| Quasar Shit | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 9:10 pm | |
| Na adjatok tippeket hogyan lesz killerebb? Nincs tapasztalatom ilyen szarral. Csak k iakarom egyszer hozni a quasart. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 9:23 pm | |
| ha már van rykod sztem 1 frozen fitzgerald mehetne bele nyugodtan battle phase allatt az ellenfél nem tud se csapdát se spellt használni sztem megérne berakni 1et na meg discardolsz 1 lapot és visszahozhatod a pályára elég hasznos kis lap sztem pl a mist wurm helyére mehetne ugy is nehéz azt lehozni a formulahoz meg kéne 1 one for one megkönyítené a formula idézését |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 9:29 pm | |
| Nagyja jó, Dávidka, azonban én még meglesnék pár videót Quasar idézéséről, meg próbálgatnék még deckeket. Ha nem értessz hozzá, azért ez is valami. Nem néz ki rosszank. Vagy próbáld ki az én LS Quasar-omat! Eléggé fel tudja gyorsítani a decket ez a pici LS dolog, mert nem ám csak Ryko gyorsíthat egy ilyet. KépLetöltés | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 9:45 pm | |
| Gyéwé jobban tetszik mert van benne drill warrior és mert anno az enyémbe is volt LS tech | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 10:38 pm | |
| Miért nincs benne veiler és miért van benne maxx c ? És 0 trapnél jobb az 1 trechereus trap hole.
A tapasztalat nem azt mutatja hogy a 3 coth meg mellette opcionálisan 1-2 limiter valami az király? Mondjuk ha mstzik is akkor is hoz dandyliont meg sangant nem?
Még 2 level eater esetleg de három??? | |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 10:42 pm | |
| Veiler azért side, mert az inkább csak opcionális. Sidenál meg tökéletes, mert ha olyan deck ellen meccselsz, nagyon jó a védelem miatt. Viszont, Maxx azért main lap, mert azzal megvan a draw power, vagy is, ha wind up shit is van ellened, C miatt akkor is jönnek a jó lapok, és így ha discardolni kell, több mint biztos, hogy Eater-t, vagy Dopiwari-t fogsz kidobni, ami csak jó, ha a graveba van. Ebbe segít az LS engine is, és ezért nem kell Foolish, mert LS-el eléred ugyan azt, és még hatékonyabb is a synchro-k miatt. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 10:56 pm | |
| De ma a veiler szinte minden deck ellen hatékony a maxx c meg csak kevés ellen de mondjuk igaz hogy nem rossz a maxx c csak a veiler trendibb lett. És one for one hoz is level 1 meg bls nek light.
És még az a kérdésem hogy nem elenne e jó e egy random Caius e a deckbe e mivel dandylion meg doppel miatt sokszor ott figyelnek a semmirekellő tokenek e? | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 11:13 pm | |
| Igaz, hogy annyira már nem népszerű rai-oh, de arra az esetre ha találkozol vele BoM lehet megfontolandó lenne. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 11:14 pm | |
| na jah rai-oh problemat okozhat de most mar eleg ritkan latni inkabb solemneznek... sajnos:( |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 11:30 pm | |
| Mi az hogy inkább solemneznek? Eddig is solemneztek és fognak is. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Quasar Shit Csüt. Jún. 21, 2012 11:41 pm | |
| - Nheil írta:
- Mi az hogy inkább solemneznek?
Eddig is solemneztek és fognak is. úgy értetem hogy ínkább solemneznek mint rai-ohznak sok..... anélkül már játszani se tudnak |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Quasar Shit Pént. Jún. 22, 2012 1:22 am | |
| - Nheil írta:
- Miért nincs benne veiler és miért van benne maxx c ?
És 0 trapnél jobb az 1 trechereus trap hole.
Maxx C ebben a deckben jó, mert kombózik Junk synchronnal. Volt már olyan hogy csak azért discardoltam, hogy legyen target junknak Amúgy én az ilyen fajta deckekhez nem használok se troopert, se ryko-t, viszont szerintem egy 141 dukál bele, meg persze foolish is (nem szeretem a szerencsére bízni, hogy mi megy a temetőbe). Szóval: +1 One for One +1 Foolish Burial +2 Creature Swap (pl doppeltoken úgyis ATKba jön) +1 Doppelwarrior +1 Veiler -3 Ryko -2 Trooper -1 MST (nálam valahogy így nézne ki) esetleg mehet de-synchro, cybervalley, allure, tuningware vagy instant fusion. De ez már csak ízlés kérdése. Bár én inkább csak sima synchro deckeket használok, nem quasart. Kb azóta mióta lenyúltad egyszer egy creature swappal Quasart mély nyomot hagyott bennem | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Quasar Shit Pént. Jún. 22, 2012 1:34 am | |
| A trapekkel semmi gond +1 charge of the light brigade kifelejtetted Frozen Fritzgerald és Drill Warrior Drill lvl 6 eaternek lvl 5 lesz húzol rá, librariannal, és iszonyatosan multifunckionális, és ha már 2 lvl 5 pályán van akkor, csak 1 lvl 1 kell 141 nem tudom van-e benne, mert nem teker az elejére ez a buzi fórum ablak. Én a problémának a Formula lehozását érzem sajnos :S Nincs OP lvl 1 tuner mint volt bulb :S:S vagy Spore... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Quasar Shit | |
| |
|
| |
| Quasar Shit | |
|