| Új tiltó lista 2011 Március | |
|
+6Toki NAKA Joco Istipisti Set Tarantila 10 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 2:15 pm | |
| http://www.yuginewz.com/2011/02/yu-gi-oh-1st-march-2011-banlist.htmlTessék srácok itt az új tiltó... CONFIRMED Forbidden: Goyo Guardian Cold Wave Mass Driver Limited: Honest Dandylion Blackwing - Kalut the Moon Shadow Book of Moon Gateway of the Six Semi-Limited Card Trooper Archlord Kristya Spirit Reaper Debris Dragon Royal Tribute Overload Fusion Megamorph Solemn Warning Icarus Attack Unlimited: Chaos Sorcerer Demise, King of Armageddon Snipe Hunter Dewloren, Tiger King of the Ice Barrier Gold Sarcophagus Skill Drain Ultimate Offering | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 2:54 pm | |
| Azigen! Következőbe már Briot is kinyírják tuti | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 3:37 pm | |
| Impotens melegek, volt egy Ultimate Goyom | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 5:40 pm | |
| ezt látva örülök is, hogy egy ideig hibernálva leszek. Maradnak az unalmas saberek, hát ez hihetetlenül remek. Jójó, Tara elmagyarázta miért, de akkor is frusztrál a dolog.
Dandy meg a Gateway azért érthető, lövésem nincs mass driver mért lett banned, gondolom épül rá valami tápos japcsi deck. Remek, hogy heavy után cold wavet is elvették, igaz, hogy jobban belegondolok nem is olyan rossz.
Chaos Sorcit mondjuk nem bánom hármon meg a semi royal tribute se olyan rossz.
A hozzászólást Istipisti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 17, 2011 5:46 pm-kor. | |
|
| |
Joco
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 5:42 pm | |
| - Tarantila írta:
- Impotens melegek, volt egy Ultimate Goyom
Ezért ne játsz IRL. - Istipisti írta:
- ezt látva örülök is, hogy egy ideig hibernálva leszek. Maradnak az unalmas saberek, hát ez hihetetlenül remek.
Dandy meg a Gateway azért érthető, lövésem nincs mass driver mért lett banned, gondolom épül rá valami tápos japcsi deck. Remek, hogy heavy után cold wavet is elvették, igaz, hogy jobban belegondolok nem is olyan rossz.
Chaos Sorcit mondjuk nem bánom hármon meg a semi royal tribute se olyan rossz. Saberek nem voltak mostanság nagyon a topon. Masss driver a sok FTK/OTK miatt amit csinál, Dewloren pl e miatt volt semi. Chaos Deckek lesznek most top tier. Na meg Karakuri, ha végre valahára Seto frissít... | |
|
| |
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 6:13 pm | |
| Én már csak azon csodálkozom hogy a híres-neves synchron sárkányokat miért nem bannoltál, illetve limitálták.... Rengetem limitált meg tiltott lapnál sokkal durvábbak... | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 7:14 pm | |
| Jelenleg az nem dúrva, ha kint van egy nagy lény az a dúrva, ha mondjuk valaki elsőkörben nyer pl Mass Driverrel, Six Samuraikat nem akarták limitálni, hiszen most jöttek ki kell a lé a konaminak, és hogy a sok idióta pénzes gyerek megvegye a boostereket. Majd ha mindenki jól bevásárolt kidobtak több 10ezret az ablakon és a Six Samurai erős lesz még, akkor Szeptemberben szépen szétcseszik. | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Csüt. Feb. 17, 2011 8:21 pm | |
| azt hittem mass driver csak frog ftk-ba jo, de akkor le vagyok maradva | |
|
| |
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Pént. Feb. 18, 2011 3:46 am | |
| | |
|
| |
Kira
Posts : 29 Join date : 2010. Mar. 14. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Szomb. Feb. 19, 2011 11:51 am | |
| szegény bom nagyon magányos lesz | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Kedd Márc. 08, 2011 7:28 pm | |
| | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Kedd Márc. 08, 2011 8:05 pm | |
| néhány magvas gondolat mert én vagyok itt a legjobb játékos és a legokosabb is
- a book nem durva lap viszont azt az egy randomot meg mindenki runolja úgyis, ugyanaz mint monster reborn, dark hole. a konami azt szeretei úgy látszik hogy mindenki pontosan ugyanazt használja és nincs alternatíva, tök gáz. biztos a radiátorok miatt lett limited.
- m ia szarért nem limitálták a trollt?
- infernityt jobban kellene butítani mert még mindig túl lucker az 1 launcherrel is
- honestet és kalutot mi a szarnak butitják le mikor eddig se volt annyira broken mint a saber meg infernity? honest maradhatott volna kettőn és kalut is ment volna le kettőre
- 3 chaos sorcerer OK, aki 3at akar használni annak pontosan rá kell építeni a decket, szóval nem annyira durva, sokszor lehet dead a kézben, főleg korai duel szakaszban
- levinném a pot of dualityt kettőre, mégpedig azért mert minden keveset specelős deckben ALAP lett a 3 duality és szerintem ez nem balanszos. mivel az outobbi formatok jelentősen visszalassultak, a 3 duality szerintem túlzás, mert az olyan deckeknek ad túl jó gyorsítást amik éppen a lassúságuk miatt voltak karakteresek
- szerintem most a monarchok 3 soul exchange dzsel egész jok lehetnek, de ez csak ilyen elméleti megérzés és lehet nagy hülyeség
- este a Barcelona remélem kiszp az Arsenal ellen
| |
|
| |
Breaker
Posts : 265 Join date : 2010. Sep. 13. Age : 29 Location : Debrecen
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 5-0
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március Kedd Márc. 08, 2011 11:38 pm | |
| Book of Moon azért került a limitre, mert a japóknál már nincs priority. Nálunk kb 1 év múlva bevezetik ezt, de a listán már most ott virít a moon.
Goyo minek ment 0ra? Brio fogja követni? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Új tiltó lista 2011 Március | |
| |
|
| |
| Új tiltó lista 2011 Március | |
|