| BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen | |
|
+6R3dNeX hajas Istipisti Set Ragnaros Nheil 10 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 12:01 pm | |
| Ismét eltelik egy év, ismét öregebbek leszünk... ilyenkor az ember mindig megáll egy pillanatra és számba veszi mindazt amit idén elért (vagy nem ért el) .
Vannak akik ilyenkor fogadalmakat tesznek, míg mások csak simán bebasznak ahogy illik. Én csak annyit fogadok meg idén, hogy nem fogok semmit sem ezentúl megfogadni.
Asszem idén a legdurvább OTK-m 2 napja történt, az ellen kezdett DW deckkel és 3 dealingset is kijátszott, így felhúztam +3 jó lapot mire jöttem volna. Kitoltam 3 solar recharge-t meg charge-ot, bekaptam heavy stormot, kijátszottam, utána kibasztam 2 JD-t + BLS-t. Persze quittelt a gyerek lol.
Jövőre az egész ygo el fog buzulni amint kijönnek az inzektorok.
Istipisti vajon meddig fogja a "noob vagyok, csak makkolni tudok" mantrát folytatni?
Tarantila megtanulhatna angolul alapfokon.
Set abbahagyhathatná a sértődött meg nem értett művész zseni szerepet.
Szaba egy buzi aki már csak starcraftozik.
Hajas használjon DADot mainben ne sideban.
Joco vegye észre hogy nem akkora király mint hiszi.
Jövőre jó lenne revoltozni ismét.
Orbán Viktor meg az egész narancsagyú agyhalott birka fidesz banda takarodjon el a faszba mszpstül, lmpstül.
Boldog Új Évet mindenkinek és szebb jövőt! | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 12:30 pm | |
| Micsoda filozófus beszédet tartottál És milyen szívhez szóló volt. Mindenkinek játékokkal teli új évet és mentes játékokat kívánok. És használjátok egészséggel: http://9gag.com/gag/1220891 | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 1:45 pm | |
| Ragna ezt tegnap nyomtattam ki xD Thx Nheil | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 4:10 pm | |
| Na jó, így HUDA keretek között megfogadom, hogy jövőre csak unalmas tier 1 deckekkel fogok menni, kezdve a synchor-va vagy mi az izével, hagyni fogom a Nheil által megfogalmazott mantrát, és ezután , ha legyőzök valakit beírom neki, hogy ő a noob, mert még én is megvertem XD Jövőre nemcsak revoltozni lenne jó, én benne vagyok másban is. És akkor mielőtt indulnék, még egy szilveszteri jó tanács Mindenkinek: http://exszakasz.net/ti-kuldtetek/jo-tanacs-szilveszterre/ | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 4:21 pm | |
| már használok DADot meg már masked daragonnal nyomom a decket
Boldog újévet nektek! és már érik sztem egy meeting | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 5:20 pm | |
| hát jah, majd egy heroest is bekéne pótolni amit megbeszéltünk meg minden egyéb játék ami fun, és elfut gyenge gépeken pl ezzel https://www.youtube.com/watch?v=UGo7iMUcxLcjah és Boldog Új Évet igyatok helyettem is, én keveset iszok, az tuti, főleg h még nem jöttem rendbe | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 5:30 pm | |
| BÚÉK amúgy már több mint 2 évesek vagyunk jupííííííííííííí Ma bebaszok mint a ló, nektek is ezt kívánom | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 7:38 pm | |
| B.u.é.k.!
( ba+ Nheil hogy kihagytál :'( ) | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 8:47 pm | |
| éjfélkor vki revolt? | |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Szomb. Dec. 31, 2011 10:06 pm | |
| Inkább egy nagy duel party. Engem kihagytál, elkaptalak duelbe én is, holott kaknoobnak néztél még fél éve. Sztem jobb lettem ygoba, haverokat szereztem, kockultam ofc, és nem fogadok meg semmit, mert kurvára nincs értelme ha úgyis elfelejtem. Mindenesetre reggelig fent fogok baszni, bár lehet, a vodka amit haverral ittunk, elaltat, de nem érzem magam szarul szóval lényegtelen mind1 boldog new year-t mindenkinek, basszatok be! | |
|
| |
Set Moderator
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 2:37 pm | |
| lol milyen vodkát ittál noob? Basszus Isti úgy hallottam megint felborítottál valamit | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 3:52 pm | |
| Azt hiszem Set az ilyen baleseteket én már nem kerülhetem el | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 4:02 pm | |
| Nekem elég behúzósra sikerült a buli. De én is hibás vagyok mert sose tudom jól érezni magam. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 5:07 pm | |
| Még Scooter koncerten se? | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 5:11 pm | |
| Én személy szerint nem tudtam, hogy merre a menet, bementünk haverokkal 3 házibuliba, az éjfélt az utcán töltöttük (szerencsére még a buszon felszedtem egy csajt, úgyhogy volt kivel ünnepelni), utána meg bementünk valami irgalmatlan házibuliba. Most meg éppen az újévi lencsét eszegetem, a másnapossággal küszködve, de azt hiszem MEGÉRTE!- Spoiler:
| |
|
| |
Set Moderator
| |
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Vas. Jan. 01, 2012 6:27 pm | |
| - NevemNaka írta:
- Én személy szerint nem tudtam, hogy merre a menet, bementünk haverokkal 3 házibuliba, az éjfélt az utcán töltöttük (szerencsére még a buszon felszedtem egy csajt, úgyhogy volt kivel ünnepelni), utána meg bementünk valami irgalmatlan házibuliba.
Most meg éppen az újévi lencsét eszegetem, a másnapossággal küszködve, de azt hiszem MEGÉRTE!
- Spoiler:
És ő is emlékszik rád? | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Hétf. Jan. 02, 2012 8:05 pm | |
| megkeresett, úgyhogy az a tippem hogy igen | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Kedd Jan. 03, 2012 9:00 pm | |
| Jah búék pöcsök. Naka, szemrevaló kiscsaj, ugye nem csak annyira szedted fel, h megfogtad a kezét? | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen Kedd Jan. 03, 2012 10:08 pm | |
| - Toki írta:
- Jah búék pöcsök. Naka, szemrevaló kiscsaj, ugye nem csak annyira szedted fel, h megfogtad a kezét?
jaaaa az nem annak számít? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen | |
| |
|
| |
| BÚÉK - év végi topic aminek semmi értelme sincsen | |
|