| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 15, 2011 1:07 pm | |
| szabának ez a kezdőkéz NEM számít mák kéznek, csak simán a jó deck eredménye: Dark Hole, Monster Reborn, Solemn Warning, Solemn Judmennt, Mind Control, Card Trooper Csak hoyg tudjátok neki ez nem mák kéz és én vagyo ka whiner amiért ezt máknak merem nevezni de azért nyertem 2 1 re és ő whinolt | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 15, 2011 1:23 pm | |
| Látom lelkileg megviselt hogy lekontráztam az autoShi Enedet elsőben. ne feledd megemlíteni hogy utána lonefiret húztam szal így a mind control használható lett | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 18, 2011 8:16 am | |
| Definition of Sex:
Sex, or as I like to call The Greatest Show On Earth, refers to the male and female, or female and female, or male and male, or male and female and female, or male, male and female, or female and male and male and female and Toaster, or male and female and horse, or male and bedpost, or male and hand, or female and finger,or male and female and horse and finger and donkey and cat and bedpost and dog, or female and female and cup or female and male and fist and female and male and male and foot or female and gear stick or man and girl and camera guy or your hand or madonna and anything etc. interaction which can result in stained bedsheets, broken kitchen tables and/or windows, unusual auto interior odours, webcam content, or the creation of a creature known as the baby. | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 20, 2011 12:49 pm | |
| Eddig nem utáltam,ugy a kcvds-t és a kc kozosséget mint itt eggyesek(egy vagy két gy?),de már megint nem lehet logginolni és az egyetlen torna a world championship amire jelentkeztem és várom már,hogy elinduljon 3 hete most: Hi folks, The tournament host asked me to declare that THIS TOURNAMENT IS CANCELED Due to unspecified circumstances. Thank you for your understanding. Azthiszem én is áttérek a duelingnetworkre(én az elején mindig kikapcsoltam a zenét,mert fos volt,de a multkor duel kozben véletlenul visszakapcsoltam és vann hangok is aki esetleg nem tudta volna). Nemkérek olyan kommentot,hogy but seto works hard... | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 20, 2011 1:02 pm | |
| But Seto works hard! Csak nem a KC-vel, az egyszer biztos És a zene az kurva jó XD Van hogy csak amiatt elindítom az oldalt | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 21, 2011 8:45 pm | |
| Nemtudtok olyan oldalakat,ahonnan jo deckeket lehet kopizni? (tcgplayer-en kívul) | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 22, 2011 12:15 am | |
| | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 23, 2011 12:12 am | |
| Hellósztok igyatok almás Borsodit. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 24, 2011 11:20 pm | |
| A Citromos Gösser még mindig jobb. Szerintem. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 25, 2011 7:00 pm | |
| Sztem meg kár ilyen istenverte 1.8 fokos szarokra pazarolni a szót (a pénzeteket meg a gyomrotokat pláne), akkor igyatok sört és mellé narancslevet/limonádét.
Am Löwenbrau mer olcsó a SPARban és jó. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 25, 2011 7:15 pm | |
| Tény hogy nem baszol be tőle de finom és csak kipróbálásból ittam egyet és ilyen kibaszott melegben üdítőnek találtam az ízharmóniáját meccs után. Nem kell egyből fikázni vagy kell? | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 25, 2011 7:20 pm | |
| Véleményt mondtam mi éppen fikázás volt jah. A Fütyülős szánsavas italt meg a Bacardi Breezert is kb ide tudom sorolni, nem a narancsos sör vagy Nheil elleni támadásnak szántam. Sztem ezek zusammen szarok és kész. Írhattam volna azt is hogy "iszik a faszom", csak gondoltam most staple trollkodás helyett kissé kifejtem álláspontomat | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 25, 2011 8:20 pm | |
| Nálunk a faluban a CBA-ban 150 a Steffl a TESCO-ban meg 185 mi a fasz? | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Május 26, 2011 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Május 26, 2011 10:54 pm | |
| CBA-ba készülsz menni dolgozni vagy hh ilyen hirtelen nagy a tudásod "A magyar üzletlánc"ról? | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 27, 2011 1:25 am | |
| Valami politizáló homokos le negrepelte a HSZ-emet benyalhat | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 27, 2011 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 28, 2011 12:13 am | |
| A piercing Battle Damage az király... de ez a HERO meg "targeted for an attack".... XD | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 28, 2011 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 28, 2011 5:47 pm | |
| Kb azért, hogy egyszerűbb legyen a játék, meg hogy emiatt több bevétel is legyen gondolom, mert így talán többet játszanának. Alapból annyira nem is rossz ötlet, egy-két dolgot tényleg le lehet rövidíteni, vagy egyszerűsíteni. Habár abban kicsit kételkedek, hogy állításuk szerint ezután már a kártyákon lévő leírás alapján is ki lehet találni, hogy mit kell csinálni a különböző helyzetekben és csak a legextrémebb esetekhez kell majd neten rulingokat keresni. Viszont a nagyobb változtatásokról még nem mondták meg mik lesznek, szóval kíváncsi vagyok mi lesz. | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 28, 2011 6:52 pm | |
| - Istipisti írta:
- Kb azért, hogy egyszerűbb legyen a játék, meg hogy emiatt több bevétel is legyen gondolom, mert így talán többet játszanának. Alapból annyira nem is rossz ötlet, egy-két dolgot tényleg le lehet rövidíteni, vagy egyszerűsíteni. Habár abban kicsit kételkedek, hogy állításuk szerint ezután már a kártyákon lévő leírás alapján is ki lehet találni, hogy mit kell csinálni a különböző helyzetekben és csak a legextrémebb esetekhez kell majd neten rulingokat keresni. Viszont a nagyobb változtatásokról még nem mondták meg mik lesznek, szóval kíváncsi vagyok mi lesz.
En támogatom,hiszen így fejlodik a játék,csak nehogy rossz irányba fejlodjon. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 29, 2011 3:42 am | |
| Kurvára nem fejlődik azzal szerintem, hogy ahelyett, hogy leírják részletesen, hogy ha ATK módú lény DEF módú lényt üt, akkor is sebzi, mintha egyszerűen annyit írnának, hogy "this card can do piercing damage". Aki most kezdi a játékot, és tud angolul, az nyilván megérti a mostani leírást, mint azt hogy piercing dmg, azt nyilván meg kell majd keresnie neten, hogy mit is jelent. Továbbá nem hiszem, hogy a hero HERO-vá való átnevezése bármilyen módon előrelendítené a játékot. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 29, 2011 9:55 am | |
| Kibaszott tilitoli rövidpasszos Barcelona... Megint... túl erős volt ... Messi baszki hihetetlen. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 29, 2011 12:07 pm | |
| - Toki írta:
- Kurvára nem fejlődik azzal szerintem, hogy ahelyett, hogy leírják részletesen, hogy ha ATK módú lény DEF módú lényt üt, akkor is sebzi, mintha egyszerűen annyit írnának, hogy "this card can do piercing damage". Aki most kezdi a játékot, és tud angolul, az nyilván megérti a mostani leírást, mint azt hogy piercing dmg, azt nyilván meg kell majd keresnie neten, hogy mit is jelent.
Továbbá nem hiszem, hogy a hero HERO-vá való átnevezése bármilyen módon előrelendítené a játékot. Pedig pont hogy így megérti szerintem mert animében is piercing effectnek mondják és sok kiskölyök az anime miatt kezdi el ezt a gamet tolni és a mostani szövegezés különben is tök retardátlan, feleslegesen hosszú. owned youbtw ne hagyjátok hogy nheil témát váltson ilyen retardált dolgokra mint a foci | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 29, 2011 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |