| HUDA Next Generation | |
|
+4Siverius Tarantila Szaba Toki 8 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 4:00 am | |
| Gays and Gentlemen! Gondolta volna valaki is a Yugioh utáni GX de még inkább a Capsule Monsters óriási failje után, hogy kitalálnak az 5D-vel egy még vadabb dolgot? NEM. Csak úgy álltunk előtte hogy "Card games on motorcycles? WTF?!!" Hát ezt alapul véve gondoltunk meghökkentünk mindenkit, és Settel valamint Szabával megalapítottuk a HUDA Next Generationt! Innentől kezdve nem ám szimpla duelezés van, nincs csöndes ReVolt, Worms vagy bármi más. Füleseket, mikrofont izzítani, because from now on.....*drummroll*.... nemcsak írásban, de szóban is irritáljuk egymást gamek alatt! Ventrilo is our newest friend!
Interested in Nheil's dramatic yet worthless speeches? Wanna hear Szaba's "I know everything better than you gayz"-style murmuring? Would you like to listen to Thoci's irritating Hunglish (which he thinks is funny but he's the only one with that)? Want to find joy or pity in Freed's pathetic childish trash language? JOIN NOW FOR FREE! Install VENTRILO and find a better life!
szerver név: LONDON.MAXFRAG.NET Port number: 3813
A hozzászólást Thoci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 11, 2010 9:00 am-kor. | |
|
| |
Szaba
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 7:09 am | |
| Magam sem fogalmazhattam volna szebben Mostantól egymásnak fogunk pofázni duelezés alatt..... HA ehhez még felrakjuk a teamveiwert akkor pl World Cupon végig basztathatjuk a másikat, hogy milyen cardot játszon ki duelalatt. ^^ | |
|
| |
Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 8:57 am | |
| Kuki hanyas Ventrit rakjuk fel? mert nem mindegy o.O | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 9:00 am | |
| Ventrilo 3.0.5
De gyertek, szabának tök lol hangja van és nem is lovári meg nem is beás accent, vagy akkor nagyon jól leplezi! | |
|
| |
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 9:22 am | |
| Nem mintha különösebben zavarna a dolog, de minek nekünk ventri? A ventrilo általában a csapatmunka növelésére van, a yuginál meg a csapatmunka meg már a csalás kategória. Szal wtf? | |
|
| |
Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 11:32 am | |
| ÉN nem rakok fel ilyen szart mert eleve nincs mikrofonom se, másrészt utálom a hangomat hallani, nem kívánomm egosztani másokkal. Pláne hogy szaba megígérte hogy kirak magáról képet és hazudott. | |
|
| |
Toki
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 12:24 pm | |
| Siverius, Ventri nem kizárólag csapatmunkára van :S Ne ragadj le Yugiohnál egyébként, pláne mivel most kezd a társaság nyitni más játékok felé is.
Egyébként lol senkinek sem erőszak, de én pl. örülök hogy tudok live dumálni azokkal akiket ismerek több éve. Tarával is emlékszem nyomtunk már CoD2-t Ventrivel, ha nem akar vki beszélni, nem nyomja le a hotkeyt és nem dumál. De ez a nheiles kifogás ez már a zomg kategória, ezek szerint az állítólagos hülye hangod miatt nem mersz közeledni csajokhoz se pl.? Mondjuk hogy nincs mikrofonod, nah az már elfogadhatóbb magyarázat. | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 1:16 pm | |
| Én szeretem a hangom, meg is dugnám magam ha csak a hangomat hallanám XD | |
|
| |
Siverius
Posts : 152 Join date : 2010. May. 13. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 1:55 pm | |
| Mert amúgy nem hallod? :O | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Pént. Jún. 11, 2010 3:21 pm | |
| Én pl nem dugnám meg magam a hangom után.. :/ Majd későbbiekben felrakom. | |
|
| |
Redeemer
| Tárgy: Duelek Kedd Jún. 22, 2010 9:18 pm | |
| Szaba - Redemer -3-0 0 pont Thoci - Redemer -3-0 0 pont Silverius - Redemer - Freed-Redemer - HÁt elégé bad luckom volt . | |
|
| |
Tarantila Admin
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Kedd Jún. 22, 2010 9:33 pm | |
| Szerintem rossz topic, de majd Nheil helyre teszi XD | |
|
| |
Dawe
Posts : 273 Join date : 2010. Jun. 03. Age : 28 Location : Tornyospálca
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Csüt. Aug. 05, 2010 7:32 pm | |
| Emberek, ezt a topicot keresem már egy fél órája! Az én hangom nagyon fos, és ventibe halk. De érdekes msn-be meg tök hangos haver is megilyedt tölle mikor beszéltem. WTF? Szerintem mindenkinek jó hangja van, csak nekem nem. De azért kodba jól lehet hallani mikor Thoci bosszankodik a wh, aimosok miatt. Mondjuk nincs is ezzel baj, de én inkább magamban tartom. Mert ha kimutatnám valódi érzéseim megsüketülnétek. | |
|
| |
Cslk
Posts : 608 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 15 Location : Debrecen
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation Csüt. Aug. 05, 2010 8:30 pm | |
| Sztem vedd feljebb ventri setup-ban az output-ot, nemtom h max-on van-e, de sztem ez is egy lehetőség.. hajrá. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: HUDA Next Generation | |
| |
|
| |
| HUDA Next Generation | |
|