| TOURNAMENT OF HAZARD | |
|
+6Set Gogetto15 Makk pendecho Jiijo NAKA 10 posters |
Szeptemberben váltsunk az új banlistre? (ez csak a lapok értékét fogja befolyásolni, pl tour most még csak 1 pontot ér, de az új formatban már 2-t mert semi-limited lesz) | IGEN (jó lesz szeptemberben az a kis vérfrissítő infláció) | | 50% | [ 3 ] | NEM (maradjunk a mostaninál) | | 50% | [ 3 ] |
| Összes szavazat : 6 | | Poll closed |
|
Szerző | Üzenet |
---|
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: TOURNAMENT OF HAZARD Hétf. Júl. 23, 2012 3:12 pm | |
| Ez a verseny sorozat merőben eltérő lesz az eddigiektől, de nem kell aggódni nem bonyolult PLATFORM: YGOPro 1.02C.0http://percival18.blogspot.hu/2012/08/ygopro-102c0-percy.html
DUEL: TAG DUEL/SINGLE DUEL/MATCH DUEL(mivel bárki bárki ellen játszhat akárhányszor így akár tag duelezni is lehet, csak a győztes csapatnak meg kell egyeznie a nyeremény elosztásában)DECK: mindenki regisztrálása után kisorsolom őket
BANLIST: Sideban és Mainban azonos nevű kártyából maximum 3 lehet Az extra deck pedig a 2012-es márciusi banlist szerint van korlátozva A VERSENY LÉNYEGE:A legnagyobb különbség az eddigi tournamentekhez képest, hogy itt a Duel téte nem egyenesen a tovább jutás, hanem a deck fejlesztése. Egy duel előtt mind a két fél feltesz 1 vagy több lapot és a duel győztese viszi az ellenfél lapját/lapjatit ezzel fejlesztve a saját deckjét. Így a verseny előre haladtával egyre erősebb és gonoszabb deckek fognak épülni. Előnye: 1. Nem kell várni az offlineokra. 2. Előfordulhat, hogy valaki duel nélkül tovább jut (viszont akkor a többiek deckjével ellentétben az övé változatlan marad) 3. Van motiváció a duelezésre és bannolni se kell az embereket. 4. A szabályzat elolvasása után semmi dolgotok nincs csak duelezni és hazárdírozni SZABÁLYZAT:- Spoiler:
A KÁRTYÁK ÉRTÉKE: Banned: 5p Limited: 3p Semi: 2p unlimited: 1p (a márciusi format szerint értékelve)
A VERSENY FOLYAMATA: Minden versenyző nevezés után kap 55 lapot (ezt úgy osztja be side és main között ahogy akarja) (példa: lehet 55 lapos main decked és lehet 40 lapos mainod és mellette egy 15 lapos sideod) Minden forduló addig tart amíg valakinek kevesebb mint 40 kártyája lesz, azaz nem tudja folytatni a versenyt hiányos pakli miatt. Ez az ember kiesik a versenyből, és ezzel le is zárul a forduló. A fordulóban elnyert kártyákat csak a forduló végén lehet beletenni a deckbe!!! A forduló végén a nyert kártyák behelyezése után a deck maximum 55 lapos lehet, azaz ha több van akkor ki kell dobni annyit hogy a sideban és a mainban összesen 55 lap legyen. (példa: ha maradt 46 lapod és nyertél még 10-et akkor elég csak 1 lapot kidobnod mainból, sideból vagy a nyert lapok közül)
EXTRA DECK: E-mellé a deck mellé szabadon építhet Extra decket a márciusi banlist keretein belül. Az extra decket szabadon lehet változtatni a duelek/matchek között. Fusion, Synchro, XYZ szörnyet tilos tétnek tenni!
MAX 3 LAP: Sideban és Mainban azonos nevű kártyából maximum 3 lehet (példa: azaz lehet 3 Monster Reborn mainban, de akkor nem lehet egy se sideban) (további példa: ha nyersz 1 Monster Rebornt de már van 3 akkor a forudló végén ki kell dobnod egyet mégha kevesebb lapod is van 55-nél)
A TÉT: Fusion, Synchro, XYZ szörnyet tilos tétnek tenni! A fordulóban nyert lapot szintén tilos tétnek tenni! Azaz: Csak a SIDE illetve a MAIN DECKben található lapokat teheted meg tétnek duel elött. A két fél tétének azonos értékűnek kell lennie! (példa: Monster Reborn(3p)+Creature Swap(1p)=Tragoedia(2p)+BTH(2p)) VERENYZŐK és a DECKJÜK:CHAZZ http://www.mediafire.com/?z7kpy3i6x535vpx (+ POT OF GREED) NAKA http://www.mediafire.com/?g1a6s8g6upd55zk (+ ROYAL OPPRESSION) ISTI http://www.mediafire.com/?gtednua285105tg (+ MAGICAL SCIENTIST) DINI http://www.mediafire.com/?0j5wnkgeusy0uyr (+ RAIGEKI) JIIJO http://www.mediafire.com/?1r1am6foxoaxj6w (+ RAIGEKI) RAGNA http://www.mediafire.com/?cc91ouua3l4bpsl (+ POT OF GREED) GOGETTO http://www.mediafire.com/?q5emlsuu117rogr (+ OBELISK THE TORMENTOR) DAWE http://www.mediafire.com/?s7clsbq4sulio73 (+ CYBER JAR) REDNEX http://www.mediafire.com/?7141ls77p0cg41p (+ POT OF GREED) PENDE http://www.mediafire.com/?7511iohcgngli7z (+ CHAOS EMPEROR DRAGON - ENVOY OF THE END) SET http://www.mediafire.com/?b3b369vs99a3ocv (+ POT OF GREED) MAKK http://www.mediafire.com/?0q8el1g51hiqt0u (+ CHAOS EMPEROR DRAGON - ENVOY OF THE END)
ne felejtsétek el kidobálni a decketekből az elvesztett kártyákat. jÓ SZÓRAKOZÁST!
A hozzászólást NevemNaka összesen 27 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 22, 2012 9:28 pm-kor. | |
|
| |
Jiijo
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 1-2
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 15, 2012 8:07 pm | |
| Nyereményem Nakától: Solemn Warning Vesztettem Nakától: Card Destruction Vesztettem Pendétől: Imperial Order Nyertem Pendétől: Pot of Greed, 1 Cyber Dragon Vesztettem Makktól: Gracefull charity
A hozzászólást Jiijo összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 18, 2012 4:28 pm-kor. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 15, 2012 8:10 pm | |
| - Solemn Warning (Jiijo) + Card Destruction (Jiijo) - Mistical Space Typhoon (Makk) - Sangan (Makk) - Glow-Up Bulb (Set) + Snatch Steal (Set) + Enemy Controller (Set) +Metaion, the Timelord (Ragna) +Honest (Ragna) + Pot of Avarice (Ragna)
A hozzászólást NevemNaka összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 22, 2012 9:14 pm-kor. | |
|
| |
pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 15, 2012 8:53 pm | |
| + Imperial Order (Jiijo) - Pot of Greed,Cyber Dragon
A hozzászólást pendecho összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 15, 2012 9:20 pm-kor. | |
|
| |
Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 15, 2012 9:02 pm | |
| Win from Naka: + Sangan + Mystical Space Typhoon Win from Gogetto: + Spirit Reaper + Mystical Space Typhoon + Crush Card Viurs + Change of Heart Win from Ragnaros: + Delinquent Duo + Monster Reborn Win from Jiijo: + Graceful Charity Win from Isti: + Mokey Mokey + Chaos Sorcerer
A hozzászólást Makk összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 28, 2012 7:57 pm-kor. | |
|
| |
Gogetto15
Posts : 89 Join date : 2012. Jun. 19. Age : 27 Location : Megyaszó
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 15, 2012 10:34 pm | |
| -spirit reaper,mst,crush card virus,change of heart mostmár makké -jinzo,cybar jar:isti +smashing ground,necro gardna:ragnaros
A hozzászólást Gogetto14 összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29, 2012 1:00 pm-kor. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szomb. Aug. 18, 2012 1:14 pm | |
| + Glow-up Bulb (Naka) - Snatch Steal, E-Con (Naka) | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 21, 2012 4:05 pm | |
| Vs. Makk -Delinquent Duo -Monster Reborn vs. Isti -CCV -Mokey Mokey -DAD -Genex Birdman -Limit Reverse vs. Naka -Time Lord, -Honest, -pot of ava vs. Gogetto -Necro Gardna -Smashing GrounfTök jól megy nekem ez a verseny
A hozzászólást Ragnaros összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29, 2012 12:59 pm-kor. | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| |
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 22, 2012 1:57 pm | |
| Ragna ellen +CCV, Mokey Mokey, DAD, Genex Ally Birdman Makk ellen -BLS, Mokey Mokey Gogetto ellen + Jinzo, Cyber Jar
A hozzászólást Istipisti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 29, 2012 12:37 pm-kor. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 1:21 pm | |
| Naka OCG only lapok lehetnek extrában? mert ha nem csaltam xd | |
|
| |
Makk
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 1:54 pm | |
| - Istipisti írta:
- Naka OCG only lapok lehetnek extrában? mert ha nem csaltam xd
Igen lehet, nekem még az elején azt mondta. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 6:33 pm | |
| - Makk írta:
- Istipisti írta:
- Naka OCG only lapok lehetnek extrában? mert ha nem csaltam xd
Igen lehet, nekem még az elején azt mondta. Helyes válasz | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 6:37 pm | |
| Természetesen a 3 hét (maximum 1 hónap) időhatár erre a versenyre is érvényes tehát ha van valami továbbjutó koncepció az feltételezem hamarosan elindul. | |
|
| |
Makk
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 6:47 pm | |
| - Nheil írta:
- Természetesen a 3 hét (maximum 1 hónap) időhatár erre a versenyre is érvényes tehát ha van valami továbbjutó koncepció az feltételezem hamarosan elindul.
Bátran lehet ez side verseny mehet mellette más. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Kedd Aug. 28, 2012 6:55 pm | |
| - Makk írta:
- Nheil írta:
- Természetesen a 3 hét (maximum 1 hónap) időhatár erre a versenyre is érvényes tehát ha van valami továbbjutó koncepció az feltételezem hamarosan elindul.
Bátran lehet ez side verseny mehet mellette más. Nem mehet bátran, ez is ugyanolyan verseny mint a többi. Ezt Tarantila fektette le még a kőkorszakban, mielőtt újra -5 rep és abuse admin vagyok. Szóval 1 hónap. Max. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 2:42 am | |
| Igaza van Nheilnek, ez tényleg gáz, hogy 4 ember még nem is játszott. Két lehetőség van: 1. Bannolom a büdös lusta disznókat, új forduló a maradék 8 emberrel, és behozok egy szabályt amivel motiválom egy kicsit a népet 2. Lezárom a tournamentet.
Ha szerda éjfélig nem adja áldását mind a 8 ember (akik már játszottak) a következő fordulóra, akkor Lezárom az egészet, és mehet valami normál verseny, mert azon úgy is régen voltam.
| |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 11:15 am | |
| Én szívesen folytatnám a versenyt, ezért folytatnám. (értelem 110%) Bár abból a 8 emberből is 3an vagyunk igazán aktívak. És olyan sokat nyertem, hogy rengeteg esélyem van a 2 fordulóban | |
|
| |
Makk
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 12:26 pm | |
| Én benne vagyok természetesen. | |
|
| |
Jiijo
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 1-2
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 5:15 pm | |
| Szerintem zárjuk le, és legyen valami normal verseny | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 5:38 pm | |
| Ne zárjuk le, húzódhat tovább is, volt már rá precedens. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 10:40 pm | |
| Ja volt , a retró verseny. Más nem volt. | |
|
| |
Istipisti
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Szer. Aug. 29, 2012 11:09 pm | |
| Volt még a HUDA születésnapi verseny, ami technikailag egy versenyek számított (és amit én nyertem meg ), valamint ha ez nem megfelelő, akkor még mindig ott van a nagy nyári verseny, amiben volt alsó meg felsőház is. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD Csüt. Aug. 30, 2012 1:11 am | |
| Mivel a 8 emberből 4 jelzett vissza (tehát figyelni a verseny alakulását)(és ebből is csak 3 szeretné folytatni), szerintem egyértelmű a verseny halála. Szóval: Sajnálom Isti, Makk és Ragna, hogy lelkesedésetek hiába való volt. Köszönöm Jiijo az őszinteséged. Chazz, Dini, Dawe, Rednex, ti egyáltalán minek jelentkeztetek ha egyszer se játszottatok!? (minek is írok nektek, ha úgy se olvassátok... )És ezennel a TOURNAMENT OF HAZARD lezárult, és ezúton kérnék meg valakit, hogy indítson egy Normál versenyt.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: TOURNAMENT OF HAZARD | |
| |
|
| |
| TOURNAMENT OF HAZARD | |
|