Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Szer. Aug. 01, 2012 7:35 pm
Nem vagyok annyira otthon a wind-upokban, mert nem tetszik, hogy semmi skill nem kell hozzá, de ez most eléggé furcsa összeállítás... Eleve ilyet, hogy wind-up kitten meg wind-up snail még nem is láttam játék során. Helyettük inkább tegyél be Wind-Up Sharkot, Wind-up Magiciant és Wind-up ratet (nem sok minegyikből a három). Wind-up factory is alapkártya, ha meg az ellenfeled kezét akarod a temetőbe küldeni, ahhoz elég egy darab Wind-up Hunter is, azt elég könnyű ezekkel kikeresni. 3-mas meg 5-ös exceedeket ezzel a paklival elég könnyű lesz lehozni. Ajánlom a Weight & Zenmaisures lapot, mert biztos, hogy az ellenfeled lesz olyan rendes, hogy azt választja, hogy húzz egy lapot azon túl, hogy összehangolja a tekergetős játékizék szintjét.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Szer. Aug. 01, 2012 9:41 pm
Chazz Deluxe írta:
Nem vagyok annyira otthon a wind-upokban, mert nem tetszik, hogy semmi skill nem kell hozzá, de ez most eléggé furcsa összeállítás... Eleve ilyet, hogy wind-up kitten meg wind-up snail még nem is láttam játék során. Helyettük inkább tegyél be Wind-Up Sharkot, Wind-up Magiciant és Wind-up ratet (nem sok minegyikből a három). Wind-up factory is alapkártya, ha meg az ellenfeled kezét akarod a temetőbe küldeni, ahhoz elég egy darab Wind-up Hunter is, azt elég könnyű ezekkel kikeresni. 3-mas meg 5-ös exceedeket ezzel a paklival elég könnyű lesz lehozni. Ajánlom a Weight & Zenmaisures lapot, mert biztos, hogy az ellenfeled lesz olyan rendes, hogy azt választja, hogy húzz egy lapot azon túl, hogy összehangolja a tekergetős játékizék szintjét.
- Wind-Up Kitten: Visszaküldi az ellenfél egyik szörnyét a kezébe. Gondolj csak bele.. Segíti a közvetlen támadást + elég vicces synchro, xyz, ultrahiperszuper szörnyek ellen. - Wind-Up Snail: Visszaküld 1 lefordított lapot a kézbe. Ezenfelül, 2000-res védelme van. -> Nem értem, miért olyan meglepő, hogy bekerültek?
- Wind-Up Shark: Benne volt, de tiltottnak jelezte a program ezért került ki. - Wind-Up Factory: Ott van. - Wind-Up Magician: Side-ba van. - Weights & Zenmaisures: Nem tudom, miért nem tettem be. Bekerült az egyik Swords of Revealing Light helyére.
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Szer. Aug. 01, 2012 10:54 pm
[/quote]
- Wind-Up Kitten: Visszaküldi az ellenfél egyik szörnyét a kezébe. Gondolj csak bele.. Segíti a közvetlen támadást + elég vicces synchro, xyz, ultrahiperszuper szörnyek ellen. - Wind-Up Snail: Visszaküld 1 lefordított lapot a kézbe. Ezenfelül, 2000-res védelme van. -> Nem értem, miért olyan meglepő, hogy bekerültek?
- Wind-Up Shark: Benne volt, de tiltottnak jelezte a program ezért került ki. - Wind-Up Factory: Ott van. - Wind-Up Magician: Side-ba van. - Weights & Zenmaisures: Nem tudom, miért nem tettem be. Bekerült az egyik Swords of Revealing Light helyére. [/quote]
Azért volt meglepő, mert senki nem használja. Azon túl egyáltalán nem kompatibilis egy 2-es szintű egyszer használható low ATK-ú szörny egy ilyen deckbe. Dehát más build. Factory-ból legszívesebben négyet is betennék, ha lehetne, nem csak egyet. Snail-nek sem olyan nagy a képessége, azt az egy lapot teszi is vissza a következő körben. Nem egy Brionac. A wind-upokban meg szerintem pont az a jó, hogy hozza a verhetetlen exceed-eket miközbe még fogyaszthatja is az ellenfél kezét. A csiga meg a kiscica lassítja a decket, de ha neked működik úgy, akkor nem szóltam.
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Csüt. Aug. 02, 2012 2:08 pm
Soha életemben nem használtam még wind-uppot, de szerintem hagyd a picsába a deck építést és csak copyzz egy jót, mert ennél a deck tipusnál már megvan a nyerő verzió. (A deck lényegében arra épül, hogy kiszedi az ellenfél kezéből az összes lapot, így kb tehetetlen lesz. Ehhez a Wind-Up Hunter effjére lesz szükséged, amit egy körön belül kell annyiszor ellőnöd, hogy nem maradjon az ellenfél kezében lap. Ezt úgy tudod megtenni, hogy használat után eltünteted fieldről, és idézed megint. Erre van egy speckó loop, amit nem vágok, de szerintem tuti van valakinek itt egy jó wind-up deckje)
(egyébkén ez a mai formatban az egyik legerősebb deck)
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Csüt. Aug. 02, 2012 2:17 pm
ebben a videóban leírja, h mi kell, és hogy miért.
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Csüt. Aug. 02, 2012 10:11 pm
Ez a legjobb wind-up deck szerintem:
3 Effect Veiler 1 Gorz the Emissary of Darkness 1 Sangan 1 Spirit Reaper 3 Tour Guide From the Underworld 1 Wind-Up Hunter 2 Wind-Up Magician 3 Wind-Up Rabbit 3 Wind-Up Rat 3 Wind-Up Shark
1 Book of Moon 1 Dark Hole 1 Heavy Storm 2 Instant Fusion 1 Mind Control 1 Monster Reborn 3 Mystical Space Typhoon 1 Pot of Avarice 2 Wind-Up Factory
A lényeg ,hogyha wind-up hunter a grave-ben van akkor hozod zenmaity-t.Detacholsz majd deckbol keresel rat-et amit attack positionbe idézel.Rat effjével hozod huntert gravebol.Használod hunter effjét és az xyz zenmaity-t feláldozod ezzel discardolsz egy ellenfél lapot.Szoval a fielden maradt Rat és Hunter segítségével xyz idézed zenmaityt.Detacholod huntert hozod rat-et amivel keresel huntert amivel áldozod zenmaity-t és így tovább.Tour Bus csak azért van a videoban,hogy egyel tobbszor megcsinálhasd ezt,de szerintem nem fontos.
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Pént. Aug. 03, 2012 12:06 am
Szerintem 1 instant fusion elég, és sangan helyett Tour Bus trolloabb, mert vissza keverhetsz egy lapot bármelyik deckből ami ugye neked is jó, Zenmanity miatt egy random cicát én is használtam, mert sokszor troll volt, kihozni, és visszaküldeni valami zavaró lapot a kézbe, de kézbe húzni tényleg elég szar volt
Szerintem pendecho tanácsát fogad meg mert jó deck ez, vagy copyzz 1-et jelenleg nem vagyok competitive így nem akarok hülyeségeket mondani. Bár amióta nem DNezünk kevés embert mondanék itt competitivenek ^^,
Guest Vendég
Tárgy: Re: Wind-Up Próbálkozás Pént. Aug. 03, 2012 6:51 am
Ezek szerint, teljesen máshogyan közelítettem meg ezt a decket, mint amire legjobban lehet használni. Értem, okés!