| Six Samurai | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 9:52 am | |
| Akkor dobd ki az egész decket mert nem jön kézbe. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 1:27 pm | |
| - Nheil írta:
- Akkor dobd ki az egész decket mert nem jön kézbe.
de most télleg ha nem jö kézbe mi hasznuk van? a nagy semmi |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 1:36 pm | |
| Szerencse kérdése, hogy jön vagy nem, nem te döntöd el. Senkinek sincs mindig full pro kezdőkeze. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 1:43 pm | |
| - Dawe írta:
- Szerencse kérdése, hogy jön vagy nem, nem te döntöd el. Senkinek sincs mindig full pro kezdőkeze.
nem arrol van szó hogy 1re jöjjön kézbe hanem nem jön kézbe egyátalán sose huzom fel mindig ott van a pakli legalján igy mi értelme? |
|
| |
Dawe
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 4:10 pm | |
| Előbb utóbb így is úgy is kihúzod, Warning meg nagyon sok mindent negálni tud. Max tegyél bele még egy Botit a Warning helyére, mert ahogy láttam, neked csak egy van benne. Egy Warningal meg semmire sem mész, abból kötelező a kettő. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 5:07 pm | |
| - VastoTensa írta:
- Dawe írta:
- Szerencse kérdése, hogy jön vagy nem, nem te döntöd el. Senkinek sincs mindig full pro kezdőkeze.
nem arrol van szó hogy 1re jöjjön kézbe hanem nem jön kézbe egyátalán sose huzom fel mindig ott van a pakli legalján igy mi értelme? Hallgass rájuk. Kicsit tapasztaltabbak. Kell a warning. Ez tény. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 5:19 pm | |
| - Dawe írta:
- Előbb utóbb így is úgy is kihúzod, Warning meg nagyon sok mindent negálni tud. Max tegyél bele még egy Botit a Warning helyére, mert ahogy láttam, neked csak egy van benne. Egy Warningal meg semmire sem mész, abból kötelező a kettő.
Botit? az meik lap lenne? am. így már jobb? https://i.imgur.com/p0N6D.jpg - Ragnaros írta:
- VastoTensa írta:
- Dawe írta:
nem arrol van szó hogy 1re jöjjön kézbe hanem nem jön kézbe egyátalán sose huzom fel mindig ott van a pakli legalján igy mi értelme? Hallgass rájuk. Kicsit tapasztaltabbak. Kell a warning. Ez tény. tudom de nem nagyon akarnak kézbe jönni amikor kéne mindig pakli aljára kerül ien az én szerencsém |
|
| |
Dawe
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 6:25 pm | |
| Mizuho helyére egy Bottomless Trap Hole (hasonló pusztító lapnak ott van Hand of the six samurai, és az ugyebár 1600atk-val bír, tehát kicsit nehezebb leütni.) Shinai helyére pedig egy második Solemn Warning tökéletes lenne. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 6:48 pm | |
| - Dawe írta:
- Mizuho helyére egy Bottomless Trap Hole (hasonló pusztító lapnak ott van Hand of the six samurai, és az ugyebár 1600atk-val bír, tehát kicsit nehezebb leütni.) Shinai helyére pedig egy második Solemn Warning tökéletes lenne.
https://i.imgur.com/Y7kN2.jpgígy gondolod? |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 7:53 pm | |
| De most legyen már benned annyi önállóság hogy nem fogsz minden egyes lapért tanácsokat kérni. A duelezés abból is áll högy önálló döntéseket hozunk. El kell dönteni mi jó és fontos lap és mi illik bele a tratégiába. Így is adtunk rengeteg tippet most már rajtad áll hogy véglegesítsd a decked, megjegyze egy Samurai decklist eléggé könnyű amúgy is.
Nem értem mit keres bent két Shogun Shien amikor 1et se szoktak beletenni (én azt mondom 1 jó ha van bent de 2 semmiképp) , van amikor az az egy is teljesen dead lap. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 8:13 pm | |
| Ne aggódj, ha van kérdésed csak tedd fel nyugodtan, amennyire tudok segíteni six sam-el kapcsolatban megpróbálok. játssz vele, alakíts ki egy stílust amit szeretsz és élvezd xd | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 11:44 pm | |
| - Nheil írta:
- ...Nem értem mit keres bent két Shogun Shien amikor 1et se szoktak beletenni (én azt mondom 1 jó ha van bent de 2 semmiképp) , van amikor az az egy is teljesen dead lap.
pl én is 2-t használok, és az esetek 90%-ában jön is, ráadásul az hogy több van a deckben az nem azt jelenti, hogy egyszerre több is lesz kézben. És ha mégis akkor ha van 2 six sam a fielden, akkor kapsz két 2500atk szörnyet. (bár az én deckem egy full warrior solidarity-s deck, így nincs problémám azzal ha az ellenfél hoz valami 3000 atk-s bengát) | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Six Samurai Hétf. Jún. 11, 2012 11:56 pm | |
| Életemben nem hallottam két Shogunról sima saumrai deckben ami nem solidarity alapú. Sőt, 90 százalékban nulla van bent. Ezért javalom az egyet. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: Six Samurai Kedd Jún. 12, 2012 2:28 am | |
| ez most egy kicsit ilyen "ritkán húzom be úgyhogy nem kell" hangzású kijelentés volt... | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Six Samurai Kedd Jún. 12, 2012 7:17 am | |
| - NevemNaka írta:
- ez most egy kicsit ilyen "ritkán húzom be úgyhogy nem kell" hangzású kijelentés volt...
Huh? | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: Six Samurai Kedd Jún. 12, 2012 8:11 am | |
| Jaa, semmi. Bocs csak tegnap fáradt voltam és félre olvastam az egészet. Azt hittem azt írtad, hogy " minek 2, hiszen ritkán húzom be, ezért legyen csak egy". ....igen fáradt voltam.... | |
|
| |
Dawe
| Tárgy: Re: Six Samurai Kedd Jún. 12, 2012 4:35 pm | |
| Én már használtam 2 Shogunt a deckbe, de igazából tényleg felesleges, értelmetlen, +néha még be is szarik a dolog. Hiába van kint 2, ha annyira jó dolgot akar az ember, akkor beast meg egy Shogun elég védeni, bár mondjuk én is gondolkodtam egy olyan Sam építésén, majd most nyár elején összedobom, aminek pont a stun lesz a lényege, vagyis mondjuk, Decree, Shien, beast, és nem sok mindent kezdhet majd vele az ipse, sőt mivel egyrészt erre építenek a samok, így nem is kivitelezhetetlen az ötlet. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Szer. Jún. 13, 2012 9:05 pm | |
| xd hiába csináltam vissza ahogy mondtátok nekem vmi sok győzelmet nem hozott esetleg tudtok ajánlani vmi jó decket nem jut eszembe semmi |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Six Samurai Csüt. Jún. 14, 2012 12:37 pm | |
| ha erős decket szeretnél akkor dino rabbit, inzektor, HERO Beat, Chaos Dragon, ezek mind jók. Van persze még ezeken kívül is egy pár jó. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Six Samurai Csüt. Jún. 14, 2012 1:05 pm | |
| - Istipisti írta:
- ha erős decket szeretnél akkor dino rabbit, inzektor, HERO Beat, Chaos Dragon, ezek mind jók. Van persze még ezeken kívül is egy pár jó.
meik jobb dino rabbit vagy inzektor? |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Six Samurai Csüt. Jún. 14, 2012 1:11 pm | |
| | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Six Samurai Csüt. Jún. 14, 2012 1:34 pm | |
| hát én egyiket sem szeretem xd szerintem próbáld ki mindkettőt, és el tudod majd dönteni melyik tetszik jobban, melyik illik jobban a stílusodhoz. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Six Samurai | |
| |
|
| |
| Six Samurai | |
|