Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| kiryu111 chaos | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: kiryu111 chaos Pént. Jún. 07, 2013 11:45 pm | |
| Chaos Necroface Sziasztok! Gondoltam, hogy kicsit feldobom az oldalt az egyik kedvenc deckemmel, ami nem más, mint az egykori deltaknight-os kiryu111 ötletéből született chaos necroface. (ezt a nevet én adtam neki) A pakli tartalma:Monsters:
2x Tragoedia 1x BLS 1x Chaos Sorcerer 1x DaD 1x Caius 1x Necroface 1x Cyber Dragon 1x Maxx C 3x Dimensional Alchemist 3x Cyber Valley 2x Veiler 2x Tour Guide 1x Dark Resonator 1x Gorz 2x Battle FaderSpells:
1x Monster Reborn 1x Dark Hole 1x Heavy Storm 3x Golden Sarcophagus 1x Allure of Darkness 1x Mind Control 1x Machine Duplication 1x Enemy Controller 2x TyphoonTraps:
2x Torrential Tribute 1x Return from the different dimension 2x Call of the HauntedA pakli rendkívül konzisztens és nagyon jó húzóereje van. Egyik fő célunk necroface remove-olása,amit könnyen megtehetünk a 3 szarkofággal. Ha necroface effektje aktiválódik, akkor a dimensional alchemistjeinknek és leviair-nak már van targetje. Nem mellesleg ha megkapjuk és kijátszuk, akkor minimum egy 2200-as monstert kapunk, ami nem olyan rossz áldozat nélkül. Azért írtam, hogy minimum, mert sorcerer,bls,dad,valley,fader mind removol, ezért általában nagyobb ez a támadási összeg.
R.D.D. miatt ezért könnyen OTK-ellehtjük ellenfelünket, ha az figyelmetlen, vagy ha két valley-t hozunk vele másik két szörnnyel az +4lap, globálban +3 ami nagyon jó, csupán tudni kell, mikor kell kijátszani, mert megköveteli az életpontjaink felét.
Első látásra talán kicsit fura lehet az 1 darab machine duplication, viszont 2-nél nagy az esély dead draw-ra. Akkor se csüggedjünk, ha a valley-k kijátszása után húzzuk be, mivel necrofacel visszaforgathatóak.
Legnagyobb előnye a decknek, hogy tele van kézből kijátszandó lapokkal pl. Tragoedia. A sok húzóerő miatt mindig magas attackja lesz, ha viszont mégis alacsony lenne,akkor használjuk az effektjeit.
Valley-val removolhatjuk az ellenfél szörnyét, ezért különösen hasznos mind control, enemy controller és a fentemlített tragoedia.
Cyber dragon azért kapott benne helyet, mert az első körös idegesítő zenmaines-eket nagyon jól hatástalanítja.
A többit szerintem nem kell magyarázni, de ha kérdésetek van kommentben tegyétek fel s válaszolok. Tippek:
Call of the haunted-et ne aktiváljuk, csak ha muszáj. Ha kivárjuk, hogy az ellenfelünk aktiváljon egy typhoon-t, akkor chaineljünk, hozzunk alchemistet, majd ha az destroy-olódott, adjunk a kezünkbe valamit a banished zonából.
Aktiváljuk Tour Guide effektjét, hozzuk vele Dark Resonator-t majd enemy contollerrel áldozzuk fel tour-t ,raboljuk el az ellenfél szörnyét és synchro.
Ne feledjük, hogy veiler is tuner, szóval ha más lehetőségünk nincs használjuk synchrora például faderrel és így hozhatunk formula synchrot.
Gondolkodjunk! Golden sarcophagus-al azt hozzuk amit fel is tudunk majd használni.Például ha nincs egy dark monster sem a kezünkben, felesleges dad-t hozni. | |
| | | NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Szomb. Jún. 08, 2013 10:56 am | |
| Kössz, hogy felraktad.
Régen használtam ilyen deckkel és Cyber Valley tényleg működik 1 Machine Duplicationnal.
Viszont a Tour Guide+Dark Resonator+Mind Control kombó nem működik, mivel nem Tour Guide-ot nem lehet synchrozni, hanem azt a szörnyet amit deckből hozol. Így az általad lehozott tuner synchro-képtelen. Ezt esetleg egy Genex Ally Birdmannel meg lehet oldani: Tour Guidedal Tour Guide és amelyik deckből jött, az vissza kézve, le Birdman, lvl 6 synchro vagy Mind Control és ennek hála következő körben is lesz egy Tour Guide-od. Arról nem is beszélve, hogy az akció után Birdman remove-ba megy Necrot erősítve. Érdemes megfontolni a használatát.
Talán még -1 Fader és +1 Maxx "C" így 2 Tragoedy és Gorz mellett. Sok manapság a Broken "egy kör alatt 100 summon" deck. Maxx "C" vagy megállítja, vagy elkezd summonolni, egy OTK-ért, ami meg ha megtörténne, akkor 3-4 behúzott lap között (vagy már alapból kézben) már igen nagy esély van egy Tragoediára, amit ha lehozol 3000 ATK fölött lesz. Nálam ez mindig bejött.
Még egy ötlet: Honest Ha duplán támadsz BLS-sel és ráküldöd Honestet akkor az már önmagában OTK gyanús. Ha lent van mondjuk egy szörny 2000 atk-val akkor keresztül ütsz 3000-t és utána még ütsz 5000-t. Ez egy nagyon durva kombó, bár 5 menetből 1-szer jön össze, de ne felejtsük el, hogy Honest chaos feed, és jó más Light-okhoz is.
Ezekhez az ötletekhez egy kicsit okoskodni kell, de szerintem nektek már van nem kevés tapasztalatotok chaos téren.
| |
| | | pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Szomb. Jún. 08, 2013 2:46 pm | |
| Köszönöm az ötleteket. Igen a dark resonatoros combot benéztem, viszont birdman nemhiszem, hogy annyira jó ötlet. Nem is rossz, de nem is túl jó. Mivel csak egy birdman-ről van szó és tour-nak csak kettő targetja van. Igazából nem tudom mit vehetnék ki. A dark resonator ettől függetlenül maradhat vagy mindenki döntse el maga, hogy inkább night assailantot használ. A fader maxx C-re cserélése jó ötlet, ebben igazad van csak ugye sokszor jó húzni az időt, amíg behúzod a boss monstereket. Honestben nem vagyok még biztos, tesztelni kell. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Szomb. Jún. 08, 2013 7:50 pm | |
| Ez a deck buzi mert mindig kikapok ellene! | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Vas. Jún. 09, 2013 9:30 pm | |
| Kösz Pende, akartam is ilyet csinálni. Régen amúgy én azt hiszem még több necroface-es verzióval találkoztam, most, hogy limitált mennyire működik? Honest Bls meg a 3 alchemist meleltt kicsit talán necces, de talán megéri. Tour guide szeritem kettőn is tökéletesen megfelel, nem is kell neki más target, és akkor a resonator helyére mehetne egy caius, mert én 2 trag és fader mellett az egy caiust bevallom keveslem, de lehet tévedek ezzel | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Kedd Jún. 11, 2013 12:10 pm | |
| Caiusból 2 jobb, mint az 1 random mégha nem is erre épül a deck.
Tourok mellé pedig igen jó a Night assailant, mert ha behúzod mindkét tourt, lesz két totális dead lapod, amire nem azt mondom hogy nagy az esély de néha igenis megtörténik, Assa pedig önamgában is jó effecttel rendelkezik. Vagy felejtsd el a tourokat úgy ahogy vannak, így elbúcsúzol egy potenciális rank 3 idézéstől duelenként ami nem tragédia, úgyis sok a veiler manapság. | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos Kedd Jún. 11, 2013 12:22 pm | |
| szerintem maradjon tour, ha másra nem jó veiler baitelésre igen | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kiryu111 chaos | |
| |
| | | | kiryu111 chaos | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |