| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 16, 2012 9:39 pm | |
| De nem mindegy mit hogy hívnak? Aki érteni akarja az érteni fogja mit mondasz neki, a hülye meg haljon meg... | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 16, 2012 9:45 pm | |
| Igazából mindegy csak le lettem baszva hogy hülyeséget mondok amikor mondtam hoogy exceed szó nem létezik és egy félrefordított szó volt mindig is. | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Május 16, 2012 11:18 pm | |
| az amit linkeltél, az nem azt mondja, hogy az Exceed summon az létezett a Zexal indulásakor az animében is és a japók is úgy hívták? és csak ezután lett "törölve" az exceed mint fogalom a YGO-ban. Illetve azt ecseteli még hogy az író mennyire utála az "exceed" kifejezést. (nekem ez jött le belőle) | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Május 17, 2012 7:59 pm | |
| Heti horoszkópom : (A Nők Lapjából, tehát nem tudom ez rám mennyire igaz, lehet csak a nőkre vonatkozik nemtom)
Kapós lesz. Erotikus kisugárzása ezen a héten különösen erős lesz. Többen is megkörnyékezik, ön azonban hű marad a szerelméhez. | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Május 17, 2012 9:32 pm | |
| akkor itt az ideje, csaj tömeg közé kell menni aztán akad vki aki tetszeni fog csak kár h most nincs olyan jó idő... :S | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Május 17, 2012 10:02 pm | |
| Hát olyan aki tetszik az mindig van, sok is. De olyan akinek én tetszek olyan nem sűrűn van, szökőévente kb egyszer. Ha számolgatni kezdek, ez nem is annyira irreális állítás. | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 18, 2012 9:15 pm | |
| hát akkor azt kell csinálni amit írtál a másik topicba, testet nézni, fejjel nem foglalkozni, akkor egyből bővül a kör | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 18, 2012 9:31 pm | |
| - Nheil írta:
- Hát olyan aki tetszik az mindig van, sok is. De olyan akinek én tetszek olyan nem sűrűn van, szökőévente kb egyszer. Ha számolgatni kezdek, ez nem is annyira irreális állítás.
Hidd el, megoldható. Ha nem tetszel neki, akkor érd el hogy tetszél! Persze ez nem jön be mindig, de ha jól tudsz pofázni és megtalálod a közös nevezőt, akkor sok esélyed van! A lényeg hogy nevessen! EGY KIS ÖNBIZALMAT NAGYFIÚ!!!És ha már megkaptam a művészlélek titulust, akkor had mutassam be újjabb rohamomat http://kepfeltoltes.hu/120518/IDILLI_K_P_ROBOTOKKAL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Május 18, 2012 9:48 pm | |
| Nem tudok úgy pofázni hogy az a csajoknak bejöjjön és nincs közös nevező. Már próbáltam de nem megy.
Lehet ha városi lennék máshogy alakultak volna a dolgok ugye több lehetőség meg nagyobb pörgés. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 19, 2012 11:46 am | |
| Öt felnőtt férfit, valamint egy 15 esztendős fiatalt vett őrizetbe a rendőrség a skóciai Kelet-Renfrewshire, valamint Glasgow területén. A letartóztatott személyek "bűne" az volt, hogy "antiszemitának" minősülő megjegyzéseket tettek a Facebook-on. Mindez nem vicc, hanem a döbbenetes valóság. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 19, 2012 10:07 pm | |
| Mivel elkezdtem előről nézni a dragon ball-t, és itt vannak a legnagyobb DB fanok akiket ismerek (mintha olyan sokat ismernék ), felmerült bennem egy kérdés. https://www.youtube.com/watch?v=N7Cuy0uQkwEMegnéztem ezt a videót, és az első kérdés ami eszembe jutott: MI EZ A SZAR? Végig a barátságról meg a jóságról énekelnek, de a DBZ végére már egy olyan jelenetet nem tudnak találni, ami ne vérremenő csata lenne? -.- És egy sieres félregépelés miatt találtam disznósmile-t (-..-) <-ott a konektor orra | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 19, 2012 11:42 pm | |
| A Dragon Ball Z az szar. A Sima a jó. Z-nél ott akadta ki amikor 20 részen keresztül fájtolt Songoku Dermesztővel (ha így hívták). A simában meg az a legkirályabb rész amikor Krillin lefizeti Zseniális Teknőst egy rakat Playboy-jal, hogy tanítsa | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Május 19, 2012 11:46 pm | |
| Ja. A bolygó 3 percen belül felrobban, de az 20 részen keresztül tart Kiskoromban ott hagytam abba az egész sorozat nézését (habár azért, mert nem vetítették tovább, és kispöcsös koromban még azt se tudtam mi az számítógép.) | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 3:43 am | |
| A Z a legjobb pöcsök -.- Ott vannak csak igazán komoly fightok | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 10:19 am | |
| Az animében tényleg elhúzták, de a mangában nem olyan hosszú. Meg mondjuk a mangában nincs is különválasztva a Z és a sima. A Z a harcok miatt jó, meg az új karakterek miatt, a sima meg a humor miatt (legalább is az elején) Megjegyzem a manga viccesebb, mint az anime.
| |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 12:15 pm | |
| Hogy lehet ilyet mondani hogy a Z szar? Ez dilettantizmus. Az oké hogy túl sokéig tartanak a harcok de megvan a hangulatuk, nem úgy mint a GT-ben amit képtelenség végignézni szerintem annyira unalams és érdektelen. Persza a sima DB meg viccesebb és nem olyan owerpowered persze. De akkor is a Z viszi a prímet, különösen a Dermesztő-saga végéig, utána meg kezdődnek a túlkapások. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 1:01 pm | |
| Ha verekedős anime, akkor Yu-Yu Hakusho. Thx bye. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 1:56 pm | |
| nincs túl sok bajom a yu-yu-val de DBZ übereli. Ami nekem jobb verekedős anime/manga, mint a DBZ az csak 2 lehet. Jojo's Bizarre Aventure, meg Fist of the North Star. A 80-as években készültek a legjobb animék. | |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 2:36 pm | |
| Lol, mivan veletek, emberek? A Z a legjobb az összes közül, a DB az for childs kb, (leszámítva a perverz jeleneteket, mint mikor Goku Bulma bugyijában matat.) Az intro zenéről meg annyit, hogy a magyarok baszták el, hála a franciáktól való lekoppintásnak. Cha la head cha la volt az eredeti 1. opening címe, és bár happy, nem hiszem hogy ugyanarról szólt volna, mint a magyar 1. op. Am meg, a dolgok mögé kéne látni, ha Gokut nem érdekelnék a barátai, se a föld, leszarná és bitch please. OWNED! ˇˇ | |
|
| |
R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 20, 2012 3:49 pm | |
| Z volt a legfaszább, de DB-vel kellett hogy kezdődjön, az egy felvezetés, egy bevezetés, meg jó poénok voltak benne, gyengék voltak stb, de akk még ilyen gyerekesnek indult, hasonlóan mint a GT, csak különbséggel h a GT-t inkább megse kell említeni... Pont jókor kezdték el mutatni, mert db ment amikor gyerek voltam, aztán belekezdtek db-be és abbahagyták, utána vmikor elkezdték mutatni a németen, db-t aztán a Z-t, és addigra pont abba a korba is voltam, úgyhogy nekem a gyerekkoromat kitette és nem ugrottam a vonat elé hogy kamehamezzak vagy a 6.ról se ugrottam ki, mert tudok repülni XD Az igaz h elhúzták a harcot, jópárszor, félórákat beszéltek, és nem is harcoltak XD de a jelenetek meg az egész story jól megvolt csinálva, | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 21, 2012 2:14 am | |
| Nah az van,hogy két hete nem vagyok otthon és nincs sok idom vizsgák meg egyebek miatt,szoval a tag duel versenyt csutortoktol indítom és a retro versenyt is csak akkortol játszom tovább. U.i.: Z a legjobb | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 22, 2012 9:55 am | |
| Dr. Szakács Imre fideszes országgyűlési képviselő, a Győr-Sopron-Moson megyei közgyűlés elnöke a mai szavazások alatt végig YouTube-ról hallgatott zenét (mindezt havi egymillióért - egész pontosan havi bruttó 1 019 201 forint a javadalmazása + Győr-Moson Sopron megyei közgyűlési képviselőként havi 558 133 Ft), majd a szavazások után vette is a kalapját. | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 22, 2012 10:44 am | |
| mennék a helyére hogy aztán jól menjen a szekér és aztán fak dat shit | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 22, 2012 6:23 pm | |
| Az EP képviselők tízszer ennyi fizuért teszik ugyanezt. Bemegy, becsekkol aznapra és elhúz. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Május 22, 2012 8:47 pm | |
| Ja hát ez aztán jusztifikálja. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |