| HUDA Találkozó 2011 | |
|
+6Ragnaros Set Istipisti pendecho NAKA Toki 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: HUDA Találkozó 2011 Szomb. Jún. 11, 2011 6:52 pm | |
| Csá!
Igen profin hangozhat a topic neve, mintha valami agyonszervezett szarról beszélnénk, akár úgy is fogalmazhatnék egy mondatban: akartok talit ribancok?
Tök jó lenne túllépni a 3-4 fős talikon és végre egyszer elfoglalni vagy 2-3 asztalnyi helyet a Ludovikában, ahol ha élő játékosok is jönnek, a random alkoholfogyasztás (és akciós hagymás karika) mellett Sonic Duckokkal pwnolnánk egymást (na jó, nem vagyunk már gyerekek, nyilván inkább a piáláson meg a chit-chaten lesz a hangsúly nem holmi kibaszott kártyajátékon).
Már többen, régóta emlegetjük, hogy kellene valami nagyobb összejövetel, azt viszont nem lehet egyik napról a másikra telón megbeszélni 8 emberrel, hogy "na akkor hnap este, csá". Ezért nyitottam neki topicot.
Akit érdekel egy kis összeszaladás BUDAPESTEN (sorry, a hely az fix, viszonylag központi és a többség ott vagy Pest közelében lakik), írja ide, hogy mikor lenne jó. Dátumok meg konkrét hétvégék lennének a legideálisabbak, de már azzal is beljebb vagyunk, ha annyit írtok, hogy pl. "július eleje" vagy "augusztusban semmiképpen". Aztán összefésüljük. Sztem amúgy jó lenne még legkésőbb júli közepéig, hogyha esetleg mindenki jól érezte magát meg úgy gondoljuk, lehessen még1-t nyár végére. De ennyire ne szaladjunk előre.
Na várom az időpontokat meg a javaslatokat, pls ezt ne trollkodjuk szét mert akk úgy tuti nem lesz semmi, trollkodásra ott van másik kétmillió topic. A legegyszerűbb formula, ha mindenki bemásolja az előtte lévő embereket, és aláírja a sajátját. Könnyebb átlátni meg igazodni a másikhoz. Szal kezdem én: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toki - június 15. után bármikor | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szomb. Jún. 11, 2011 7:51 pm | |
| NevemNaka - Júniusban semmi képp, mert nem leszek itthon | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szomb. Jún. 11, 2011 7:56 pm | |
| Jojjon el Balaton Soundra Julius 7.én mindenki.Tudom,hogy nem errol volt szo,de nemhiszem,hogy én máskor el fogok tudni menni bárhova is M.O.-ra,de majd még meglátom. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szomb. Jún. 11, 2011 8:38 pm | |
| Úgy néz ki június 27 után nekem király a dolog (kivéve júli 29-30) remélem nem lesz semmilyen kedvezőtlen változás ebben a témában. Pest is jó nekem, de személy szerint Pende javaslatát sem találom rossznak. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szomb. Jún. 11, 2011 10:47 pm | |
| Nekem nincs pénzem olyasmikre... júni 17 után bármikor de minél hamarabb lenne jó | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Vas. Jún. 12, 2011 12:28 pm | |
| Következő vagy az azutáni hétvégén (még nem tudom melyik lesz), az ELTE gólyatábor ami nem tudom mikor lesz, és augusztus végén kívül nekem minden jó elvileg. Csak előre mondjatok időt. | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Hétf. Jún. 13, 2011 6:54 pm | |
| Szasztok stréberek, jahm beszéljünk meg egy piálást | |
|
| |
Set Moderator
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Vas. Jún. 19, 2011 1:18 am | |
| Jó lenne már egy időpont pl. a most következő péntek/szombat Jahm am Szaba azt üzeni hogy nem jön mert nem szereti a sima sört | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
| |
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Vas. Jún. 19, 2011 7:59 pm | |
| Pende a fű mióta szlovák specialitás? Annyit tudok, hogy nekem a következő hétvége felejtős. Leginkább a július 3-4-5, vagy a július 10-11-12 hétvége lenne a megfelelő, később nem igazán, mer addig van bérletem, jegyekkel meg csak a burzsuly gecik közlekednek. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Vas. Jún. 19, 2011 10:24 pm | |
| Következő hétvége nekem se jó. És ha lehet ne szombaton legyen, mert akkor megyek Holdfénybe | |
|
| |
Set Moderator
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Vas. Jún. 19, 2011 11:25 pm | |
| 4.e oké lenne mer születésnap is szal le tudhatom a a 2 eseményt egybe | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Kedd Jún. 21, 2011 9:01 pm | |
| Július négy az nekem se rossz. ötödikén amúgy is mennem kéne Pestre. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Kedd Jún. 21, 2011 10:41 pm | |
| Várjatok elbasztam, 4-e nem is hétvége. Szal: júli 1-2-3 vmelyike, vagy 8-9-10, ezek p-sz-v. Lehet később is, elvileg Szaba (ha már akkora fasz h ezt nem tudja magától ide beírni) állást keres, és csak akkor tud jönni ha sikerül is neki munkát találnia. Viszont Pók is dolgozik pl, szóval hétfőre, keddre ne tegyük ha lehet, maradjunk p-sz-v valamelyikében. Ja én most mondom h bármelyiket is választjuk, én pokerezni megyek először a Duna Plazába fél 5-re (jöhet aki akar btw 500 Ft-os verseny), és csak onnan meek utána inni. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Kedd Jún. 21, 2011 10:42 pm | |
| Jó lenne am ha Nheil is adna vmi életjelet, ő volt az egyik fő kezdeményezője ennek a nyári össznépi talinak am... már vagy 1 hónapja nem láttam. Lehet hogy (végre) felakasztotta magát? | |
|
| |
pendecho
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Hétf. Jún. 27, 2011 9:13 pm | |
| Senki nem jon 7.én balaton sound-ra? | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Hétf. Jún. 27, 2011 11:29 pm | |
| Én a Szigetet terveztem be, szóval azt hiszem Sound elmarad nekem. Amúgy nekem mindegy, csak akkor beszéljünk meg egy időpontot (júli 29 kivételével bármi jó) meg kell ünnepelni, hogy átmentem záróvizsgán. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 4:54 pm | |
| Brekking Newz!
A találkozó időpontja: JÚLIUS 16. (szombat)
Ekkorra már Szabának is várhatóan meglesz a fizetése, és ekkor már Nheil is tud jönni (oda kell tenni mindkettejüknél: remélhetőleg). A program egyelőre csak annyiban kötött és biztos, hogy Szabával, Nheillel, Settel 4-en (egyelőre úgy néz ki) élő pókerversenyre megyünk délután 3-ra a Duna Plazába. Ez nem azt jelenti, hogy a magunk útját járjuk, bárki eljöhet, még az is aki semmit nem ért a pokerhez (Isti?), mert fun élőben tolni és mert pitiáner 1500 a beugró. Ám megértem aki ezt sokallja meg felesleges pénzelbaszásnak gondolja, nem erőszak a dolog, nekik 2 lehetőség marad: vagy jönnek inkább a fél5-kor kezdődő turbó tornára, amire csak 500 a beszálló (igen, egy McRoyal is többe kerül), vagy majd később csatlakoznak, az ivászatnál. Erre az 500-asra mi sem biztos, hogy beülünk már, A pókerrel legeslegkésőbb 7-fél8-kor végzünk, de csak akkor húzódik el idáig, ha még beülünk mi is az 500-asra (ez majd csak ott dől el, hogy ki mit akar/engedhet meg magának), ÉS ott lesz teljesítmény. Nagyobb a valószínűsége, hogy ennél korábban végzünk. És akkor aki csak inna: ők beszéljék meg egymás közt, hogy akarnak-e már délután piálni/beszélgetni a LUDOVIKA nevű fantasztikus kocsmában, vagy csak így kora estefelé csatlakoznak, miután a pókerezők végeztek. Szerintem aki inni meg beszélgetni akar egy jót, annak ha még a későbbi opciót is választja, bőven lesz 2-3 órája erre. Vagy több, attól függ, pesti-e, vagy tud-e Pesten aludni. Nah de ezek már részletkérdések. Lényeg hogy a váz megvan, de innentől ne mindenki arra várjon, hogy "majd úgy lesz ahogy a Toki bácsi leosztja nekünk", meg hogy "majd megyek oda ahova a többiek", tessék szabad észre lelni, és dönteni, szervezni azt, hogy hogy akarjátok jól érezni magatokat! | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 6:59 pm | |
| Jól van, erre csak annyit mondok: Challange Accepted! Megyek pókerezni. Mélyen a lelkembe gázoltál azzal, hogy azt mondtad semmit nem értek a pókerhez (amúgy tényleg nem értek hozzá sokat) Amúgy az 1500-at a helyszínen kell befizetni? Nem igazán vagyok tisztában ezekkel a pókerversenyekkel. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 7:14 pm | |
| Isti baszki. Ez amúgy nem playground ahol ha valaki azt mondja hoyg ő nagyobbat lendül hintával, te azt mondod rá hogy challenge accepted! Azzal a pókertudással, amit múltkor mutattál... ha túlélsz fél órát, megemelem a sipkámat. A helyszínen kell fizetni, ja. De gondold meg. Set azt mondta, mégse jön pókerre, tehát még mindig nem késő úgy dönteni, hogy csatlakozol hozzá meg Pókhoz (esetleg +amcsi?) és mentek kocsmázni. Akkor legalább sörre tudod elkölteni az 1500-at, ami nagyobb haszon, mint ha valakit felboostolnál a pókerteremben, kiesnél hamar, és ott lennél egyedül amíg mi Szabáékkal (ill lehet Nyafogi Nheil Úr nem jön) még javában pokerezünk. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 7:31 pm | |
| Miért ne lehetne playground? Ha kiesek legfeljebb megyek a Ludovikába a többiekhez. De azért hozz inkább sipkát. Valószínűleg ez a kérdés sem fogja megemelni a színvonalam, de akkor az 1500-as nevezési díjért kapok zsetonokat, vagy azokat is külön kell venni? | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 7:35 pm | |
| Nem te kérdezed először. A nevezési díj magában foglalja a részvételi jogot, meg a chipeket is, ha kéne külön fizetni érte, nyilván említettem volna. | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 8:01 pm | |
| Sziasztok én 7 körül tudok a városba menni, de én csak piálok!!!!!!!!! Aztán irány bulizni Dokk vagy Mori ^^, faszomnak póker a puncira gerjed a pöcök nem a kártyára Nah én este 7körül érek a városba PIÁLNI! Ki tart velem? Gondolom a többiek meg majd jönnek ha végeztek ki előbb, ki később EDIT: Pende én mennék Soundra, de kocsival mennék és valljuk be az nem poén | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 10:02 pm | |
| A Mori nem is rossz ötlet A Dokk meg nem tudom mi. Ha megtanulok rendesen pókerezni akkor amiatt ihatok (persze csak mértékkel) ha meg nem akkor amiatt. Úgy pedig talán én is olyan módba kerülök, hogy jó legyen. És még az is megoldódik, hogy hol töltöm az éjszakát. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 Szer. Jún. 29, 2011 10:46 pm | |
| Ne menjünk már a morrisonsba... múltkor is Tara kivételével csak lúzeresen mászkáltunk fel-alá , kell ez nekünk megint? Ez van, mi nem vagyunk ilyen bulis arcok na. Az a buli is addig volt jó amíg a Ludovukában voltunk, most is azt káne. Tara neked van rengeteg bulis cimborád velük tudsz folyton partizni mi hudások ilyenek vagyunk na (illetve én főleg na) . Na. (ha jönne Szaba egészen biztosan ő se élvezné szvsz)
Amúgy nem ismer valaki a Duna Plaza közelében valami elfogadható árfolyamú kocsmát? Hogy onnan ne kelljen már átszelni a fél várost, meg aki kiesne az egyből mehetne akkor oda csatlakozni a többiekhez? Most leszarom hogy a ludovikában tök olcsó a sör, ha van egy közelebbi hely, akkor nem 5 sört fogok meginni hanem 4et azt csá. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: HUDA Találkozó 2011 | |
| |
|
| |
| HUDA Találkozó 2011 | |
|