| Társalgó | |
|
+20R3dNeX Kira Rochester Yusei Dawe Deadbone Makk pendecho Set Szaba Freed Toki Istipisti Siverius Joco Ragnaros Cslk Sheodon Tarantila Nheil 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:07 pm | |
| Dune 2 Ordosokkal gigalol.....annak az Ordos tanknak van egy bugja Amikor meglövöd az ellenfelet ideggázzal és átállítod akkor nyomd be hogy támadás de ne válassz célpontot....várd meg míg az ideggáz elmúlik és az ellenfél tankja visszakerül az ellenfélhez és AKKOR jelöld ki a targetot...
Eredmény: Az a tank onnantól kezdve végig azt az utasítást fogja végrehajtani amit neki adtál.....amúgy általánosban játszottam azzal a gameel legalább 10 éve de erre még mindig emléxem..(magam fedeztem fel ezt a bugot ^^)
A hozzászólást Szaba összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 3:08 pm-kor. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:08 pm | |
| Nekem se eredeti, viszont nekem Homm 3 Complete verzió van meg, ami nem kompatibilis ha alap+AB+SOD van fent. De secperc alatt le lehet szedni kompatibilis verziót szal ezt később megoldjuk. Nekem is van még 2 vizsgám hátra, utána mindekit megverek . De majd visszatérünk erre és majd megbeszéljük ok? | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:08 pm | |
| Prehistoric ftw, kb egy hete vettem észre, hogy fent van a gépemen, unfortunately nem indúl.. Majd akkor egyszer megbeszélhetünk egy ilyen Heroes 3 vmit.. Fuck, eddig azt hittem csak én tudom, hogy Undead rulz
Edit: Nekem is Complete van meg.. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:10 pm | |
| Én akkora gigamájerpró vagyok hogy nekem teljesen mindegy milyen vártípussal megyek, akár a legszarabb Fortress, vagy Infernos is jó muhahahhaaaa. A játék minden apró körömpiszoknyi dolgait kívülről fújom. Na most felvillanyoztatok, Cslk és Istipisti mos már csalódott leszek ha a közeljövőben nem tolunk Heroes 3at ! v_v | |
|
| |
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:13 pm | |
| A pokemon játékokat azokat szerettem mindig is, sőt a Sárga verziót annó még meg is vettem Gameboy Colorra. Persze arra még máig nem jöttem rá, hogy Haunterből, hogy a rákban csinálok Gengart. Amúgy én a kis lázadásomat a dmc animének a pokemon animéhez való hasonlítása miatt voltam kénytelen megejteni. Lehet félreértettem, OOPS! | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:15 pm | |
| Amúgy attól még nem szeretem az undead-eket( ellentétben Deadbon-nal) ha minden jól megy ő is jön játszani. én leginkább a castle-t szeretm de általában mind1. Én az ordoss-okkal mindig azt csináltam, hogy a gázzal átvettem a tankjaikat, utána elküldtem őket támadni, és azt már elfelejtettem hogy de miután visszaváltoztak mindig lebénultak és egy helyben maradtak. Rég volt már az. Viszont a saboteur-t sosem tudtam rendesen használni. A death hand-et viszont annál jobban szeretem | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:19 pm | |
| - Siverius írta:
- A pokemon játékokat azokat szerettem mindig is, sőt a Sárga verziót annó még meg is vettem Gameboy Colorra. Persze arra még máig nem jöttem rá, hogy Haunterből, hogy a rákban csinálok Gengart.
Amúgy én a kis lázadásomat a dmc animének a pokemon animéhez való hasonlítása miatt voltam kénytelen megejteni. Lehet félreértettem, OOPS! Gengart úgy kell hogy tradeled az egyik haveroddal Hauntert és akkor Gengar lesz belőle. Utána meg persze haveroddal visszatradeled. Vannak még ilyne pokemonok a játékban amit csak úgy lehet megszerezni ha átküldöd haverodnak pl: Kadabra->Alakazam vagy Machoke->Machamp és akkor nála továbbfejlődnek ő meg visszaküldi | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:42 pm | |
| Íj... na kösz az infot! | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:42 pm | |
| Na lássuk az én listámat: - Fallout 3 (PS3, PC-n csak modolgatni jó) - White Knight Chronicles (PS3) - Tekken 6 (PS3) - SoulCalibur IV és SoulCalibur: Broken Destiny (PS3 és PSP) - Dissidia Final Fantasy (PSP) - LittleBigPlanet (PS3) - Pokemon RPG-k gameboyokra (PSP-n meg PC-n, emulátor) - Heroes of Might and Magic 3 (PC) - KotOR I-II (PC) - Oblivion jó modolgatni meg saját kari ftw - kreatívkodni lehet meg saját sztorit kitalálni fejben lol xD (PC) - Fable (PC) - Jedi Academy - nagyon sokáig játszottam vele, főleg multival, sima és RPG szerverekre egyaránt, de ma már nem játszom vele (PC) - Star Wars III (PS2) - The Force Unleashed (PS3) - Resistance 1-2 (PS3) - Uncharted 2 (PS3) - Crash Bandicoot széria - PS ONE-os játékok, Crash 1-től 3-ig + a Crash Team Racing (PS3-n és PSP-n játszok vele) Szerintem mindent felsoroltam, legalábbis azt amikkel gyakran szoktam játszani. Remélem van, akinek legalább egyvalami ismerős a listáról. | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:53 pm | |
| Jájj a The Force Unleashed. Esköszüm ha nem a Star Wars villágában lenne az a game, vagy nem Star Wars The Force Unleashed lenne, azt mondanám, hogy az a game egy jó erős 10/10, alapítsunk szektát neki. De! sajnos ott van megb**zva az egész, hogy Star Wars. Az egész Star Wars univerzumot megrakta hátulról az a szutyok. Az SW világ legerősebb erőhasználóját (akit nem mellesleg maga az erő nemzett) hátra tett kézzel lenyomja egy ócska kis neve sincs jedi kölyke, majd ezt az Apprenticet még hivatalos forrásokban is kinevezték az univerzum valaha létezett legerősebb erőhasználójának. NC number 1. Az erő trükökk... Piros meg zöld meg minden ingyom bingyom erőgömbök, meg mint jedik támadó erőtrükkökkel. OMG, WTF?! Még jó, hogy a Jedi kód külön tiltja az ilyeneket. NC number 2. ÉS végül ez egész film/játék legnagyobb bukója!!!!!!
Figyelem- figyelem, Shak Ti mestert az episode 3. legelején (azaz a DvD-n kiadott kivágott jelenetekben) megölte Grievous Tábornok! Nem mellesleg Anakin is Shak Ti mester helyét foglalja el a tanácsban. Költői kérdés: akkor hogy a rákban ölhette meg őt újra az Apprentice? Nem értem... | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:56 pm | |
| Jah amúyg gameben minden erő cucc el van túlozva meg maga az egész story egy nagy 0 kb..... Persze erre azt mondanák a FU fanok hogy dehát Lucas a nevét adta a játékhoz....baszki Lucas mindenhez a nevét adja mert CSAK ABBÓL hogy a nevét adja valamihez több millát keres | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 3:59 pm | |
| Annyira a The Force Unleashedben én sem a sztorit szerettem hanem azt hogy milyen nagy lehetőségek voltak az erőben, hogy mi mindent lehetett használni. Azért sztori szempontjából, meg SW univerzumba való illeszkedés tekintetében ez tényleg nem a legjobb, sőt... A KotOR viszont pl. nagyon jó és teljesen beleilleszkedik az egész sagába. | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:10 pm | |
| Force Unleashed-hez túl szar a gépem Én játékaim: -SYBERIA I-II. (Régi játék, de nálam ez a top. Sztorija valami elképesztően jó szvsz.és nagyon várom már a III-at, jöhetne már) -SW KoTOR 1-2 (inkább 1), LEGO SW (nem infantilis, hanem vicces) -Mafia -Max Payne 1-2 (bullet time rulz) -Sid Meier's Pirates! -Rome - Total War! (Alexander nélkül) -régebbi Fifák (mondjuk 6-7) -Total Club Manager/FIFA Manager játékok -LoTR - Battle for Middle-Earth (csakis az 1.) -COD 2 online -Settlers, de csak 3-ig, még tán a 4 is belefér, 5-től faszság -Transport Tycoon (ősrégi talán 99-es játék, városépítős) -Hitman 3 -ReVolt (őrületes, tök jó pörgős zenéi vannak XD) -Tekken és Mortal Kombat játékok (konzolon) -Grand Tourismo (konzolon --- legjobb autós játék szvsz) -Crash Bandicoot széria, de leginkább a Crash Bash, nővéremmel sokat multiplayereztünk vele ötletek multiplayerhez (Heroeson kívül) : LoTR - BfME-zhetnénk is egyszer, vagy esetleg Rome, bár az kevésbé izgis multiplayerben sztem. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:27 pm | |
| omfg Revolt azzal is akarok multizni! Kéne egy huda revolt bajnokságot nyomatni minél többen loool | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:31 pm | |
| Szép lista, nagy részére csak bólogatni tudok. Amúgy a Revoltot még asszem Gamestar vagy PC Guru adta anno teljes játéknak. Marha sokat el lehetett hülyülni vele. u.i: Szaba, a Force Unleashed 2. reklámszövege: Még látványosabb erőtrükkök. XD | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:33 pm | |
| BFME-hez hozzájárulok, egyik kedvenc RTS-em, kb egy éve erősen ráfüggtem. :/ Syberia-t már nagyon régen ki akarom próbálni, csak nagyon nemtom megszerezni, torrentre meg lusta voltam. Revolt az meg visszahozza az "info órán basszunk a tanárra és LAN-oljunk ink." feeling-et. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:39 pm | |
| Nah állok elébe, ReVoltot én bármikor felteszem, megvan CD-n. Nheil csak a legszarabb autóval azzal az elsőpolcos dagadt zölddel mehet talán vmi Slug a neve Csülök amúgy a Syberia egy gigabyte sincs, csak kevés a torrent és mindben van vmi bug legalábbis amiket én szedtem eddig torrentről | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:43 pm | |
| A Revolt az jó, kár hogy nem nagyon értek hozzá. De ha már a multizásnál tartunk, szerintem egyvalamit semmiképp nem hagyhatunk ki. Mégpedig a CS-t. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 4:48 pm | |
| Inkább Quakeonline legyen...
blahblahblah nospam blah | |
|
| |
Siverius
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 5:34 pm | |
| Szerény személyem sajnos nem az a lövöldözős fajta, szal sorry guys. (Igen a fórumon kb ez egyetlen vagyok, aki nem gépelte el, Fck YEAH! ><) | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 7:09 pm | |
| Nah kb. 20 perc alatt mindent elolvastam. Én is benne lennék egy Heroes 3 vagy Revolt multiban, mert ezek a gamek nekem is bejöttek. Heroest legtöbbször gép ellen nyomtam több kevesebb sikerrel (a gép csal :S) Ezeken kívül még én is szeretem a SW: Jedi Academyt. Kurvára el lehet vele szórakozni. Amúgy ebben is van online mód, csak mikor haverommal akartunk így gamelni nem tudtuk összehozni. A Monkey Islandot nem ismerem, de a googlezott kép alapján nem tűnik rossznak. Ilyesfajta játék volt a King's Quest sorozat is, ami nekem nagyon bejött, annak ellenére h nem vmi új játék. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 7:38 pm | |
| Én Heroes 3ban lennék benne, és megtalálom a Revolt instalCD-t akkor abban is. | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 7:55 pm | |
| Fejlemény az ügyben: Revoltot sikeresen felraktam. | |
|
| |
Sheodon Moderator
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 8:03 pm | |
| Hohó, egyszer kezdek el angolozni és máris lemaradok valamiről. Mik a fejlemények? Jól értem hogy valami nagy közös baráti multizást terveztek? Abba beszállnék, bár Heroes 3-ba RÉGEN egész jó voltam, Revolttal még életembe nem játszottam. :S | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Jún. 09, 2010 8:03 pm | |
| ReVolt nekem is fenn van már. Install CD-t meg nem kell keresgélni, 100 megabyte alatt van, kb fél óra és lejön, még ha nagyon szar a letöltési sebesség is: http://thepiratebay.org/torrent/3506470/RevoltAttól meg nem kell félni, hogy a többiek nagyon prok benne, én speciel kb 4 éve játszottam vele utoljára Szaba megint rákapcsolt a postgyűjtésre, a bit pathetic isn't he? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
|
| |
| Társalgó | |
|