| Társalgó | |
|
+16Ragnaros Alexis Rhodes [HUN]zolik18 Dawe hajas pendecho Szaba Karasz Toki R3dNeX Gogetto15 Ruis Set NAKA Tarantila Nheil 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:14 am | |
| Nem fogja senki se törölni a postod Gogetto. Én is elítéltem Set kijelentését, most találkozón kifejtettem, hogy miért: Egyszerűen a semmiből előhúzott egy oda nem illő kifejezést feszültség keltésnek rohadt agresszíven és sértően...
És én továbbra is leszarom mindenki bőrszínét, és az embereket tetteik alapján ítélem meg, fentartásaim vannak, előítéletem van. Igen a cigánnyal meg a skinheadel szemben is.
Én csak ezt nem értem, miért kell agresszívan megnyilvánulni, primitíven, mikor egy kommunikációt vagy álláspontot lehet közölni intelligensen és értékállóan is, hogy esetleg az vita téma legyen.
Linkelgetni meg én is tudok minden szart mindenkiről. Egyszer alsógatyába verekedtünk részegen egy panelban, ezt fel is vette valaki videóra most ezt megnézi valaki, biztos nem épp elméjű embernek titulál minket. Ennyi. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:31 am | |
| Lehet markáns véleményed, ha azt intelligensen és választéksoan adod elő - én ennek a híve vagyok, nem a Rednex féle pontpontozásnak, érzelmi túlzásoknak, 100%os dolgoknak és csúsztatásoknak meg az adott témába max csak érintőlegesen odaillő 100 másik dolognak de ugyanakkor a Set féle minimalista megnyilatkozásokat se használom mert az okot ad a félreértésekre (amugy Set ígért egy kifejtős postot azóta is várom ha már megígérte)
Mindegy, a lényeg csak annyi, hogy Istipisti szar pókerjátékos Tarantila meg náci Ragnaros meg egy látens perverz xd. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:55 am | |
| Egy children's card game forumon szerintem elsősorban nem azt kéne megbeszélni, hogy ki mennyire rasszista/meg milyen a közbiztonság az országban. Vegyünk már vissza ebből, csak felesleges feszültség keltés. Szerintem se tudok pókerezni, de legalább élvezem. Na jó most a funt is túlzásba vittem póker közben, következőre szóljatok már rám, hogy vegyem komolyabban, most is elfeedeltem Pókot. De a bor jó volt akkor is | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 11:27 am | |
| Hiába szóltunk rád, te azt személyes sértésnek vetted ezért mondtuk hogy rejtett aggresszió előtört xd. Na majd legközelebb a Plázában bosszúból megnyered a partyt és kiejted a hellprokat.
Na akkor új téma :mindenki írja le mit és mennyi ideig sportolt eddig! | |
|
| |
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 11:43 am | |
| - Idézet :
- Egy children's card game forumon szerintem elsősorban nem azt kéne megbeszélni, hogy ki mennyire rasszista/meg milyen a közbiztonság az országban.
Vegyünk már vissza ebből, csak felesleges feszültség keltés. Jó ha 6 ember nézi a fórumot és nem gyerekek (kivéve gogeto ) és ez szomorú... btw bringáztam 3 évig | |
|
| |
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 12:18 pm | |
| Lehet itt akármit mondani, csak meg kell nézni, az arányokat hogy mennyi büntényt követnek el a cigányok a magyarokhoz képest, hogy mennyi cigány van börtönbe. Ha nem arányokba nézzük akkor is iszonyat sok cigány van SZÁMSZERINT, arányokba nézve megrémülnétek mennyire ez van. Én se bőrszín alapján ítelkezek, van cigány ismerősöm, aki teljesen normális, de hiába tépi a száját pár ember, nagyon kevés ilyen van. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 12:43 pm | |
| Hajas: attól még nem változik meg, hogy nem muszáj ilyen témákról beszélni. Nheil: mikor tört belőlem elő az agresszió? Arra emlékszem, higy Tokit azzal "fenyegettem" széttörök valamit a fején, de azt már nem milyen alkalomból (pedig nem ittam sokat, csak simán nem emlékszem). Következőre mondjátok már akkor kétszer is, másodjára lehet enm leszek agresszív | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 1:14 pm | |
| - Nheil írta:
Na akkor új téma :mindenki írja le mit és mennyi ideig sportolt eddig! Sakkoztam 2 évig. Ez számít? | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 1:20 pm | |
| - Istipisti írta:
- Arra emlékszem, higy Tokit azzal "fenyegettem" széttörök valamit a fején, de azt már nem milyen alkalomból (pedig nem ittam sokat, csak simán nem emlékszem).
Wtf | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 1:50 pm | |
| Hmm 2 évig úsztam, majd 1 évig Taekwondoztam ez kb 9 éves koromig volt majd nem sportoltam középsuliig. Ott fociztam 1 évig klubnál, majd kempoztam, aztán most megint visszatértem muhahahahaah Promo | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:07 pm | |
| Vagy 2 hónap karate, majdnem 1 év kun-fu, fél év aikido, meg kondiztam is vagy 1 évig.
Sazbak sakkozott? királyság! Nem akarunk sakkversenyt rendezni? megcsinálnám Cslk Chess deckjét.
De amúgy komolyan sakkozzunk már, szeretek játszani, csak nem tudok. | |
|
| |
Gogetto15
Posts : 89 Join date : 2012. Jun. 19. Age : 27 Location : Megyaszó
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:21 pm | |
| 4 évig kosaraztam és1 évig sakkoztam | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:27 pm | |
| 2-3 évig kártyáztam és 2010 legjobb magyar játékosa voltam. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Set Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 4:50 pm | |
| A sakk jó ötlet régen és is csomót játszottam. De amőbázhatunk is csak abba nem nyernétek az a baj. Nheil mikor jössz már ts-re???!!!!44!4!!4
A hozzászólást Set összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 10, 2013 4:55 pm-kor. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 4:52 pm | |
| Egy évet néptáncoltam, 2 évet karatéztam, egy évet röplabdáztam, két évet gyógytornáztam és két évet úsztam. Látszik, mi? | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 6:47 pm | |
| Most nem értem mért törlöd a postjaim? Legalább indokold meg és akkor lehetőséget ad arra hogy legközelebb ne kövessem el azt a bizonyos hibát ami miatt szerinted törölni kell. | |
|
| |
Set Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 6:54 pm | |
| Azt írtad : "5 éven át basztam a rezet" Eddig mindenki normálisan tudott válaszolni a feltett kérdésre, nem hiányzik a trollkodás (mégcsak vicces sem volt) | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 7:06 pm | |
| Nekem a Társalgó mindig úgy jött le anno, hogy egy ilyen laza kötetlen csevegőhely. Most oké valaki kérdezett egy kérdést de az nem azt jelenti, hogy arra kell válaszolni a következő posttommal. Ha valami komoly kérdés lenne arra ott az új topic ahol azt várják el hogy funmentes kérdéshez kapcsolódó válaszokat írjunk. De ez a Társalgó. Itt társalgunk komoly/komolytalan hangon mindenféle kötetlen dolgokról. Legalábbis azt hittem. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 7:09 pm | |
| Ja, és ha adminként viccesnek más postját, az azonnal törlésre kerül? Ezek alapkán akkor megérteném, hogy miért maradt csak 10 oldal a társalgóban...
Te is tudod hogy ha nem szaba írta volna, hanem pl. én vagy bárki más, akkor nem törölted volna ki. Ez csak simán admini joggal való visszaélés volt gg.
A Társalgó pont arra van szerintem, hogy mindenki azt ír cenzúra nélkül, amit akar. Ha ezt más topicba írja be Szaba, megértem a törlést, de azt hittem társalgóban csak akkor van törlés ha vmi brutál durva offenzív beszólás van, vagy ha a commentet Dafti írja.
Jah látom közben Szaba is megírta kb ugyanezt... | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 10:11 pm | |
| Meccs utáni mix reag:
Isti : Toki mondott valami vicceset, te meg rageből azt mondtad neki hogy "szétütlek", vagy "leütöm a fejedet" vagy "leütlek" nem emlékszem a pontos kifejezésre de az ütés benne volt az fix és meg is fagyott teljesen 1 másopercig a show, mert ez ANNYIRA out of character volt hogy néztük hogy most WTF?
Set : Nemsokára megyek TS re (de most komolyan) de amúgy meg igazuk van hogy ne törölgess itt semmit, akkor se ha beszólógatnak vagy spamelnek mert itt lehet, ez a topik lényege, még ha postwarozás is van, legalább élet van a fórumon és az jó. Amúgy meg akkora láma te se lehetsz ha ez miatt berageelsz és elhúzol innen, inkább térj vissza a régi énedhez a no emotion Sethez sz viccesebb volt xd.
Szaba : Mi ez ez elbaszott avatar? Ez randomba jött, vagy gyerekkorod kedvenc színésze a Gyula bácsi?
Kiderült, hogy én is rejtett aggresszív vagyok, mert az ellenőr egy dolgot mondott, hogy szar volt a mai meccsemen, hogy mikor fegyelmeztem az egyik tahó játékost aki ugatott nekem, akkor felemeltem az ujjamat és fenyegettem, szóval mondhatok neki majdnem bármit, de nem szabad fenyegető mozdulatokat tenni. És ugyebár be van kötve most az ujjam így duplán fail volt xd.
Makk meg egy buzi mert a nap zenéjébe neki címzek megint zenét és most ráadásul punkot és le se szarja!
| |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 10:20 pm | |
| Most találtam egy képet VV Alekoszról, és eszembe jutott, hogy nagyon hasonlít valakire, de nem jutott eszembe kire. Miután vagy 5 percig bámultam a képet, eszembe jutott, hogy teljesen úgy néz ki mint Nheil | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 10:26 pm | |
| Szerintem nheil volt álruhában.
Amúgy komolan bánom, hogy olyan agresszív voltam, néha sajnos előjön belőlem. Viccen kívül is remélem, hogy megbocsátotok nekem, és ha következőre ilyet csinálok büntessetek meg ahogy jónak látjátok, mert ez nem igazán elfogadható magatartás és kerülnöm kéne minél inkább. Tokitól akkor ismét csak elnézést kérek, tudom nem volt illő tőlem ilyen reakcióval felelnem az ő megjegyzésére bármi is volt az.
Emellett mi a helyzet a postokkal amik törlésre kerültek? | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 10:35 pm | |
| Egy kicsit tényleg hasonlítok Alekoszra, de a személyiségében is. | |
|
| |
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Márc. 10, 2013 11:44 pm | |
| Most mit mondjak rá, már pénteken elmondtam hogy nem szeretem az Alvin-t, rebootold az agyad Várja jellemzek übergyorsan én is. Set: Randomrager mostéppen Nheil: Vanpunci lenyugodott ember Ragnaros: Anime NKV aki nemszereti a sört Naka: Ragnaros 2.0, mert már szereti a sört hajas: Mysterius guy, akinek amúgy nincs is haja Toki: Holvanholnincs man Tarantila: Leszarom relax ember Isti: Jóarc(onkéne vágni). Szaba: Nemtalálta meg a LIFER trainer a kezdő zónában. Rednex: Férfitestbe préselt leány Makk: Überkolosszális határtalanul nagykirály | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
|
| |
| Társalgó | |
|