Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Gladiator Beast | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Sas
Posts : 8 Join date : 2010. Jan. 25. Age : 31 Location : Magyarország,Budapest
| Tárgy: Gladiator Beast Hétf. Jan. 25, 2010 10:45 pm | |
| Sziasztok! Aki olvasta a bemutatkozásomat,az biztos tudja,hogy most csinálok egy Gladiator Beast paklit. Tulajdonképpen már nem hiányzik sok kártya,csak két lap.Na de mindegy is. A legfőbb problémám,hogy ha megtámadták és elpusztul a szörnyem,(pl. G.B.Darius)akkor én----és bocs,hogy így írom,...de állítólag én nem használhatom azon képességét,hogy bekeverhetem a pakliba és lehozhatok egy másik G.B-t.......Sokféle magyarázatom is van miért LEHETNE használni a képességét,de megfelelő magyarázatot még nem kaptam miért nem. Ha valaki tudna nekem megfelelő magyarázatot adni,annak nagyon tudnék örülni,mert nem akarok belőle problémát sehol. nagyon fontos,hogy ne itt írj,hanem légyszíves végy fel msn-re és ott ,mert ott mindíg fent vagyok.: molnar.sas@windowslive.com előre is köszönöm a segítséget. Üdv:Sas | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 12:52 am | |
| Nos a válasz egyszerű mivel a lényed elpusztul, így nem tudsz keresni vele, a lények magában a damage stepben pusztulnak el, te pedig a képességet csak a Battle Phase végén tudod használni azaz, a lény elpusztul addigra. | |
| | | Joco
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 10:09 pm | |
| Ezt a dolgot Wabokuval lehet kiküszöbölni, mert akkor nem pusztulnak a szörnyeid. | |
| | | Elbritil
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 10:53 pm | |
| Ide azért hozzátenném, hogy 1. mint a flip effect is a damage step-ben aktiválódik, ugyanúgy a trigger effect is, és az effecjük feltétele ebben az esetben a pusztulás elött teljesül, nincs ezzel gond. 2. a trigger effect nem zérja ki a temetőben vmint a remove-ban való aktiválódást. És ezt sokan elfelejtik. | |
| | | Sas
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 11:17 pm | |
| Osztom Elbritil véleményét,mert valóban teljesül a feltétel miszerint "was attacked"...és nem szabja meg,hogy túl kell élnie a támadást vagy sem.Illetve azt sem szabja meg,hogy hol tudom aktiválni a képességét.Egyedül az időpontot,azaz a Battle Phase végét jelöli meg. Amit még hozzátennék Elbritil utolsó mondatához,hogy azt sokan elfelejtik,hogy szörnyek képességei minden esetben elsőbbséget élveznek. | |
| | | Elbritil
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 11:25 pm | |
| Én meg ezt pontosítanám: nem csak szörny, de minden lap. erre a leg jobb pélta a trap hole, bottomless trap holde, torrental tribute, force back stb... A szabályok szerint summonre nem lehet reakciót indítani, mégis ezek a lapok ezt felülírják. | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 11:53 pm | |
| Nem a pusztulás előtt teljesül a trigger effect ha damage stepben van az maga a pusztulás azaz feltételt kíván az effectnek. A Gladiatorok kimondják Battle Phase végén aktiválhatod az effectet. Innentől nincs min vitatkozni, ezen nem is szokott senki.
Vannak az alap szabályok, és vannak a speciális szabályok amiket egy lapon feltüntettnek, például Chaos Sorcerer, nem lehet spec idézni, de mégis lehet stb.
Ha egy lap mást mond akkor úgy kell eljárni, pl Grand Mole el viegben van flip de ott van a rulingon, hogy nincs flip (nem tudom, hogy a rendes kártya szövegében benne van-e vagy sem, de kcvdsben benne is van a kártya szövegében). ajánlom nektek a Netrep.net szabályokkal kapcsolatban, | |
| | | Elbritil
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Kedd Jan. 26, 2010 11:57 pm | |
| nem azt mondom, h akkor aktiválodik nielött pusztol, csak a feltétele, és ezt sokan átolvastuk (személyesen ebböl,a célból 17X min) és nem zárja ki a pusztulás utánni efelt aktiválódást az alap szabály sem | |
| | | Elbritil
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Szer. Jan. 27, 2010 12:05 am | |
| és mivel az effectnek feltétele van, ami függetlenül teljesül attol h elpusztolt v sem, a battle phase végi aktiválást semmi nem gátolja. teszem azt exploder dragonwing syncommal megtámadom az egyik gladiját (exlpo effectje damage calc. nélkül pusztítja a lényt amivel csatázik ha annak ATK-ja kisebb v egyenlő az övével és az ellenfélveszti a teljes ATK-ját a pusztoltnak) effectel pusztítom. attol ugyan ugy visszamegy a gladi, mert nem volt negálva a támadás és támadás attol ugyan úgy érte. | |
| | | Dreamer
Posts : 46 Join date : 2009. Dec. 30. Age : 33 Location : Sopron
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Csüt. Jan. 28, 2010 1:23 am | |
| gladi csak akkor megy vissza deckbe,ha test tigerrel visszakevered vagy a csatát tuléli,ha belehal akkor soha a büdös életbe nemlesz effectje.... | |
| | | Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Csüt. Jan. 28, 2010 3:51 pm | |
| Ööö, hozzászólnék ^^. Szal ha a GB elpusztul vedd úgy, hogy negate-lődött az az effectje, hogy visszamegy és hozza a bradáját. Ha nem hinnétek nekünk, csak említem, hogy játszottam már egyszer-kétszer a YGO 5D's Stardust Accelerator-ral, ami egy automata game NintendoDS-re asszem (emulátorral játszottam ^^), és ez a game elég friss rulingokkal van felszerelve, szal ez is az előbbieket támasztja alá. De ettól függetlenül a GB erős deck, ha tudjuk használni, régebben 10-0-kat állítottam fel vele naponta KCVDS-ben ^^.
Nah "röviden" ennyih, pacsker! | |
| | | Joco
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Csüt. Jan. 28, 2010 7:57 pm | |
| + Bizonyításként, most játszok YGO Online 3-on(a legújabb játék), ami szintén automata, és ott is ugyanaz a helyzet, ahogy Cslk már elmondta. Ez a szabály és kész, bele kell törődni. | |
| | | Sas
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Csüt. Jan. 28, 2010 9:43 pm | |
| (Dreamer,ha egy picit odafigyeltél volna a kommentárokra,akkor tudhatnád,hogy pont a pusztulást mint indokot cáfoltuk meg Elbritillel....) Többieknek szeretném megköszönni a segítséget! Sajnálatos,hogy így le lett butítva ,De az íratlan szabály is szabály. Még egyszer köszi! | |
| | | Elbritil
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Csüt. Jan. 28, 2010 9:55 pm | |
| Na igen, viszont azt figyelembe kell venni, h az eddigi összes YGO játék tartalmazott efféle hibákat. de végül is mind1. ezen nem múlik | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Gladiator Beast Pént. Jan. 29, 2010 2:00 am | |
| Szerintem erről marha mód de felesleges vitatkozni, mert értelmetlen, és nem az automatizálás miatt(Yugioh 5D's etc), hanem mert leírja a kártya szövege... Dreamer IRL játékos hivatlaos judgeok etc, veszik körül meg azért mi is vágjuk a rulingokat, sose merült fel senkiben ez a GB kérdés, képzeld el ha elpusztíthatatlan lenne, szerinted ilyen borken lapot kiadnak? értelmetlen az egész. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gladiator Beast | |
| |
| | | | Gladiator Beast | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |