Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Társalgó | |
|
+20R3dNeX Kira Rochester Yusei Dawe Deadbone Makk pendecho Set Szaba Freed Toki Istipisti Siverius Joco Ragnaros Cslk Sheodon Tarantila Nheil 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Júl. 22, 2010 7:34 pm | |
| - Nheil írta:
- Szal Joco ne szarozz, menjél fel a hamachira és végezd ki Flakert... online órák óta.
Jah, csak ha nem válaszol nehéz lesz... | |
| | | Joco
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 2:22 pm | |
| [quote="Joco4"] - Nheil írta:
- Szal Joco ne szarozz, menjél fel a hamachira és végezd ki Flakert... online órák óta.
Megtörtént a dolog: Sajnos kiszoptam 2-1-re. 1. duelt nyerte, 3 caiussal, még úgy is, h crowwal remováltam frogot, de erre jött még1 frog... 2. duelt nyertem nagy nehezen, persze ott is stallolt rendesen, sikeresen lehívott 2 Fadert és 1 Gorzot is, de végül megkockáztattam h csak nincs nála egy 3. fader, ütöttem, és nyertem. 3. duelben is hasonló szituáció állt fenn, mint a 2. végén, de itt betopdeckelte fadert, mert mért is ne... 1200 LP-je volt már csak és lehozta fadert... Kicsit ideges voltam.... Ezután Laddolt, és így gorzzal sem tudtam contrázni, csak csökkentgetni az ATK-ját, ami nem ért semmit sem. Összegzés: lost aganist luck. Szerk.: OMG ki lett a boss: http://www.kaibacorporation.com/viewtopic.php?id=26711 | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 5:36 pm | |
| Ehh véget ért a duelem EJ ellen, ha valami epic volt, akkor ez az, végig mentek a szarmákolások, győztem 2 1 re. Csináltam közben screeneket, mondogattam magamban párszor hogy reális. Cattel mentem Volcanic Dandy ellen. Szerintem ez még szemetebb verzió mint a sima Dandy, jellemzően szarráhúzza magát az ember avaricokkal, egy kis LS engine, blaze accelerator + volcanic shellek ha nincs mivel ütnie, szóval nem mondhatni hogy könnyű dolgom volt. Maineltem 3 Doomcalibert mert esélyes volt a Dandy. (A sors fintora hogy 3 duel alatt egyszer húztam ki, de ez más kérdés) Elöljáróban az ellenfélről, EJ-ről : Le a kalappal alőtte, nagyon jó ellenfél, és ha vesztettem volna, akkor is ugyanezt mondanám. Amikor mákolt, nem kezdett el XD-zni, amikor én mákoltam, nem whinolt, hamán duel után is jól eldumáltunk. Nah, első duel, meglátom ak ezemet: http://kephost.hu/share-D4CD_4C49A333.htmlkínos... Ez egy teljesen okádék kéz, esélyem se volt a duel megnyerésére, elég hamar vége is lett a duelnek, 1 0 EJ-nek. (Igen, Magic Drain, és nem, nem kaknoob lap, szimplán most solemn helyett ezt nyomom mert nagyon király avarice/brain/heavy stb ellen, vagy negálom, vagy eldob egy másik spellt, , solemn foylton levesz sok éeltpontomat, és catben 1-2 ütés és halott vagyok ,úgyhogy nem vagyok kíváncsi az osztásra ez ügyben) Side : Persze besidoltam 2 Noblemant és 2 DD Crowot, valamint Mind Controlt. Azért csak ennyit, mert nem akartam nagyon megbontani a deck balance-ot, ráadásul EJ deckje tipikusan olyan deck, hogy vagy nagyon beindul , vagy nem, tehát nem akartam megfosztani magam a Cates szarmákos lépsektől, és bejött, mert a deckem ezután jól működött. Nah ,kezdődik a 2. duel, végre elfogadható kéz: http://kephost.hu/share-1BE9_4C49A447.htmlItt nem is a kezemmel volt a gondom, hanem azzal, hogy EJ elkezdett luckolni, de folyamatosan. Minden lépésemet counterelte, mindig volt egy utolsó BTH, Prison, akármi. Folyamatosan előnybe került, lement az életem 2ezerre. Reális átmindolta a Rykomat : http://kephost.hu/share-4AFF_4C49A5DA.htmlTehát nagy előnyre tett szert, a side lapokkal ne msokra mentem, összesen egyszer tudtam crowozni a debrissel behozandó dandyját (bár esélyes hogy ezáltal túléltem) . Én bevallom, ezen a ponton már kicsit whinoltam, és mondtam is neki, hogy innen kisebb csoda kell hogy nyerjek. Aztán valahogy alábbhagyott a durva luckolása, nem nagyon támadott, felcsillant a reménysugár, bár gyakorlatilag foylamatosan seteltem csak szörnyeket. Nem tudtam már mit csináljak sokszor: http://kephost.hu/share-905B_4C49A6A1.htmlPersze BTHzott megint -.- . Aztán mikor az utols 2 lényemet megölette egymással brainnel : http://kephost.hu/share-1024_4C49A6FC.htmlAzt hittem végem (a két setem blöff Nobleman és Brain volt, mivel MSTje és HEavyje már kiment), 2 ezer élettel és no szörnnyel álltam, bár akkor már ő is ebül állt, viszont volt plagueja a graveben. Kemény túlélési körök következtek, neki is már csak arra futotta hogy plaguet behozza és pajzsnak kitegye. Erre mit húzok: http://kephost.hu/share-FC96_4C49AA68.htmlIGEN, hát persze hogy Gorzt. Ebben a helyzetben, ha AKÁRMILYEN valamirevaló lényt húz, mivel a plagueja kint van,, nekem meg csak blöfff lapjaim voltak lent (bár ő persze nyilván ofosott) és támad, nekem annyi. De nem húzott . Én pedig, a 3 duel folyamán ELŐSZÖR ÉS UTOLJÁRA behúztam a HÁROM Doomcaliberem egyikét, felcsaptam braint és wow miracle, 1-1. 3. duel előtt nem változtattam a sideon. Igazából ez már nem volt sem annyira hosszú, sem annyira izgamlas mint az előző kettő (igazából az első is elég hosszú volt, mert haldokoltam sokáig, csak nem csináltam screeneket) . Itt bejöttek a lapok. Eleinte itt is mindent counteterelt, de most neki nem jöttek a dolgok, nem avaricozott (amugy is volt a kezemben crow) , desc -kel kivételsen végrre megöltem egy jó lapot (ryko) , gorzoztam, braineltem, és behúztam. Voila. Egyébként hajlandó voltam lassan playelni, sokat gondolkodtam, minden lépst végiggondoltam kétszer, felmértem mikor mi lehet lent. Ez magamhoz képest nagy szó. Egyrészt kellett az önbecsülésemnek egy ilyen kiélezett helyzetben win, másrészt nem bírnám elviselni ha Flaker nagyképűsködne továbbra is. Baszott jó duelek voltak, és akkor is ezt mondanám ha kikaptam volna. | |
| | | Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 8:07 pm | |
| | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 8:58 pm | |
| Nah grat Nheilnek szép volt. Hajrá srácok hozzátok a gamot =) XVékkel döntőztök?? | |
| | | Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 9:09 pm | |
| Yo' bro', thanks fo' da shit ya' selected me! Peace motherfucke'! | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 9:17 pm | |
| Nah grat 3-0 nektek GG látom kik az ellenfelek XD
Ballin Quickdraw enemyvel stb. SVSTar Frog Monarch
Thocinak és Pendechonak vannak a legkeményebb ellenfelei sok sikert srácok:) | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 9:21 pm | |
| Hmm... vajon miért is kpatam pont azt a számot xD? Amúgy a vámpírokat is egyre inkább kezdem bírni na nem a twilight miatt, senki ne gondoljon rosszra, csak épp nemrég játszottam a Vampire the Masquerade: Bloodlines nevű játékkal és tetszett. Ajánlom másnak is. Amúgy meg grat Thoci a bejutásodhoz meg persze Nheilnek is a winhez.
| |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 11:04 pm | |
| Omg Istipisti ez jelenthet valamit, én pont tegnapelőtt kezdtem el újrakezdeni azt a game-t, az az egyik legrox-abb vamp game. Btw Ventrue-val kezdtem (best (L)(L)) és olyan kibaszott imba statosztást fedeztem fel kb LA Downtown-on belül. :O Én ilyen game-ken nőttem fel, szóval nekem a kipúdírozott világító Tardlight vámpír-fanok ne mondják h az jó. :@ :@
Am meg hajrá a HNS-en.
| |
| | | Deadbone
Posts : 29 Join date : 2009. Dec. 30. Age : 32 Location : Eger
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 6-3
| Tárgy: Re: Társalgó Pént. Júl. 23, 2010 11:29 pm | |
| sry bocsi de freedel nem tudtam lejátszani a meccset és 7végén nem leszek.. Elnézést Nheil.. Freed se volt sokat hamon meg én se.. vasárnap este még letudjuk játszani ha freed ott lesz elnézést még1szer bone | |
| | | Szaba
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 8:00 am | |
| | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 10:43 am | |
| Baszki Thoci ezeket végig hallgattam nagyon oltanak XD azta a geci XD Sheodon, Freed lol XD
EDIT: Istipistinek a Wait and Bleedet is belehetettt volna tenni klippel vagy a Left Behindot Slipknottol azis trancsírozós XD
A hozzászólást Tarantila összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 24, 2010 10:46 am-kor. | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 10:44 am | |
|
A hozzászólást Nheil összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 24, 2010 11:09 am-kor. | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 10:53 am | |
| Ha nyertek a versenyen az csakis miattam van | |
| | | Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 11:11 am | |
| | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 11:44 am | |
| Nheil, az animevámpírokkal az a baj, hogy túlkomplikáltak, szal azok a vért sem isszák, mert mittoménhányszázaléka víz és az pedig savként hat rájuk, stb, de am jó vidi, nice avatar, awesome deckbuilder, awesome friend. | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 12:06 pm | |
| soz i am nub at animevampiras ididnt knew they doesnt drank blod but in thes case what blod they drink? | |
| | | Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 12:08 pm | |
| Nem igazán... az anime vámpírok az "emberek" miatt nem isznak vért, ami még nem is olyan nagy baj, a gond ott kezdődik, hogy homo mind. | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Szomb. Júl. 24, 2010 1:17 pm | |
| Fő az, hogy kb a 2006 után kitalált vámpírok szarok, az azelőttiek között is van ratyi, de az origi vámpírfáma a rox. | |
| | | Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Júl. 25, 2010 8:47 pm | |
| Na végre visszatértem az esküvőről, jóféle volt, csak hiányzott a kockulás(na jó így visszagondolva nem is) Annyira nm értek mondjuk a vámpírokhoz, animés vámpírokhoz főleg nem, olyanokat nem szoktam nézni. Én amúgy tremere-el mentem nekem bejött az a blood magic. A játék is jó volt, csak még asszem mindig van benne pár bug, Amúgy még van más VTM-es PC játék is nem? | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Júl. 25, 2010 10:02 pm | |
| Igen egy korábbi, a Bloodlines az újabb. A régebbi game az a Redemption. Am egyértelműen Malkáv, Tremere vagy Gangrel, mert ezeknek vannak különleges(en őrült és killer) képességeik. Brujah csak üt-vág, Nosferatu zomg ki akar végiglopakodni egy gamet? Az játsszon Thieffel... Toreador csajoknak és gayeknek való, Ventrue az meg nekem egy semmilyen kaszt. Hamarosan updatelek egy újabb zenei csomaggal akár tetszik akár nem | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Júl. 25, 2010 10:02 pm | |
| Van egy régi VTM Redemption, annak kötött története van, érdemes kipróbálni időölőnek jó. A Tremere is jó, de nemtom, nekem kicsit túl gyenge volt alapban. Jó Blood Magic stb, de kb Hollywood-nál semmi boldogulás :S. | |
| | | Istipisti
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Júl. 25, 2010 10:53 pm | |
| Hát Hollywoodnál a csatornák elég kemények voltak az biztos, de azért a blood shield elég hasznos volt ott is. Többi osztállyal amúgy nem néztem, egy malkavian azért érdekes lenne. Kíváncsi vagyok milyen lehet a tabletop változat. | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Júl. 27, 2010 4:03 am | |
|
A hozzászólást Thoci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 27, 2010 11:21 am-kor. | |
| | | Cslk
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Júl. 27, 2010 2:02 pm | |
| Nah mivel Thoci meghozta a kedvemet, én is csinálok egy trekkbörzét, csak nekem ugye van ez a kóros születésemtől fogva tartó Hip-Hop-kór-om, ezért egy ilyen keretben rakok zenéket az embereknek. Később majd egy másik is lesz ami emberek stílusától fog függeni. Nah szal: TarantilaThociSzabaJocoNheilPendechoSheodonSiveriusSetKiraIstipistiDaweRagnarosFreedCsabiDeadboneBonus Tracks from the Hood: DreamerDaftiSanyeszPoddyKyosukeSetoKiryuNo offenses, just tryin' to catch yo' styl's. Tudom, sokak nem szeretik a hip-hop-ot, ezért sokszor, kb 98%-ban poénban fogtam fel, szóval csak végiggondolás után írjátok pl0x, h "ez nekem miért? :O". Próbáltam mindenkinek jót válogatni, sorry if I made a bad day for you. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |