Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Ofiicial LoL hater topik | |
|
+5Istipisti R3dNeX Dawe Jiijo Set 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:01 pm | |
| jó hogy amúgy nem arról szól a topic amiről kéne és megint törölte vmi noob a hszomat | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:13 pm | |
| nem tudom ki törli, de ha elégszer beírod biztos megunja | |
| | | Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:16 pm | |
| Téged az ne érdekeljen, csak az hogy faszságot írtál a lolról mindenféle háttérismeret alapján (Makk se hozott fel valami húdenagy érvet). | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:18 pm | |
| Bevallom most Isti hsze után kicsit magamba néztem, vannak benen igazságok, mégha kissé felülemelkedett és fellengzős, túlzó de akkor is.
Szóval Rednexnek annyit hogy innentől valóban befejezem ezt az értelmetlen "vitát", idézőjelben vita, mert nem nevezném vitának, mindketten fújjuk a magunkét, de ehhez az is kell hogy érzésem szerint képtelen vagy rendesen vitázni, a vita arról kellene hogy szóljon hogy érveket ütköztetünk nem arról hogy eljátszod szépen sorban a lemezeket a lejátszón aminek jó ha a fele tartalmaz némi igazságot és közben elejtesz néhány sértegetést , na ez nem vita. Tokival vagy Istivel mindig szerettem vitázni, az élvezetes is volt és mindig úgy végződött hogy valamelyikünk engedett mert beláttam/belátta hogy ebben a konkrét dologban most igenis a másiknak van igaza. Na ez az ami nálad képtelenség és soha nem fog megtörténni, mindig a másik a hibás, , mindig a körülményeket kell okolni, mindig elő kell jönni az x hónappal/évvel ezelőtti dolgokkal, mindig te mondod az egyetemes, megkérdőjelezhetetlen igazságokat (ha már Set is látja ezt meg a többiek is csak nem mondják mert ők udvariasak az csak jelent valamit, nem a kisujjamból szoptam tehát ez nem az én egyedüli véleményem) , szóval te vitára alkalmatlan vagy ezért befejeztem. Zárjuk annyival hogy mindketten régen jó arcok voltunk de ahogy mondta valaki, mindenki változik és most mindketten retardáltak lettünk. más módon de mindketten.
Dawe, te meg ne sértődj be ennyire, én nem ismerem annyira Setet de azt már megállapítottam hogy ő meglehetősen távol áll egy érzelmektől túlfűtött embertől, kétlem hogy intenciózusan sértegetne téged, szerintem 1-2szer kicsit erősebben beszólt neked, amit a szívedre vettél, nem szabad ilyeneket ennyire komolyan venni, szólj valamit vissza azt kész, biztos hogy nem pécézett ki magának.
Amúgy ontopik : az az egy bajom a lollal hogy a lol elnevezést kisajátította szóval ha beírja valaki hogy lol, akkor tök nem azt jelenti mint amit eredetileg jelenteni szokott ez a lol. | |
| | | hajas
Posts : 461 Join date : 2011. Jul. 12. Age : 33 Location : Miskolc
Tapasztalati pont Credits: 28 Győzelmi mutató: 5-11
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:23 pm | |
| milyen háttér ismeret nélkül ? amikor látom hogy milyen meg öcsém is játszik vele ugy hogy látom milyen a game és inkább wormsözök mint h azzal játszak unalmas és kész semmi váltazás a játékban csak h hetente új néhány hős free és ??? attól még unalmas lesz mert semmi uj dolog és főleg én vagyok itt a LoL hater | |
| | | Set Moderator
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 2:46 pm | |
| Az hogy látod semmit nem jelent, én is látom hogy kék az ég pedig nem is hanem "Az ég a Rayleigh-féle fényszórás miatt kék. A Napból érkezõ fény "beleütközik" a levegõ molekuláiba, és minden irányba szétszóródik. A szórt fény mennyisége nagyon erõsen függ a rezgésszámtól, tehát a fény színétõl. A nagy rezgésszámú kék fény tízszer jobban szóródik, mint a kis rezgésszámú vörös fény. E miatt a szórt fény miatt látjuk az eget kéknek." Egy kívül álló személy sose fogja annyira felfogni a dolgokat mint a "szakmabeli", ezek a "hibák" amiket mondtál még mindig csak személyes indulatból jönnek nem pedig tapasztalás alapján. Emlékezz erre a hasonlatra mindig mikor hülyeséget mondasz
| |
| | | R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 3:15 pm | |
| Látod Nheil már megint elkezdted én meg már kértem elnézést Gúnyolódás, de neked nem tetszett hogy személyes dolgot mondtam, akkor nem értem mi a probléma, döntsd már el végre akkor mi a pálya Meg rosszul látod, hogy én nem látom be a hibáimat, ha úgy van akkor elismerem hogy tévedtem De tudod mit, tovább nem írom, legyen igazad, legyen béke Set: milyen lanet vesztettem el? ha jungléztam? jó persze noooboskodtam ott is, én magam is tudtam h nem hoztam a formát, de ha egy csapat vagyunk nem szídni kell egymást, nem kell az ember orra alá dörgölni még pluszba h retardált,( vagy ha oda is mondja az ember, legalább normális hangnembe), hanem bíztatni, vagy segíteni, vagy normálisan megmondani, nem nagy képűen, mintha én lennék a pro ő meg csak egy senkiházi noob, én se noobozom le istit, vagy tarát, hanem megpróbálok segíteni, megpróbálom bíztatva mondani a dolgot, vagy megmondom h mit hibázott mit lehetne máshogy, nem azt mondom h Jaaaa, hogy most Tari a support, mekkora noob vagy hogy nem húzod már be végre a kezeddel az ellenfelet, vagy mért nem ütöd a levegőbe végre stb Idegenekkel mind1, de egy csapatban sokat számít hogy segítjük egymást persze sokat számít az hogy, megtartják e a lanet, de az se mind1 hogy egyedül vagy vkivel, meg ha a lane el van veszítve, a játéknak még közel nincs vége ha normális a csapat ahol segítjük egymást ott ilyeneket lehet elérni | |
| | | Set Moderator
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 3:30 pm | |
| Én sem szoktam neki mondani mert még megértem de neked akinek van 460 győzelme nem ilyen teljesítményt várunk(igen, nem csak én a többiek is csak ők nem mondják) én 9-1-et mentem tegnap ha itt tartunk...Mindig nyertem a lanet. Az az előtti meccsről beszéltem mikor én kassadinnal másodszorra voltam és 70 farmmal, neked meg ad carry-vel 46 és 1-5 stat. Azért mondtam posztot és nem karaktert(ezreal) mert aki carryzett már annak tudnia kell, a játék ugyan az csak a körítés más és nem hiszem hogy ennyi meccs között te nem tetted. Szóval ahogy most állunk én szívesen játszok veled bármikor de ha megvagyunk 4-en nem téged foglak hívni 5.nek.
A hozzászólást Set összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 19, 2012 3:59 pm-kor. | |
| | | Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 3:30 pm | |
| Szerintem meg ne írj ilyen hosszú postokat, mert nemfogsz ráérni hogy a barátnőddel tőrödj! | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 3:38 pm | |
| | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 4:20 pm | |
| melózik, meg nem mindennap találkozunk
mindenkinek lehet rossz napja
ezrael meg egy más kategória, nem tipikus ad carry
De legalább mostmár tudom hogy állsz hozzá... Nem tudom mit vétettem de oké | |
| | | Set Moderator
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 5:36 pm | |
| Miben más? Vele nem kell annyit farmolni vagy nem értem. Még teleportja is van ami megkönnyíti a menekülést/üldözést. Nem tudod hogy állok hozzá mert mindig máshogy. De elsősorban nyerni akarok és ezért nem tolerálom annyira az emberi butaságot mint te. Persze van amikor élvezek vesztes meccseket is de akkor azért mert a maximumot nyújtotta a csapat. És van hogy nem élvezek győzelmeket mert az ellenfél nem nyújtotta a maximumot, vagy tőlünk nem érdemli meg valaki | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 5:37 pm | |
| Hehe nah én is felnéztem látom nem sokat hagytam ki, de nem is bánom. Én nem fogok bántani senkit mert nincs értelme Mindenkinek vannak rossz napjai LoL-ban pl amikor Set solo topon bukta a lane-t 2szer egymás után, meg múltkor Vladimiral megint oda ment, és beszóltam neki, hogy majd többször látogatom, (junglerel) de röhögött rajta Van amikor felkapja a vizet, persze olyankor csöndbe van amúgy azt onnan veszed észre, hogy csak chatre ír xD A prok is elbasszák sokszor, hát még mi. Viszont szerintem senkinek nem kéne ilyen könnyen megsértődnie semmin és feleslegesnek érzem, a vitatkozásokat is. Valamiért Joco-t senki nem hiánylja és nem is kérdi meg senki mi van vele, pl vele csak én tartottam a kapcsolatot. Pedig ő is az alapító tagok között volt, vagy Cslk. Mégse bunkózom le őket, vagy basztatom. Aztán peace ha kellek valakinek este barátnőzök, holnap motort nézek, és néha elcsattan 1-2 lol is | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Csüt. Júl. 19, 2012 8:19 pm | |
| hát ezreaelnél hibrid buildet próbáltam, de akkor nem jött össze meg last hitelni, hát az se igazán, azért volt kevés minion killem az emberi butaságot én se szeretem, de én úgy vagyok vele, ha akár egy hajszálnyi esélyt is látok a nyerésre akkor nem adom fel vagy ha vmit ki szeretnék probálni, vagy egy last killt meg hát a jobbaktól tanul az ember persze ha teljesen reménytelen az egész akkor én is feladom és sajnos ritka az igazán izgis meccs azokat szeretem ahol állandóan fordul a kör azok igzisek és élvezetesek az easy wint én se szeretem LoL topicba lehet bekéne majd írni kinek mi a hibája, vagy milyen hibákat vét, mert saját hibánkból tanulunk, és ha van még vki aki megtudja mondani, az olyan hibát amit saját magunk nem tudunk, azzal csak segíteni tudjuk egymást tari Barátnőzés közbe gyere egykétszer lolozni bár a mai napot se tudom hogy alakul, de a holnap az nekem storno délutántól | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik Pént. Júl. 20, 2012 12:12 am | |
| Holnap program változás, büfét intézek és baba látogató lesz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ofiicial LoL hater topik | |
| |
| | | | Ofiicial LoL hater topik | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |