A tradícióknak megfelelően nagyon sokrétűek a deckek. Nehéz a sideolás mivel fogalmunk sincs ki mit talál ki lol.
Ragnaros Gustoján meglepődtem hogy kiesett a csoportban, biztos nem volt máker, azért ezek a gustok tudnak ám folyamatosan visszajönni mint a démonok.
Pendecho Gaia Drake decke kifejezetten tetszik, bár én a laddot nem szeretem, illetve ha be is tennék, akkor se 3at.
Sztem a Set Madolche ban nagyon kevés a monster, veilerekkel együtt 12 az borzasztóan kevés.
Dw ugye Dw nincs mit mondani róla, nem véletlenül mentem 3 macroval mainben.
A Gogetto Cyber deck szerintem nem versenyre való mert nem konzisztens, lehet vele nagyot otkzni de az a ritkább.
Cslk Infernityvel volt, amit nem ajánlok neki mivel az egy kifejezetten bonyolult decktípus aho lsokat kell gondolkodni, mégis top4 lett ami szép teljesítmény aa visszatlrőtől.
Marcell Ass Mode Dragunityje is jó deck, bár listet nem látok egyelőre, ott is ha nem lett volna macro cosmosom hát bajban lettem volna könnyen.
Hajas deckje olyan mint az enyém, ezért is gondoltam hogy viszonylag sokáig fog jutni. A verzeknek önmagukban is erős effectjeik vannak, nem mellesleg magas ATK és DEF, és akkor még jönnek az XYZ-k. A Tourt bőven helyettesítik, sőt.
Isti offering gadgetje pedig jól meg van építve ( nem tudom csontra kopizta-e?) , talán csak a 3 double summonba kötnék bele nagy esélye a dead drawoknak.