Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Archfiend kreatív! Vas. Aug. 05, 2012 6:55 pm | |
| Az a helyzet hogy ezt a decket VastoTensától loptam, bár mivel nem decklistet másoltam ezért kreatívkodnom kellett. A Falling Down a lényeg, hogy 3 db Snatch Stealként működjön. Szerintem jó kis deck lett és vicces, és ontja magából az XYZ-ket. | |
|
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Archfiend kreatív! Vas. Aug. 05, 2012 8:42 pm | |
| Perfect win! | |
|
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Archfiend kreatív! Hétf. Aug. 06, 2012 1:53 pm | |
| Jol néz ki,ki fogom probálni. 1. ránézésre én tennék bele trance archfiendet valami helyére és extrába temtempo-t shark drake helyére. Nem értem a lvl 5 xyz-ket hogyan kéne lehozni, de mindjárt letesztelem aztán okosabb leszek | |
|
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Archfiend kreatív! Hétf. Aug. 06, 2012 2:42 pm | |
| Hát a 2 rank 5 xyz csak a mist archfiend miatt van hogyha áthozok valami level 5öt és csak mert túl sok hely volt extrában. De még soha egyszer se hoztam le szóval eléggé felesleges.
Amúgy trance archfiend azontúl hogy dark és archfiend sztem nem ad semmi olyan effectet ami miatt értelmes lenne, akkor már az a mási karchfiend jobb mert 1600 atk és pierce damage. | |
|
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Archfiend kreatív! Hétf. Aug. 06, 2012 7:44 pm | |
| Azután, hogy szemrevételeztem a decket (és játszottam is ellene) talán annyi észrevételem van, hogy gale-t talán megfontolandó lenne tenni bele, hogy synchrok is elérhetőek legyenek ha már annyit lopsz úgy is a falling-al. Vagy ha nem gale-t akkor veilert a mainbe és akkor azt is használhatnád tunernek. Pár xyz úgy is felesleges, pl kachi kachi, vagy az 5-ösök, mint ahogy azt pende is mondta. Lehet nem a legjobbak a deckbe, de Falling Down-al esetelge még zephyros és genex aly birdman is működhet, egy próbát talán még megérnek. Mind Controlt viszont én hiányolom a deckből, monster lopásból sosem elég xd. Amúgy meg 10 lapos side = nub | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Archfiend kreatív! | |
| |
|