| HIPPIE TOURNAMENT!!! | |
|
|
FORMAT/VERSENYTÍPUS (szavazz, ha részt veszel) | HIPPIE + OCG/TCG | | 67% | [ 8 ] | HIPPIE + TCG | | 25% | [ 3 ] | NORMAL + OCG/TCG | | 0% | [ 0 ] | NORMAL + TCG | | 8% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 12 | | |
|
Szerző | Üzenet |
---|
NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: HIPPIE TOURNAMENT!!! Szomb. Márc. 30, 2013 11:35 pm | |
| ELŐDÖNTŐ: 0 SET vs NAKA 2 1 RAGNA vs NHEIL 2DÖNTŐ: 2 NAKA vs NHEIL 1 Én makkoltam, Nheil meg istizett. Szerintem ennél jobban nem is lehetne leírni a döntőt. RULZ- Spoiler:
Format: 2013 Márciusi Ban List: OCG/TCG Verseny stílus: HIPPIE Deck Csere: VAN Deck küldés: NINCS Program: ADS (mindkét fél beleegyezése esetén DN, esetleg IRL) Side: VAN Time Limit: 180sec (mindkét fél belegyezése esetén nincs) Duel Újrajátszás: DC esetén (illetve missclick-nél mindkét fél belegyezésével) A Tournament Menete: Első és második körben csoport duelek, utána hirtelen halál a tournament végéig. DECK BAN LIST- Spoiler:
DISZKVALIFIKÁLT DECKEK: használata: Auto Win az ellenfélnek, vagy közös megegyezés alapján Match újraindítás ( ha még az első duelnél tartotok) Rank 7 deck Elemental Dragon engine-nel G.A.M. Rank 7 Makro, illetve Dino Rabbit Dark World Burn bármilyen formája Evigishki-Hieratic HandControl Exodia, Final Countdown, vagy bármijen effect win Six Samurai Skill Drain alapú Anti Meta Judgement Spellbook Fire King ERKÖLCSILEG NEM TÁMOGATOTT DECKEK: használata: Match újraindítás, kivéve ha az ellenfél inkább folytatná. Ha alábbi deckek egyikével jöttök, közöljétek előre, ilyenkor az ellenfél a duel elött vissza utasíthatja. Stall Hero Agent Wind-Up (csak az "infinite hand destroy". Egyébként használható) Fire Fist Hieratic Inzektor EvilSwarm Dragonuty Perfect Herald GADGET
A hozzászólást NAKA összesen 45 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 17, 2013 11:03 pm-kor. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 07, 2013 11:39 pm | |
| Na akkor Isti önfeláldozásának hála, a verseny mehet tovább. Kösz Isti. Meg is lesz hívva egy sörre. Szóval az elődöntős felállás: SET vs NAKA RAGNA vs NHEIL | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 14, 2013 7:27 pm | |
| vs Set 2-0?? Ezt még át kell tárgyalni, mert félbe akarta hagyni, én meg mondtam neki, hogy inkább akkor gyorsan fejezzük be. Majd utána eltűnt és Overtime lett belőle. Bár visszanéztem a replayt, és akármit csinálhatott volna győzök, de azért még megvárom amíg a elmagyarázza, hogy ez mi volt. (csak úgy lelkifaszverésnek) Set ha kell, akkor elküldöm a replayt. | |
|
| |
Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 14, 2013 8:17 pm | |
| Nheil nyert 2-1re. Jó játékok voltak, megérdemelte a nyerést. Veilerek nagyon tudják befolyásolni a játék kimenetét. | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 14, 2013 8:21 pm | |
| Legyőztem Ragnarost 2-1, szoros dueleken, főleg a 3. volt tényleg epikus befejezéssel, lehoztam Shhoting Star Dragont, ő ellopta, kezdtem befosni, de végül nyertem muhahhha. | |
|
| |
Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 14, 2013 9:10 pm | |
| Mondtam hogy nincs több idõm játszogatni sry, nyertél. a vicc hogy ha nem 28 percig írsz egy levelet, hanem csak 10 akkor simán befejezzük ^^ De nincs harag vagy ilyenek csak érdekességképp mondom. | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Kedd Május 14, 2013 10:09 pm | |
| Nekem meg 28 percen keresztül főzött teát meg cigizett, ez valamiféle stratégia lehet a részéről. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Szer. Május 15, 2013 1:08 am | |
| Majdnem Nheil Set esetében az volt a stratégia, hogy üzenetet kellett írnom a főnökömnek, mert ezen áll vagy bukik egy igen fasza meló. Míg nálad az volt a stratégia, hogy tekertem egy cigit és csináltam egy teát, mert szeretem. u.i.: bocs Set, hogy ilyen satnya lett az a duel. Köszi a részvételt. u.i.2: grat Nheilnek a tovább jutáshoz, és Ragnának szintén, hogy olyan duelt tolt amiről szól ez a verseny.
Konklúzió az utóiratokból: Döntő: Nheil vs Naka | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Csüt. Május 16, 2013 9:44 pm | |
| Én minden estefelé felnézek comodora de sose látlak, facebookon is vagyok ott is megtalálsz ha akarsz... | |
|
| |
Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Csüt. Május 16, 2013 10:47 pm | |
| oké tudom, hoyg már kiestem, de nem jönnétek ellenem azzal a deckkel amit akkor használtatok volna ha mégse esek ki és velem kerültök össze? szeretném tudni meddig mentem volna el | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Csüt. Május 16, 2013 11:16 pm | |
| attól függ mennyit fizetsz hogy az epikus deckem ellen játszhatsz és élvezheted a nagyságom közelségét duel közben | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Pént. Május 17, 2013 11:07 pm | |
| kikaptam 2-1 dark holetól, honesttől 2xesen és maxx c-től sokszorosan :-) a 3. duel lehangoló volt mert totál nem volt semmim de az első 2 duel OK volt, bár én is hibáztam a veilerekkel gg
(első duelben első körös dark hole + honest win az konkrétan durva volt) | |
|
| |
Nheil Admin
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Szomb. Május 18, 2013 2:00 pm | |
| Győztes nem is postol semmit, semmi végszó meg verseny összefoglalás? Nincs így feelingje. | |
|
| |
NAKA
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! Szomb. Május 18, 2013 3:46 pm | |
| Majd kirakom a nyertes decket (illetve a top 4-et ha szeretnétek) és miegymás, de most dolgom van
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: HIPPIE TOURNAMENT!!! | |
| |
|
| |
| HIPPIE TOURNAMENT!!! | |
|