Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Power of Dark Magician => EVOLUTION! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 12:09 pm | |
|
A hozzászólást Siverius összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 04, 2010 10:52 am-kor. | |
| | | Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 12:45 pm | |
| Toon dark magician girllel mit kezdesz? | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 12:47 pm | |
| Most még megengedem, hogy szerkezd a postodat és elfelejtjük, hogy valaha is ilyen "nem okos" voltál. -,-
u.i: költői kérdés; 3 Toon Table of Contents mellett vajon minek? | |
| | | Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 1:35 pm | |
| Igen, kikeresed, aztán mihez kezdesz vele? Toon World nélkül nem tudod lehívni. | |
| | | Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 2:45 pm | |
| Ragnaros, az a lényeg, hogy ha Warlock kikerül, onnantól minél több spellt tudjon aktiválni, és úgy burnölni. Utolsó Toon Table-t nem tudná aktiválni, ha nem lenne legalább 1 Toon szörny a kezében. Viszont Magician Girl helyett szerintem Toon Cannon Soldier jobb, le tudod hívni ha nagyon kell (Toon World nélkül is), és ha úgy jön ki, még burnölni is tudsz vele.
Spellek, hát nekem volt ilyesmi deckem, bár az inkább burnre ment. Annyi biztos, hogy 5 duelből kb. 2 olyan, hogy vagy 2 Toon Table van nálad, vagy megkapod a toon szörnyet kezdőbe, és akkor már rossz. Ezért Magical Malletet ajánlanék, hm... 2-t. Sztem Heavy jó ebbe a deckbe, de még Trunade is, mert akkor ha burnből nem jön össze a nagy sebzés, Trunade vagy Heavy után támadhatsz 2800-zal és imádkozhatsz hogy nem kapsz Fadert. Szerintem amúgy saját deckbe jobb Fader, mint Gardna. Továbbá ebben a Lyla-Chaos Sorcerer vonalban nem vagyok biztos. Ha teszteled és így jó, akkor nem szóltam semmit. | |
| | | Ragnaros Moderator
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Hétf. Május 31, 2010 2:54 pm | |
| Aha, most már értem. Tényleg jobb a Magical mallet. | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 12:59 am | |
| Nah, pár módosítás be is került a pakliba. | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 4:03 am | |
| szerintem a toon-téma jobban passzol ebbe a deckbe, mint ez a Defender-Monk irányzat. De még a Plague-ot is megfontolnám... Warlock lényege, hogy kikerül aztán go spellek, bürn pakli alapjáraton, bármi más koncepció elvesz az eredeti (amúgy sem túl meghatározó) erejéből a decknek. És a spelles témát a toon table jól spékeli. Esetleg Upstart Goblin vagy Soul Taker segíthet még kéztöltésre és dead draw kerülés végett, na meg pályatisztogatásra. Prosmát maximalizálnám, és háát nem is tudom, Curtaint de még Birthrightot is meglehet, hogy kivenném és azok helyett nyomnám be az upstart goblinokat. BfDD is fölösleges sztem, nem kombózik Warlockkal. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 10:47 am | |
| Sztem meg ez a 6 darab burn spell egyáltalán nem éri meg. Főleg a magical blast az egy ótvar lap, mert sose lesz kint 4-5 spellcastered hogy megérje, de még 3 se nagyon. Ez alapvetően nem egy burn deck, a mixelés csak legyengíti. Csak azért mert spellek és kellenek a counterhez, akkor se éri meg.
Én elfelejteném a burnolést, inkább megerősíteném a gyenge trap llineupot. A birthright hát hmm 3 normál lényre még cskcsak. Szóval a 6 burn spell helyére BTH, Dim Prison meg ilyeneketfeltöltenék, meg solemnt is hogy védjem a nagy dög lényeket. Az ilyen fun deck veszélyes, inkább megerősíteném csapdákkal, minthogy pár gyenge burn dolgot betegyek és imádkozzak a szerencsé leosztásban. A sok csapda biztonságérzetet ad.
Summoner Monk szvsz az ide pláne nem illik bele. | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 1:29 pm | |
| Nheilből az aggro játékos szól, nem a rohadék kis burnölős. Eradicator ahhoz túl nehezen hozható és annyira nem is leszedhetetlen, hogy másra használd, mint a saját effektje. Szerintem csak burnnel érdemes használni.. Tremendous Fire sztem jó, a Magical Blastot viszont sztem is el lehet felejteni. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 6:01 pm | |
| Aha a Dark Eradicator Warlock meg kijön 3 duelből egyszer átlagban. Akkor is leviszik / megölik hamar. És most ne egy átlag lobby player ellen gondolkodj, hanem egy normális deck ellen. Egy normális deck nem fogja engedni már azt se nagyon hogy DMet kidézz, de ha mégis az Eradicatort is hamar kivégzi. Akkor meg nem sokra mész hogy félig leburnölted az életét, elfogytak a lapjaid, szörnyed nincsen, szal meghaltál. | |
| | | Toki
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Kedd Jún. 01, 2010 6:25 pm | |
| Éppezért az az egy esélyed van, ha OTK-zod, leburnölöd és esetleg egy Battle Phase és kész. Trade-innel nem tom lehet megérné, Dark Magician meg Warlock ha van fölös kézben... És ha kinn van Warlock, úgy -1000 és még lapot is kapsz. Normális deck ellen szerintem csak OTK-ban bízhatsz, az meg burnnel érhető el, nem trap lapokkal. Tremendous máris 2000-t sebez, mellé még1 meteor mondjuk oszt ollé, máris fél élet, 2800 ATK-kal az nem szar.
Elején én alapból úgy gondoltam, hogy ez a fundeck, nem hiperállat. Asszem azért nem kell kiemelni, hogy funcélokra elmegy, másra nem. | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! Pént. Jún. 04, 2010 10:56 am | |
| Na! Sikeresen megtörtént a pakli fejlesztése, bár a hibája sajnos javíthatatlan (Jobban égeti a kezed, mint az opponent LP-jét.) és éppen ezért marad örök életében fun deck kategóriában. Köszönöm a tanácsokat és remélem a jövőben valaki ezen kis alap ötletek alapján megépíti a "valódi" decket is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Power of Dark Magician => EVOLUTION! | |
| |
| | | | Power of Dark Magician => EVOLUTION! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |