Megpróbálkoztam a Pharaoh deckjet megépíteni (szerintem mindenki emlékszik még Yugi battle-jeire, amit végigizgult minden normális rajongó)
A deck megtévesztően hasonlít egy spell counter deck-re, de azért ez a pakli JOBB, mert benne van Nagyapa és Yugi lelke is xD
Monsters (23):
Dark Magician
Dark Magician Girl
Skilled Dark Magician
Breaker, the Magical Warrior
Black Luster Soldier
Magician's Valkyria x 2
Obnoxious Celtic Guardian
Kuriboh
Marshmallon
Mystical Elf x 3
Old Vindictive Magician
Rescue Rabbit
Cyber Dragon
Defender, The Magical Knight
Arcana Apprentice
Apprentice Magician
Blackwing - Ghale the Whirlwind
Dark Resonator
Arcanite Magician/Assault Mode
Chaos Sorcerer
Spells (9):
Burden of the Mighty x 3
Mage Power
Dark Hole
Heavy Storm
Swords of Revealing Light
MST
Lightning Vortex
Traps (9):
Starlight Road
Mirror Force
Torrential Tribute
Solemn Warning
Solemn Judgment
Magic Cylinder
Bottomless Trap Hole
Assault Mode Activate
Extra Deck:
Chimeratech Fortress Dragon
Arcanite Magician x 2
Tempest Magician
T.G. Hyper Librarian
Explosive Magician
Ally of Justice - Catastor
Black Rose Dragon
Brionac, Dragon of the Ice Barrier
Lightning Warrior
Scrap Dragon
Stardust Dragon x 2
Number 39: Utopia x 2
Nem tudom, mivel lehete megturbozni, mert ez a spell counterezes ez nem az én stílusom, úgyhogy azt nem akarom beletenni. Mivel hamar összejön a grave-be a light és dark szörny (ezt segiti a rabbit)
A celtic guardian marad, mert életben tud maradni, ha baj van, resonator szintúgy, gale megfelezi az opponentet és kellemes a társasága, dark magician alap, hogy marad, dark magician girl is, végülis a kuriboh is maradhat, a valkűrökből kettő a leghatásosabb, viszont nem tudom, hogy mit vegyek ki. Starlight road szerintem a legjobb védelem, ezért nem is vagyok hajlandó kiszedni. Tippek?
Mindig is akartam már késziteni egy olyan Yugi Decket, aminek akár még esélye is lenne egy versenyen, viszont ez még magában elég harmatos. Viszont jó látni az ismerős lapokat. Olyan jó hangulata van tőle az emernek.