Sheodon Moderator
| Tárgy: Dinosaur Creator Deck Csüt. Ápr. 15, 2010 12:15 am | |
| ----------
MONSTERS: 21
3 The Creator Incarnate 3 The Creator 2 Super Conductor Tyranno 2 Ultimate Tyranno 2 Black Tyranno 3 Gilasaurus 2 Cyber Dragon 2 Dandylion 2 Treeborn Frog
SPELLS: 12
1 Brain Control 2 Enemy Controller 1 Lightning Vortex 2 Mausoleum of the Emperor 1 Mystical Space Typhoon 1 Reasoning 1 Reinforcement of the Army 2 Fossil Dig 1 Foolish Burial
TRAPS: 7
2 Bottomless Trap Hole 1 Mirror Force 1 Torrential Tribute 1 Call of the Haunted 2 Trap Stun
---------- Szóval, ez a deck a magas szintű dínók kihozatalára épül, amit elősegít a Creator, de ha az nem jönne ki, van benne mausoleum. Ez elsősorban FUN deck, de ha van épkézláb ötlet, hogy hogyan lehet ebből versenydeck, örömmel fogadom. A lényekről röviden annyit, hogy minden, ami kell creatorhoz, nagy dínók, meg special summonhoz (és stílusosan az is dínó). A spellek keresőlapok, illetve creatort segítik és tápolják, illetve az enemy controller nagyon jó ebbe a deckbe. A trapeket illetően pedig Solemn kéne bele tudom, de az egyrészt limited, másrészt a Mausoleumok mellett élet nem lenne rá. Jöhetnek a kritikák UI.: Soul Exchange az kéne bele, de mi helyére? | |
|
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Dinosaur Creator Deck Csüt. Ápr. 15, 2010 4:45 pm | |
| Sztem foolish vagy cement (inkább cement) helyére bemehet. És szerintem ha már dínó, egy Dark Driceratopsot is elbírhatna.
Egyébként nekem is volt ilyesmi paklim. Csak ott nem csak dínókra, hanem több magasszintűre épült. Pl. Acient Gear Golem, Earthbound, goryu, joan stbstb. | |
|
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Dinosaur Creator Deck Csüt. Ápr. 15, 2010 6:14 pm | |
| Inkább mennék 2-3 Frostosaurus szal, mert csak 1 tribute és könnyebb behozni, viszont az ATK ugyanugy 2600 tehát Stardustot kivégzi. Meg akkor mehetne Fossil Excavation is a deckbe. Sztem meg ne menj rá ennyire a search cardokra, mert nem marad helyed más dolgokra. | |
|
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Dinosaur Creator Deck Pént. Ápr. 16, 2010 1:06 pm | |
| Esetleg még Trade-Int meg lehetne probálni, mellé meg mehetne egy Super-Ancient Dinobeast is, mondjuk az egyik Black Tyranno helyére. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dinosaur Creator Deck | |
| |
|