Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Magician of Black Chaos DECK! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Magician of Black Chaos DECK! Szer. Júl. 11, 2012 2:54 pm | |
| Üdvözlök minden erre tévedőt! Régen volt már, hogy megosztottam veletek az ötleteimet 1-2 nem igazán játszott paklitípusól, ezért gondoltam megint tarkítom fúrumunkat a legújabb "találmányom" legfrissebb állásáról. (No meg Nheil panaszolta, hogy régen mennyi paklit tettem ki, most meg semmi...) TOTAL 40Szörnyek: 25 Magician of Black Chaos ~3Dark Magician ~3 Dark Magician Girl ~1
Djinn Presider of Rituals ~1 Djinn Releaser of Rituals ~2 Djinn Disserere of Rituals ~1
Jain, Lightsworn Paladin ~1 Lyla, Lightsworn Sorceress ~3 Ehren, Lightsworn Monk ~1 Lumina, Lightsworn Summoner ~1 Ryko, Lightsworn Hunter ~3
Effect Veiler ~2
Black Luster Soldier - Envoy of the Beginning ~1 Chaos Sorcerer ~2Varázslatok: 13 Solar Recharge ~2 Allure of Darkness ~1 Heavy Storm ~1 Dark Hole ~1 Monster Reborn ~1 Charge of the Light Brigade ~1 Black Magic Ritual ~3 Forbidden Lance ~1 Magical Dimension ~2Csapdák: 2 Royal Decree ~2- Akik pedig vizuális alkatok: Magician of Black Chaos DECKÍGY SZÜLETETTA pakli igazából holmi szeszélyből született, vagy azt is mondhatnám, hogy valami fajta gyerekes bosszú okából, amiért a Dark Magician of Chaos-t betiltották. A régi szép időkben még volt szerencsém játszani vele, még az "egy"-re limitál állapotában, és nagyon megszerettem vele a játékot. AMIT ÉRDEMES LEHET TUDNI A Magician of Black Chaos-RÓLA Magician of Black Chaos egy 8. szintű rituális szörny kártya amminek az egyetlen effectje, hogy csak rituálisan megidézhető. Valamit egy "evolúciós" kártya is egyben, hiszen először a Yu-Gi-Oh! DM "Duelist Kingdom" szakaszában jelent meg mint rituális szörny, majd a 2. évadra valahogyan átalakult a már mindenki által jól ismert Dark Magician of Chaos-á. (ami mellesleg nem ok nélkül lett tiltott mára.) Maga a kártya mondhatni, hogy hosszú évek óta használhatatlan, bár azt sem kétlem, hogy már akkor sem érte meg használni, amikor kiadták. Az első komoly hibája, hogy 8-s szintű, tehát a legjobb esetben is legalább 3 kártyánk + Magician of Black Chaos a leidézésének az ára, amiért cserébe kapunk egy szörnyet, aminek nincsen effectje, nincs hatalmas ATK-ja, továbbá még az olyan ritual support kártyákkal is inkompatibilis, mint például a Preparation of Rites. Röviden ennyit érdemes tudni róla. MAGA A PAKLI...... nem egy hű- meg ha-, tehát nem ilyen DW, 6 Samurai meg Chaos Dragonok ellen jött létre és nem is akarom törni magam ezen. Hülyeség, sose lesz rá alkalmas. ... a fentebb már említett oktalan idézési költség, valamint a szörny "effecttelensége" miatt a Djinn kártyákra épít Lightsworn meghajtással. A cél, hogy mihamarabb feltöltsük a temetőt Djinn kártyákkal, majd kihozzunk egy Magician of Black Chaos-t ami immunis a csapda kártyákra, nem engedi az ellenfelet, hogy speciálisan idézzen, valamint ha leüt egy kártyát töltse a kezet. Álom kombó, ebből leggyakrabban 2 effect szokott élni. Röviden ennyi, remélem van némi építőjellegű ötletetek, és kérnék mindenkit, hogy mielőtt köpököde, próbálja ki! Mókás kis pakli velem nagyon megszerettette magát. u.i: Látjátok így kell egy paklit kitenni faszjankók! Nem csak felbaszok egy érthetlen homályos IMG-et, amiknek a felét a kutya sem ismeri még névről sem...
A hozzászólást Siverius összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 13, 2012 10:20 am-kor. | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Szer. Júl. 11, 2012 3:57 pm | |
| Mivel van benne 6 level 8 lény, nyomatnék bele 2 trade-int. És inkább mennék 2 decreevel mint ezzel a jelenlegi 2 trappel. -jain és lumina és ehren -1 solar (nem kell túlerőltetni az ls enginet) - dark magician girl ez a lap mindig is szar volt és tök értelmetlen
Ha már van 3 DM el lehetne gondolkodni Curtain of Dark Magic vagy mi a neve igaz hogy drága deki tudja hátha megéri.
+ allure of darkness mert sok a dark
- le kell redukálni a djinnek számát kevesebbre mert önmagukban kézben szart se érnek, az ls millelések miatt úgyis bekerülnek a gravebe azok amiknek be kell kerülni
+1 effect veiler (sőt mehetne 2 is, hiszen light amúgy is) és akkor sideba arcanite magician mert a veiler + chaos sorcerer playek mindig is királyságok
+ book of moon hogy legyen valami minimális védelem
Ha még ezek után maradt egy kis hely akkor 1-2 forbidden lance hogy ha nincs decree bevédd a nehezen lehívott nagy dögöket | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Szer. Júl. 11, 2012 6:06 pm | |
| No, eszközöltem némi módosítás, amik emígyen néznek ki;
-1 Djinn Presider of Rituals -1 Djinn Releaser of Rituals
+2 Effect Veiler
-1 Solar Recharge +1 Forbidden Lance
-1 Return From the Different Dimension -1 Mirror Force
+2 Royal Decree | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Csüt. Júl. 12, 2012 9:51 pm | |
| Na várok még ilyen deck leírásokat mert ezek kedvet adnak másoknak is hogy összehozzanak valami fun decket. Ha lesz időm lehet én is összehozok valamit. Ha nem lenne ennyire ratyi a mobc még lehet meg is építeném de nincs effje az a baj... | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Szomb. Júl. 14, 2012 9:36 pm | |
| Nem kell ragaszkodni a Dark Magician ill. Magician of Black Chaos formulához. Nekem 2 másik paklim is van ennek a paklinak az alapjára építve. The End of the Word version-3 Magician of Black Chaos +3 Demise, King of Armageddon +3 Ruin, Queen of Oblivion -3 Dark Magician -1 Dark Magician Girl -3 Black Magic Ritual +3 End of the World -2 Magical Dimension +2 Trade-in +1 Book of Moon Dragon Master Knight version-3 Magician of Black Chaos +3 Black Luster Soldier -3 Dark Magician +3 The Ligh - Hex-sealed Fusion -1 Dark Magician Girl -3 Black Magic Ritual +3 Black Luster Ritual -2 Magical Dimension +1 Future Fusion +2 Dragon's Mirror +3 Dragon Master Knight Szóval alakítható! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Vas. Júl. 15, 2012 10:51 am | |
| ha már van benne 5 lightsworn mehetne bele judgment dragon is nem? |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Vas. Júl. 15, 2012 12:31 pm | |
| Egy chaos dragon pakliban ahol az Eclipse Wyvern-vel tutira kézbe tudod juttatni a JD-t ott laza ennyi LS-el a pakli, de így ebben a formában rendkívül instabil, vagy csak millelni fogod, vagy nem lesz egyszerűen meg az 5 különböző nevű LS temetőben. | |
| | | Chazz Deluxe
Posts : 36 Join date : 2011. Dec. 21. Location : Underworld
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 1-3
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Hétf. Júl. 16, 2012 1:36 pm | |
| - VastoTensa írta:
- ha már van benne 5 lightsworn mehetne bele judgment dragon is nem?
a Judgment Dragon nem túl kompatibilis a deckkel Kb. két vagy három meccset játszottam (3 vereség), az egyiknél kimilleltem magam, mire odáig jutottam, hogy le tudtam hívni a szupererős Black Chaos Magiciant, megkapva az eff-et, hogy az ellenfelem nem spec summonozhat, és ha leütök egy szörnyet, akkor húzhatok egy új lapot (a szerencsém, hogy a kimilleléskor az utolsó pakliban lévő lapom a Black Chaos Magician volt, és megfeledkeztem arról a dologról, hogy elfogytak a lapjaim, így támadás után már el is vesztettem). Szerintem a Dark Magician-ek helyett lazán lehetne berakni djinnt, vagy tour guide-ot, azoktól nem lesz gyengébb a pakli, Dark Magician és a Dark Magician girl önmagában dead draw. Tour guide azért is lenne kifejezetten jó, mert dark lap, és eff-jevel elő lehet hozni az egyik djinnt, így egyszerűbb a temetőbe juttatni. | |
| | | Siverius
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! Hétf. Júl. 16, 2012 5:01 pm | |
| Mint ahogyan azt egy kicsit feljebb kifejtettem már, nem muszáj ragaszkodni a Dark Magician témához, lehet variálni. Amúgy amit te írsz az se rossz. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magician of Black Chaos DECK! | |
| |
| | | | Magician of Black Chaos DECK! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |