes film volt Ütős lezárás, többféle értelme is lehet de így hírtelenjébe nemtudom viszont olyanokat nem szeretem ami nyitott végű | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 11:37 pm | |
| Donny Darko (jó kis merengős film)Forest Gump Star Wars Samurai Champloo (anime sorozat, van benne 1-2 rész ami egyszerűen kibaszottul vicces, és ráadásul gyönyörű a stílusa)Memento (az a film amit képtelenség elsőre megérteni, tehát legalább meg kell nézni 2-szer xD)A Tökéletes Trükk(aki nem látta nézze meg!!!) Crank 1-2(a legkirályabb akció filmek) Vasember 1 (messze a legkirályabb Marvel film)Terminál!!!!(Forest gump 2 ) Na ezek közül bármelyiket, bármikor, bármennyiszer!
A hozzászólást NevemNaka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 14, 2012 11:40 pm-kor. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Ápr. 14, 2012 11:38 pm | |
| Tényleg a terminál se rossz, lehet még egyszer megnézem, mert már nem emlékszem rá teljesen. | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 12:34 am | |
| Nem lehet első látásra megérteni a Memento-t ? aztán majd írok ha megnéztem Terminál rémlik de sztem nem láttam még, de akk azt is megkéne lesni vikor Crank első részének a vége azért kicsit vicces XD | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 12:52 am | |
| A Mementot kivéve az összes eddigi filmet elsőre megértettem, de az tényleg durva. Az egész sztori az utolsó 10 perccel kezdődik, és utána jön az azelőtti 10 perc, és utána az azelőtti, stb,stb,stb Lényegében visszafele játszódik a sztori, és a befejezés (azaz a filmben látott első 10 percet), a film után többféle képen is lehet értelmezni. Úgyhogy hajrá Rednex! | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 5:37 am | |
| Szerintem meg a Viharszigetnek van olyan befejezése, hogy össze-vissza esik lefele az állad. GG | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 10:23 am | |
| Crank az tényleg vicces film xd. Én most csak a legutóbb elolvasott könyvre tudok gondolni aminek epic befejezése volt, de azt hiszem úgy se akarnátok elolvasni xd | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 11:56 am | |
| Mégse lehetett annyira epic ha azóta se nézted meg az utolsó részt és a könyveket se vetted meg. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 12:10 pm | |
| Ki mondta, hogy utoljára a Királyok csatáját olvastam el? Azóta volt már vagy 15 másik könyv amit olvastam, nem csak egy sorozat körül forog a világ | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 12:35 pm | |
| Köszi naka hogy kipostoltad a filmeket tegnap még megnéztem a Tökéletes Trükköt anno csak a felétől láttam, aztán kíváncsi voltam az elejére fasza film volt ez a kérdés meg a végére menne: Fekete hattyút látta vki? innentől meg aki nem látta a Tökéletes Trükköt ne olvassa tovább. . . . . . . . . . egyedül azt sajnálom, hogy az igazi "teleportáló ember " már elment a hihetetlenbe, hogy megduplázódik de mondjuk talán kellett is , mert így lett ledöbbentő milyen lenne ha ténlyeg lenne ilyen gép? beteszek egy húszezrest, és sokszor megduplázom | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 2:45 pm | |
| Set - ez nem az a valódi country Rednex - sejtettem, hogy vki tuti ezzel jön, de én ilyen Johnny Cash-féle tradicionális countryt vártam, nem ilyen mainstreamesített reklámcountryt, jó szám egyébként, discoba részegen pattogni rá, a DJ-k is tudják, hogy ezt kell nyomatni 3 óra tájékában, hogy felrázzák a népet.. A döntést nehézzé tette Pók és Isti kései beugrása, főleg Istié, a Póké kevésbé pörgős, az Istié meg egy hajszálnyit monoton, így csak a dobogóra fértetek fel. Pók < Isti < NHEIL (győztes) Patsy baszott módon tetszett.
A hozzászólást Toki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 2:50 pm-kor. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 2:48 pm | |
| Akkor oda postold ahova való | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |