Hellosztok rég írtam, és most is csak offolni fogok XD
Akinek van kedve egy jó hangulatú MMORPG-hez ami inkább küldetés centrikus és esetleg van kedve velem játszani, az töltse le a D&D online játékát a Neverwintert.
Nagyon jól sikerült játék lett szerintem.
Nem hack&slash de kell némi technikai ügyesség a skillek kivédésében meg célba juttatásához is ergo nincs automata célzás a rendszerben vagy célpont kijelölés. A küldetések nagyon jók lettek benne, és technikailag is igen tetszetős játék lett. Akinek van kedve hozzá írjon nekem itt, vagy facebookon vagy szóljon TS-en. Elviegben a Beholder szerveren vagyok, de ha volt ajánlott szerver akkor arra mentem nem tudom már pontosan :)Szóval aki jön azzaé kezdek egy új karit amit felhúznűnk nagy vidámságban és boldogságban
Hátrány egy kicsit nagy a gépigénye az akadály mentes futtatáshoz :S és mivel nincs auto target így kell a reakció idő a játékban.
Pozitívumok: - Rengeteg Quest amik ötletesek - Felhasználok is készíthetnek Questeket egy program segítségével amiken lehet menni is. - PVP-nek rengeteg módja van én pl a Dominiont próbáltam ki - Szép grafika - Nagyszerű hangulat - Ingyenes - Katakombákba lehet hívni random játékosokat. - Nem buta disznókat kell ölni halomszámra, hogy fejlődj
Hátrányok: - Időigényes ha komolyan akarod venni (én nem tartozok most ide) - Kicsit nagy gépigény :S
Valami retardált kommentelésével...
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
Amúgy elvileg nekem is kell, hogy menjen minimum követelmények megvannak, néhány esetben még az ajánlottak is, de lehet előbb el kéne vinni szervízbe a gépet, mert még mindig nem tökéletes.
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
Amúgy a Neverwinter még csak béta. Vannak is hibái: max lvl: 60 pvp-ben még csak aréna van néhány küldetés németül van, illetve franciául, és vannak hibásak is. Húzni nem nagyon lehet a játékban rengeteg féle pénznem van amin nehéz kiigazodni.
VISZONT: pvp-zéssel nagyon gyors a fejlődés, és szinthez van igazítva, így nincs olyan, hogy lvl12 vs lvl130 Ha csak azokat a küldiket csinálod amik a story módhoz vannak, akkor az elég is, ha közben arénázol (pvp dominating) a skillek kurva látványosak már lvl1-től is, és 20 felett már nagyon jókat lehet kombózni pl én Tricksrer rouge vagyok: láthatatlanná válik 5-6 másodpercre, és csinál magából egy klónt amit az ellenség támad helyetted, vagy beteportál az ellenség mögé, megtámadja, majd stunnolja. Mire az ellenség felfogja, hogy nem téged támad, addigra már halott is, vagy mozgás képtelen.
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
Ezt így olvasva nem a "jó" jelző ugrik be a karakteredről, inkább a "kiegyensúlyozatlan" , úgy értem, mi abban az élvezet ha úgy megölsz valakit hogy esélye sincs megütni se? Ez olyan mint egy FTK győzelem ygoban.
Istipisti
Ezt így olvasva nem a "jó" jelző ugrik be a karakteredről, inkább a "kiegyensúlyozatlan" , úgy értem, mi abban az élvezet ha úgy megölsz valakit hogy esélye sincs megütni se? Ez olyan mint egy FTK győzelem ygoban.
Yu-gi-oh-s hasonlat: yusei deckkel quasart hozni. Nem mindig jön össze, és a folyamat közben könnyen meg lehet állítani. Másfelől meg ez a kombó nem tud megölni egy sima játékost, max akkor ha már csak az életének az egyharmada van meg.
A karakter valóban kiegyensúlyozatlan, kevés élet és alacsony támadás, de a yugioh-val ellentétben, a kiegyensúlyozatlanság itt nem a szerencsén múlik hanem a játékos tapasztaltságán.
Egyébként minden karakternél vannak ilyen durva kombók, szóval itt abszolút nem karakter függő a győzelem, hanem felszereltség, tapasztalat és reflex függő. Ha jó vagy, akkor bárkit bármilyen karakterrel le tudsz verni, ha nagyjából azonos szinten vagytok.
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
fölugrik egy kis ablak, ott jobb alsó sarokban vagy egy nagy start vagy patch gomb. Ha az utóbbi, akkor katt rá, patchel, és utána startá válik. Meg persze az sem árt ha regisztrálsz Tara, mi a neved beholder szerveren?
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
Tárgy: Re: D&D Neverwinter Szomb. Jún. 15, 2013 12:29 am
Tarantila bmeg XD
Istipisti