| Társalgó | |
|
+20R3dNeX Kira Rochester Yusei Dawe Deadbone Makk pendecho Set Szaba Freed Toki Istipisti Siverius Joco Ragnaros Cslk Sheodon Tarantila Nheil 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Május 30, 2010 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 11:16 am | |
| | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 1:54 pm | |
| Sheodon fiam legalább annyit postolhatnál vagy msn-en vagy bárhol közölhetnéd, hogy Alexa beatelt :S Csak akkor jutunk tovább, ha Elen nyer.
Nheilbá, nem rossz a rám illesztett zene. Van ami jobb lehetett volna, de tökéletes te sem lehetsz :O
Hungray advances thx to Sazab, gg Hungayrans! | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 4:47 pm | |
| Honnan tudtad h szeretem a dbz-t? v véletlen volt? | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 4:48 pm | |
| Niggazmadafakka'z kössz a music-ot, azt hittem én kapok egy Celtic song-ot. :O | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 5:03 pm | |
| Ezaz! Joféle Republic.repülni nem tudok, bálna nem vagyok, de szeretem ezt a számot nagyon. amúgy úgy néz ki elég sok dbz fan van itt, mert speciel én is az vagyok. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 5:32 pm | |
| Thoci: Bost de mostanság nem nagyon van Mösönre időm fölmenni, a PM rendszere a fórumnak meg szar. Majd jövő héttől minden megváltozik. Addig meg szopacs. :S
Nhíl: hogyhogy kihagytál a repertoárból? :O (innen látszik hogy a "mi a véleményed erről az emberről" szavazáson majd a "nem egy társasági lény" fog győzni).
Amúgy van most valami témája a beszélgetésnek, vagy csak úgy szabadon? | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 6:12 pm | |
| Engem speciel érdekelne, milyen deckkel kaptál ki milyen deck ellen :S | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 6:28 pm | |
| Jaj már véletlenül kihagytalak Sheodon nem kell Dunának menni, de még szavazás latolgatásba se belemenni lol.
Istipisti, én elég nagy DB fan vagyok igen.
Amúgy mivel nem ismerek mindenkit, néhány embernek pusztán random zenét tettem, illetve a nickneve alapján (Ragnaros) próbáltam saccolni. De azért néhány embernél tuti eltaláltam lol. Meg nagy részben amiket linkeltem én magam is szeretem, nyilván onnan válogatok amiket ismerek/szeretek. | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 7:30 pm | |
| És a niggákat honnan kaptam? XDXD | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 8:16 pm | |
| Onnan hogy mondtad hogy szereted a hiphopot, én viszont nem annyira. Ezt a számot viszont kicsit szeretem mert van benne egy kis Kraftwerk nyúlás, amit meg szeretek. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 8:26 pm | |
| és a Regnaros az micsoda? Himnuszon és Boldog születésnapoton kívül elég kevés számot ismerek. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 8:28 pm | |
| Ragnaros nekem olyan skandináv-kelta-de mindenképpen északi jellegű név. Ezért feltételeztem hogy talán metálarc lehetsz, azon belül meg olyasmi amit kaptál is. De lehet mellétrafáltam, de sztem azért ez nem olyan gáz. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Hétf. Május 31, 2010 9:20 pm | |
| Ragnaros név igazából onnan jött, hogy még WoW-os koromban a Ragnaros szerveren játszottam. Ragnaros igazából valami viking vagy kelta pusztítás istene.
Zenében meg nekem igazából azok jönnek be amiket valamihez tudok kötni. Pl. látok egy jó filmet, és megtetszik a zenéje, akkor azt hallgatom. XD Szóval "mindenevő" vagyok. (kívéve a halálhörgés zenék) | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 7:58 pm | |
| Níl, a megjegyzésed is csak téged minősít... bocs már hogy szóltam hogy engem kihagytál, mikor mindenkit felsoroltál (igen, mindenkit), engem meg kihagytál. De persze én kérek elnézést és az én kurva anyámat.
Thoci: a megbeszélt deckkel mentem amúgy, csak az elsőben elfogytam, ő neki meg maradt egy csöpp élete, és fordított. Ja meg a tunerjeimet is szépen eltűntette. A másodikban viszont nem húztam semmi használhatót úgyhogy beszoptpam rendesen. Amúgy ő valami Quickdraw Dandy cuccal ment ha jól láttam. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 8:01 pm | |
| Jó oké bevallom hogy szántszándékkal, direkt, előre megfontolt szándékkal, gonosz módon kihagytalak a felsorolásból mert az volt a célom vele hogy megsértsem a lelkivilágodat és hogy rosszul érezd magad emiatt. Az, hogy te ilyet elhiszel az meg téged minősít. :-) Nem hittem volna hogy ennyire emos lesz itt a hangulat lol.
Jó dedózás vége. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 8:07 pm | |
| Lol, az az ember beszél lelki világról akit egyszer megsértenek és máris bannolni akar...
Részemről is vége. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 8:21 pm | |
| Hát ha valakinek felajánlják a nemi szervét konzumálásra, az talán lehet hogy egy kicsit másik kategória IMO. Meg elmondom ezredjére : ha XYnak, vagy épp pont neked mondta volna, akkor is ugyanugy járna az a ban. De nem baj spirázz lécci még ezen ha nehéz (vagy csak nem akarod) ezt megérteni. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 8:28 pm | |
| Na, akkor ami engem illet én lezártam és már nem is érdekel a dolog, gondolom Nheilt meg végképp nem, úgyhogy tereljük el a témát másfele.
Hmm...
Na megvan. Ti szoktatok-e moziba járni rendszeresen, vagy csak 1-2 filmre ültök be, ami érdekel titeket (a rendszeres lehet akár havi egy is)? Illetve a másik kérdés, hogy mi volt az a film, amit mostanság láttatok moziban, és tetszett-e vagy sem?
Én a Robin Hoodot láttam a múlt héten, ami megvallom őszintén nem volt rossz, csak nem Robin Hoodként kellett eladni. Két szék közé esett, ugyanis egyszerre próbált Robin Hood is lenni (de inkább csak előzmény), illetve történelmi hűséget is próbált (ami a végéig 1-2 botlást leszámítva sikerült is - pl. Szabadságlevél a Magna Charta helyett, meg ilyen apróságok, de a vége az viszont nagy fail). Bár megbocsátható, pláne ahhoz képest, hogy ez egy Gladiátor 2-nek indult. A színészi játékkal nem volt gond, Russel Crowe is próbálta hozni a legjobbat.
EDIT: Ja és részemről elnézést hogy túlreagáltam. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 9:03 pm | |
| én rühellem a mozit. Azért fizetni rengeteg pénzt, hogy megnézz egy hónap múlva DVD-n megjelrnő filmet (feleannyiért megjelenő)(vagy akár le is tőlthető). Beül eléd egy hatalmasfejű ember, melléd három kis plázaribi akik végig viháncolják a filmet, mögéd egy csapat agyhalott, akik végig dumálják, másik oldaladra meg egy mobilos kötsög. Jobban élvezem, hogyha itthon ledőlök a saját, erre a célre kialakított kuckómba, berakok egy DVD-t, felbontok egy csipszet, és annyiszor visszatekerve, néma csöndben végignézhetem. (plussz, nem bírok ki olyan hosszú időt WC nélkiül, így mindig lemaradok a legjobb részekről XD)
Egyébként, érettségizőknek hogy ment az írásbeli? :O Én még csak a matekot tudom. Emelt szinten 85%. Nem túl nagy konkurencia, igaz? | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 9:07 pm | |
| A mozinak is megvan a saját szférája, ami engem spec felspanol, szerintem épp az a hangulatos benne, hogy a tömeggel együtt szórakozhatsz, stb aztán ott a Popcorn illat is. Kb két havonta egyszer ha elmegyek vmire. Am most a Prince of Persia-ra akarok mindenképp eljutni, csak még mindig nem jött össze. :S Én alapjában ilyen PoP függő voltam, szal ez a film csak tenné a pont alá az i-t. ._. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 9:08 pm | |
| Én mennék többet moziba de az is egyre drágább már. Meg oda úgy jó menni ha van kivel, gaverokkal vagy esetleg csajjal. Legutoljára 2 éve a Die Hard 4et néztük moziban, de az király is volt. | |
|
| |
Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 9:09 pm | |
| Persze, egyedül necc bemenni, de társasággal élmény szokott maradni, és az is igaz, hogy se pénz, se pedig idő nem nagyon fut a dologra... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: . Kedd Jún. 01, 2010 9:20 pm | |
|
A hozzászólást Dafti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 3:05 pm-kor. |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Jún. 01, 2010 9:31 pm | |
| Nálatok a moziban mennyi pénzbe kerül a jegy?
Nekünk alapjáraton 1200, viszont délelőttönként 800, illetve hétfőn egész nap és hétvégén délelőtt 700 forint kedvezményesen, és délelőtt (kivéve hétfőn) van kedvezményes diákjegy is. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
|
| |
| Társalgó | |
|