Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: NKV Nheil!!! Vas. Május 27, 2012 10:34 am | |
| Kedves Nheil barátom ez a post neked szól és szerintem valamint remélem nem csak én látom így. Komolyan nem tudom, mi a tököm bajod van illetve hát tudom pina hiány. De figyelj mi a faszért itt tombolod ki magad, mért nem mész el futni, versze meg valakit vagy nem tudom. Régen tökre bírtalak, kurva jófej voltál, rengeteg mindenben hasonlóan is gondolkodtunk jókat beszéltünk, előben is mikor megismertelek, az a kép állt fel, hogy egy tök jó arc srác vagy. De most feljösz vhova engem 5 perc alatt felbaszol idegileg, én bevallom kibaszott könnyen felkúrom magam faszságokon is, sajnos ilyen vagyok ez van. Magyaráztál nekem, hogy nézzek magamba, oké rendben, de AKKOR MOST TE IS tedd meg ezt! És mostanság úgy visekszel, mint egy tini, komolyan, hogy már csak azért is kizárólag neked legyen igazad, másnak nem és jaj az egész világ ellened van. Abból a Tag versenyből szerintem nem lesz túl sok, mert hogy 2v2 lemenjen az eléggé esélytelen, de az a hozzáállásod se tetszik, hát jó csináljak akkor valamit azt cső, mert ez nem erről szólna. Elhiszem, hogy vannak problémáid, meg mélypontjai is vannak az embernek, csak nem kéne ezt csinálni, kicsit szedd magad össze és remélem a találkozón már a régi Nheil lesz | |
|
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: NKV Nheil!!! Vas. Május 27, 2012 11:58 am | |
| Ja, azt én is éreztem, hogy mintha változott volna, de mivel Nheilt kurvára nem ismertem, nem voltam biztos benne BTW, mit jelent az NKV? | |
|
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: NKV Nheil!!! Vas. Május 27, 2012 12:18 pm | |
| szerintem csak viccesebb lett xd | |
|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: NKV Nheil!!! Vas. Május 27, 2012 12:32 pm | |
| Aha szóval ez mind mert kiraktad az Ourorobost és mertem érte szólni REÁÁÁÁÁÁÁÁLIS | |
|
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: NKV Nheil!!! Hétf. Május 28, 2012 12:51 pm | |
| | |
|