Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Shooting/Demon Synchro | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vanguard
Posts : 41 Join date : 2013. Mar. 18. Age : 37 Location : Medgyesegyháza
| Tárgy: Shooting/Demon Synchro Hétf. Júl. 08, 2013 10:45 pm | |
| Tippeket várnék, hogy mi hiányzik/nem hiányzik ebbe a synchro pakliba.
3 Gravekeeper's Spy 2 Reborn Tengu 3 Effect Veiler 2 Bri Synchron 2 Kinka-Byo 2 Junk Synchron 2 Cyber Dragon 1 Debris Dragon 1 Dandylion 1 BLS 2 Summoner Monk 1 Stardust Phantom 1 Spore
Total: 23
Magic:
2 Pot of Duality 2 Tuning 2 MST 1 Pot of avarice 1 Monster Reborn 1 Lightning Vortex 1 Stardust Shimmer 1 Book of Moon 1 Heavy Storm 1 Dark Hole
Total: 13
Traps:
1 Solemn Warning 1 Mirror Force 1 Call of the Haunted 2 Starlight Road
Total: 5
Extra:
2 Stardust 1 Shooting star 1 Shooting Quasar 1 Red Dragon Archfiend 1 Red nova Dragon 2 Black Rose 1 Iron Chain Dragon 1 Myst wurm 1 Black-winged 1 Flamvell Uruquizas 1 Formula Synchron 1 T.G. Hyper Lib 1 Catastor
A hozzászólást Vanguard összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 09, 2013 9:34 pm-kor. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Shooting/Demon Synchro Kedd Júl. 09, 2013 10:11 am | |
| Starlight Road teljesen felesleges ide, nem is lesz szinte soha lap lent, amit bevédene, csak szörnyeket védeni meg nem jó ötlet vele.
Ilyen deckekbe vagy decreet szoktak tenni 2-t és akkor nem kell mst se vagy maximum 1, vagy az se, és akkor lyla/ryko szörnyek oldják meg a feladatot és még millelnek is, vagy a másik verzió hogy 1 db treacherous trap hole és semmi más trap.
Brionac meg Trishula tiltva van, az elég gáz, hogy bent maradtak v_v.
Flamvell Uruquizas hát évek óta nem láttam sehol, marsmallont ezer más módon lehet kiirtani, minthogy piercingre alapozzak, meg mi ez az english szöveg?
Ha már van bent 3 Spy, akkor tegyél bele Galet, és/vagy level 3 tunereket, és akkor alap hogy Arcanite Magician extrába, BTH nem fogja és levisz 2 lapot a mezőről. Ugyanezen okból, a a Spyra rátributolni 1-2 Caiust soha nem rossz ötlet.
Ennyi tuner mellett óriási bűn kihagyni Mind Controlt, nem is értem, miért nincs benne.
Card Trooperen is el lehet gondolkodni.
Ryko/Lyla már volt szó és akkor át lehetne építeni LS engine-re, vagyis 3 lyla + 2 ryko és 2 Solar Recharge és 1 Charge bár ez így elég drasztikus változtatás lenne, viszont bepörögne a deck. De kell is a pörgés, mert az a kulcs.
Aztán azért, mert synchro deck, 1-2 XYZ is bemehetne, főleg mivel Mind control kötelező a deckbe, tudom hogy van ez a xyz gyűlöleted, de ez nem egy anime, hogy csak egy témát használunk meg nem is vallás, hogy bizonyos dolgokat nem szabad. Egy Utopia jókor csodákra képes, nem beszélve a Zenmainesről.
Mivel ennyire chaosos, BLS mellé chaos sorcerer is simán befér, és veilerrel összerakva jöhet megintcsak az Arcanite.
Summoner Monk miatt ugyancsak kell aaz az 1-2 XYZ. A fun jó dolog, de nyerni még jobb és ne korlátozzuk le magunkat megszállott dolgokkal.
Összességében nagyon random deck, valami téma felé el kell tendálni, legyen akkor yuseies millelős cucc, vagy kimondottan quasart kihozó deck vagy más egyéb, csak ne ezeknek a keveréke. De én annyira nem is vagyok pro az ilyen deckekben, Ragnarost kérdezd ő nyerte meg a legutóbbi versenyt yusei deckkel xd. | |
| | | Vanguard
Posts : 41 Join date : 2013. Mar. 18. Age : 37 Location : Medgyesegyháza
| Tárgy: Re: Shooting/Demon Synchro Kedd Júl. 09, 2013 9:32 pm | |
| - Nheil írta:
- Starlight Road teljesen felesleges ide, nem is lesz szinte soha lap lent, amit bevédene, csak szörnyeket védeni meg nem jó ötlet vele.
Ilyen deckekbe vagy decreet szoktak tenni 2-t és akkor nem kell mst se vagy maximum 1, vagy az se, és akkor lyla/ryko szörnyek oldják meg a feladatot és még millelnek is, vagy a másik verzió hogy 1 db treacherous trap hole és semmi más trap.
Brionac meg Trishula tiltva van, az elég gáz, hogy bent maradtak v_v.
Flamvell Uruquizas hát évek óta nem láttam sehol, marsmallont ezer más módon lehet kiirtani, minthogy piercingre alapozzak, meg mi ez az english szöveg?
Ha már van bent 3 Spy, akkor tegyél bele Galet, és/vagy level 3 tunereket, és akkor alap hogy Arcanite Magician extrába, BTH nem fogja és levisz 2 lapot a mezőről. Ugyanezen okból, a a Spyra rátributolni 1-2 Caiust soha nem rossz ötlet.
Ennyi tuner mellett óriási bűn kihagyni Mind Controlt, nem is értem, miért nincs benne.
Card Trooperen is el lehet gondolkodni.
Ryko/Lyla már volt szó és akkor át lehetne építeni LS engine-re, vagyis 3 lyla + 2 ryko és 2 Solar Recharge és 1 Charge bár ez így elég drasztikus változtatás lenne, viszont bepörögne a deck. De kell is a pörgés, mert az a kulcs.
Aztán azért, mert synchro deck, 1-2 XYZ is bemehetne, főleg mivel Mind control kötelező a deckbe, tudom hogy van ez a xyz gyűlöleted, de ez nem egy anime, hogy csak egy témát használunk meg nem is vallás, hogy bizonyos dolgokat nem szabad. Egy Utopia jókor csodákra képes, nem beszélve a Zenmainesről.
Mivel ennyire chaosos, BLS mellé chaos sorcerer is simán befér, és veilerrel összerakva jöhet megintcsak az Arcanite.
Summoner Monk miatt ugyancsak kell aaz az 1-2 XYZ. A fun jó dolog, de nyerni még jobb és ne korlátozzuk le magunkat megszállott dolgokkal.
Összességében nagyon random deck, valami téma felé el kell tendálni, legyen akkor yuseies millelős cucc, vagy kimondottan quasart kihozó deck vagy más egyéb, csak ne ezeknek a keveréke. De én annyira nem is vagyok pro az ilyen deckekben, Ragnarost kérdezd ő nyerte meg a legutóbbi versenyt yusei deckkel xd. Ok bocs az extra miatt, de ezt nem is tudom honnan ástam elő, és nem néztem át eléggé. A többit meggondolom. És leírnád az elképzelésedet? Mert ennyiből talán én vagyok a gyengeelméjű, de nem tudom mit mire cseréljek >_<' És igen tudom, hogy régimódi vagyok. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shooting/Demon Synchro | |
| |
| | | | Shooting/Demon Synchro | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |