| TCG OCG szavazás ADS en | |
|
+5hajas Ragnaros Set pendecho Nheil 9 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 4:29 pm | |
| Na minden aktív játékso szavazzon, hogy milyen rendszerben játsszunk (legalábbis egymás között) . Ez nem Orbán-kormány, tehát itt demokrácia van, mindenki szavazata egyet ér. És indoklás is kell. Persze ez nem jelenti azt hogy meg lenen tiltva hogy nem a megszavazott verzióban játsszunk, sőt, versenyeket is ezentúl vegyesen csináljunk mert úgy fun. Csak legyen egy konszenzus ha játszunk akkor ne az legyen hogy egyi kdeck ocg másik meg tcg mert abból semmi jó nem sül ki.
Én TCG-re szavazok mert: -eddig is ezt használtuk, megszoktuk -Európa vagyunk és nem Ázsia -sokkal könyebb netdeckelni tcg deckeket -megmarad a prioritás és ezt is így szoktuk meg
de ha valaki rendez ocg versenyt azon is bármikor elindulok, a lényeg, hogy logikus legyen és ne keverjüka kettőt mert az buziság és szabálytalan | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 4:37 pm | |
| én ocg és tcg lapokra szavaznák tcg szabályokkal.Ha ez buziság és nemakarjátok így akkor legyenek tcg lapok tcg szabályokkal. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 5:07 pm | |
| "Európa vagyunk és nem Ázsia" Ehhez csak annyit hogy a játék japán eredetű xD Egyelőre nem tudok dönteni majd meglátom a többiek mit szólnak. Mert ugye a TCG-be ott vannak az exclusive-ok amik brokenebbé teszik a játékot, az OCG-ben meg több lap van, sokszor jó lenne inkább ott decket csinálni, viszont az hogy nincs priority az ignition effektetkre az zavaró :/ | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 5:16 pm | |
| A TCG exclusive tényleg idegesítő, és rohadt brokenek, de akár csak TCG akár OCG is, azok meg fognak maradni. Engem a prioritás hiánya annyira nem izgat, de ennek ellenére is inkább arra szavazok, hogy csak TCG lapok legyenek. OCG-s lapokra nehezebb rulingot találni. | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 5:45 pm | |
| eddig jó volt így, maradjon is így , engem nem zavar ha prior miatt kapok ki így még csak veszélyesebb és ez tökre fun ,de én a funból kezdtem el játszani. az hogy csak a priorral tudsz nyerni és zavar a hiánya az a te problémád máskülönben ott a DN
nem sűrűn használom az OCG-s lapokat, TCGben meg itt az exklusive vagy mi szóval maradjon úgy ahogy eddig volt De eddig is TCG szabályokkal nyomtuk akkor meg miről beszélünk ?
A hozzászólást hajas91 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 31, 2012 5:57 pm-kor. | |
|
| |
R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 5:51 pm | |
| lehet h rosszul tudom, de eddig is úgy volt h ocg lapok később kijöttek tcg-re is
szal akk sztem mind1 h mikor
szal sztem is okés az h ocg lapok tcg szabályokkal... azért is tcg szabályok mert azt szoktam meg... | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:14 pm | |
| ocg lapok tcg szabályokkal? Ez a lehető legszarabb opció amit el lehet képzelni.
Vagy tcg , tcg szabályokkal ahogy eddig csináltuk.
vagy ocg, ocg szabályokkal, minden lappal kivéve tcg exclusives.
Dehogy ocg szabályok + priority + tcg lapok, mi ez már? Most akkor egy focimeccsen az egyik sapatban lehet kézzel beleérni a labdába a másik csapatnak meg priorból kap egy 11est . Ez így kb ezt jelenti. | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:20 pm | |
| TCG/TCG szerintem egyértelmű. Versenyt meg aki amiben akar, majd csinál. Inkább toborozni kéne JTP-s arcokat akiknek csak az autómata számít. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:39 pm | |
| Ez pontosan így van, mindenki facebookon msnen meg élőben azonnal szóljon a régi jtp arcoknak hogy gyülekező mert indul az automata banzáj. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:45 pm | |
| Szerintem nem szükséges erről szavazni, úgy is meg tudjuk beszélni egymás kközött, hogy mi legyen, versenyt is lehet rendezni mindenfélét, legfeljebb ha nem tetszik egy verseny, arra nem megy senki.
Ja amúgy arra szavazok, hogy ne hanyagoljuk el a DN-t. | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 6:51 pm | |
| | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Kedd Jan. 31, 2012 7:28 pm | |
| Személy szerint tartózkodom. Nekem teljesen mindegy milyenek a rulingok, mert ami nekem szopatós, az az ellenfélnek is ott van. De, ha már minden áron: TGC rules, All Cards (gyík vagyok megjegyezni 4000 kártyát, hogy mi merre mennyi...) | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en Szer. Feb. 08, 2012 2:54 pm | |
| Na most már az a helyzet hogy hallgatólagosan mindenki (Pók kivételével) OCG módban tolja alapjáraton, egymás elleni fun duelekben. Szerintem ez így is jó, megadja a decképítési szabadságot (kivéve azt a pár nyamvadt tcg exclusive lapot, amit én betartok mert én legál freak vagyok, de senkit se kényszerítek rá hogy más is tartsa be, de felhívom a figyelmet hogy nem szabályos) . Emellett nem felejtjük el a TCG módot sem, egy rakás deckem TCG, hiszen tour guideozni meg tenguzni királyság. Versenyeken meg úgyis mindig a rendező dönti hogy mi van. A legjobb az lenne ha a jövőbeni új verzióknál amikor lesznek külön lobbyk is, lenne tcg és ocg lobby is külön, ahova nem is engedné be a nem megfelelő deckeket. Bár ez nem tudom mennyire kivitelezhető hiszen azt is folyamatosan figyelni kell melyik lap válik tcg-vé vagy épp fordítva. Nem olyan nagy probléma ez amilyennek látszik egyébként. Van aki figyeli a megjelenő boostereket van aki meg pont leszarja. Szóval senkitől nem várható el hogy márpedig csakazértis kizárólag ilyen formatban nyomja. Aki ocg formatot akar priorral.... tegye meg csak ne ellenem meg ne olyanok ellen akik odafigyelnek erre. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: TCG OCG szavazás ADS en | |
| |
|
| |
| TCG OCG szavazás ADS en | |
|