Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Dinosaur beatdown Kedd Ápr. 20, 2010 12:46 pm | |
| Szemét Konami alig adott ki dínó supportot, így a az egyik legszarabb típus még mindig... Próbálkoztam azért egy deckkel. Alapötlet a reménykedés hogy behúzok minél több Trade-int meg 8as lényeket és utána felélesztem őket...
19 monszterek
3x Ultimate Tyranno 3x Super Conductor Tyranno 2x Super-Ancient Dinobeast 1x Frostosaurus (rulez) 2x Sabersaurus 1x Miracle Jurassic Egg 1x Black Stego 2x Hyper Hammerhead 1x Gilasaurus 2x Krebons 1x Morphing Jar
12 spellek
3x Trade-In 1x Heavy Storm 1x MST 1x Trunade 1x Brain Control 1x Megamorph 2x Book of Moon 1x Vortex 1x Smashing 1x My Body
9 trepek
1x Mirror 1x TT 1x Call 1x Solemn 2x BTH 3x Fossil Excavation (de majd sztem ezt lecsökkentem kettőre) | |
|
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Dinosaur beatdown Kedd Ápr. 20, 2010 3:59 pm | |
| Van egy remek hírem azok számára akik - hozzám hasonlóan - szeretik a dínókat. Hamarosan kijön egy új archetípus, "Jurrac" néven, amely tűz típusú speciális dínókat tartalmaz majd. Lesznek benne tunerek meg synchrok, illetve szinte mindegyiknek magas lesz a támadása (1700 a leggyakoribb), ami még support is. Egyelőre annyi a rossz hír, hogy ez csak japánban jelent meg, illetve Duel Terminaloknál, de várható hamarosan az Európai megjelenés is. Viszont így legalább olyan lapok is használhatóak lesznek, mint pl. a "Fossil Dig". Ami pedig a paklit illeti, nem rossz, talán a fun deckek közül az egyik legerősebb, de versenydeck sosem lesz. A gond itt igazából nem is az összerakással van, és nem is a supportokkal, hanem tényleg azzal, hogy nagyon kevés az erős lény, amit kiadtak hozzá. Ráadásul itt még válogatás esélye sincs választék hiányában. Amúgy én egy Treeborn Frogot azért beraknék, meg ha már úgyis kihasználod a gravet, mehetne bele Ryko is. | |
|
Joco
| Tárgy: Re: Dinosaur beatdown Kedd Ápr. 20, 2010 8:44 pm | |
| Fossil Excavation szar lap... Ilyen deckel nem is érdemes leállni, de azért funnak jó lehet . | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dinosaur beatdown | |
| |
|