Statistics | Összesen 236 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Mihi
Jelenleg összesen 14453 hozzászólás olvasható. in 609 subjects
|
Legutóbbi témák | » TársalgóSzer. Ápr. 12, 2023 10:15 pm by Breaker» A nap zenéjeKedd Jan. 26, 2016 8:09 pm by Nheil» Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1 Key Finder TorrentsKedd Jan. 26, 2016 8:08 pm by Nheil» Mese mondóka újratöltveVas. Nov. 02, 2014 8:52 pm by Nheil» A zelső HS verseny!Kedd Okt. 07, 2014 7:28 pm by Istipisti» Verseny szervezési szabályok!Hétf. Okt. 06, 2014 11:39 pm by Istipisti» 2014. Okt 1. tiltóSzer. Okt. 01, 2014 11:22 pm by Istipisti» Ki is játszik valójában? azaz: Képek a júzerekrőlPént. Május 09, 2014 11:58 pm by NAKA» Zene játékVas. Május 04, 2014 2:54 pm by Makk» HUDA film klubHétf. Ápr. 28, 2014 1:47 pm by Tarantila» Választás 2014Hétf. Ápr. 28, 2014 1:39 pm by Tarantila» A nap kártyája Szer. Ápr. 16, 2014 9:02 am by Makk» OCG Banlist 2014 áprilisHétf. Márc. 24, 2014 1:14 am by NAKA» Isti normál versenyeHétf. Márc. 17, 2014 3:15 pm by Istipisti» Káosz versenyVas. Feb. 23, 2014 11:25 am by Nheil |
Poll | | Legyen-e normális verseny? | Igen TCG! | | 50% | [ 5 ] | Igen OCG! | | 30% | [ 3 ] | Nem mert homokos vagyok! | | 10% | [ 1 ] | Karalábé! | | 10% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 10 |
|
|
| Társalgó | |
|
+17R3dNeX hajas Kalmakun Breaker XST Freed Szaba Istipisti Ragnaros Set Makk pendecho NAKA Toki Tarantila Joco Nheil 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Toki
Posts : 598 Join date : 2010. Mar. 28. Age : 32 Location : Central Europe
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 2:50 pm | |
| bazmeg mé nem tudom kitörölni innen? Töröld már pls | |
| | | Tarantila Admin
Posts : 1544 Join date : 2009. Dec. 26. Age : 36 Location : Budapest
Tapasztalati pont Credits: 75 Győzelmi mutató: 11-5
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 3:12 pm | |
| Jó ez itt! | |
| | | R3dNeX
Posts : 1020 Join date : 2009. Dec. 27. Age : 34 Location : Place of God :D
Tapasztalati pont Credits: 50 Győzelmi mutató: 3-5
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 11:32 pm | |
| nah film terén még eszembe jutott vmi ami többször nézhető, Apocalypto van benne poén, vicc, akció, vér, és jó story | |
| | | Nheil Admin
Posts : 2631 Join date : 2010. Mar. 08. Location : Esztergom
Tapasztalati pont Credits: 170 Győzelmi mutató: 8-14
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 11:40 pm | |
| | |
| | | Ragnaros Moderator
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 13-10
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 11:48 pm | |
| Lezajlódott a tavaszi animecon :I Gondolom megint nem jött senki... | |
| | | NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Vas. Ápr. 15, 2012 11:49 pm | |
| Aki nem látta a Tökéletes Trükköt az ne nyissa meg a spoilert. Rednex, a válaszom:- Spoiler:
- R3dNeX írta:
- egyedül azt sajnálom, hogy az igazi "teleportáló ember " már elment a hihetetlenbe, hogy megduplázódik
Szerintem teljesen reális, hogy megduplázódik, mivel a teleport alap elve az, hogy valamit elemekre bont, és egy másik helyen megteremti azt. Ha az elemekre bontást kicseréljük, sima elemzésre, akkor megteremtődünk a másik helyen, anélkül, hogy a teleport gépben eltűnnénk. A filmben arra a kérdésre, hogy vajon melyik a valódi, arra az a válasz, hogy az aki a teleport gépben marad, mivel a másik, csak az ő alapján készült, tökéletes másolat, aki rendelkezik az ő emlékeivel, viselkedésével, és múltjával. Bár ez a "teremtmény" is pont annyira érdemli meg az életet. Mellesleg nem véletlenül az a címe a filmnek, hogy a Tökéletes Trükk. Minden trükkben van valami buktató, ami elárulja, hogy hamis (lásd: részeg dublőr). Ezt rejtegetik a bűvészek (lásd: az akváriumos tata). Minél nagyobb a trükk, annál több a buktató (golyó fogás), és az ár (az ikrek fél-fél élete). Attól a pillanattól, hogy Angier valóban teleportál, onnantól lesz a trükk, tökéletes, azaz már nem trükk. Ha nem lenne meg a duplázódás, akkor a "trükkjében" nem lenne mit rejtegetni, nem lenne veszélyes, és ugyebár nincs csalás se ami lebukhat. A duplázódás nem hiba, vagy hátrány, egyszerűen a gép nem pusztítja el a dolgot, amit máshova teremt. Viszont ez az előny válik Angier hátrányává, mivel saját hulláit kell rejtegetnie és nem mellesleg minden alkalommal öngyilkosnak kell lennie. Amúgy ez a film, lófasz a Mementóhoz képest.
| |
| | | Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Ápr. 17, 2012 11:02 am | |
| | |
| | | Istipisti
Tapasztalati pont Credits: 55 Győzelmi mutató: 12-11
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Ápr. 17, 2012 11:30 am | |
| Nekem elég lenne a fénykard is | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Ápr. 17, 2012 11:58 am | |
| 1026 kijött van valami Ladder is alatta. | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Ápr. 17, 2012 8:27 pm | |
| Ja derítsétek ki mi ez, az van kiírva hogy hamachi nélkül is lehet játszani. Ladder hidegen hagy, de ha meg tudunk szabadulni ettől a gyökér 5 férőhelyes hamachitól az jó lenne. | |
| | | NAKA
Tapasztalati pont Credits: 12 Győzelmi mutató: 5-9
| Tárgy: Re: Társalgó Kedd Ápr. 17, 2012 10:07 pm | |
| Nagyon fasza kis film. Katt a képre és kijönnek a linkek, én a legfölsőt néztem (Putlocker - BRRip), Gyorsan betöltő és jó minőségű videó. (90-en értékelték és 10 ből 9,2-t kapott ) | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 2:15 am | |
| Akit amúgy érdekelnek külföldiekkel programok, eseteg miniversenyek stb DN-ben az írjon nekem. Skype kell hozzá. | |
| | | Makk
Posts : 815 Join date : 2010. Jun. 12. Age : 35 Location : Maglód
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 0-0
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 10:37 am | |
| Kurva jó az a film naka én már láttam és csak ajánlani tudom mindenkinek. | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 4:46 pm | |
| Véheztem a Mementoval és a Tökéletes trükkel tényleg nagyon jó filmek! Tökéletes trükk: - Spoiler:
A teleportálás kellett, a végére, mivel még a film elején volt, hogy 2 vonalon mennek tovább a büvészek, az egyik tudta az aranyhal titkát, a másik nem.
Mindkettő máinája beteges volt, de az egyik valami megfoghatatlant keresett míg a másik, csak egy trükköt mutatott be.
Én nekem csak az nem volt érthető, hogy Tesla gépéről honnan tudott a másik bűvész, hiszen ő küldte el, ez nekem kicsit lukas száll maradt, hogy most hasára ütött, vagy mákja volt csak Dantonnak passz.
Memento: - Spoiler:
Nagyon jó film, iszonyatosan tetszett. Csak az nem derült ki a számomra, hogy hogyan került a képbe Natalie és a sörös korsó alatti alátét.
| |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 6:13 pm | |
| Memento persze hogy kibaszott nagy film, hiszen Cristopher nolan rendezte, akinek csak kibaszott jó filmjei vannak : Memento, Álmatlanság, Eredet, Batman kezdődik, A sötét lovag ezeket mindenkinek kötelező megnézni idén jön ki a legújabb Batman film, augusztusban meg (remélem) világvége lesz most már tényleg. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 7:36 pm | |
| Tari, nem értem a Tökéletes Trükkös kérdésed - Spoiler:
Borden meg Angier mindketten tudtak Tesláról, mivel volt az az előadás ahova mindketten mentek és Borden-nek az volt a kulcsszava, amivel egyben át is verte Angiert, mert a gépről mindketten tudtak, de azt már nem tudta Borden h ténlyegesen milyen az a gép, de legalább Angiertől megszabadult egy darabig...
Nheil nem értem a pesszimizmust bocsi, de csajozni kéne ezerrel whineolás helyett | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 8:00 pm | |
| Mondja a legnagyobb duel whiner. Elmondom ezredjére hogy kímélj meg a közhelyeidtől, én se traktálok mást a fórumon ilyen "tanácsokkal". | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 8:34 pm | |
| jah, csak akk mégis ezen lovagoltál végig..., meg most is... meg törölted a postot amit nem kellett volna... | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 8:39 pm | |
| - R3dNeX írta:
- Tari, nem értem a Tökéletes Trükkös kérdésed
- Spoiler:
Borden meg Angier mindketten tudtak Tesláról, mivel volt az az előadás ahova mindketten mentek és Borden-nek az volt a kulcsszava, amivel egyben át is verte Angiert, mert a gépről mindketten tudtak, de azt már nem tudta Borden h ténlyegesen milyen az a gép, de legalább Angiertől megszabadult egy darabig...
Nheil nem értem a pesszimizmust bocsi, de csajozni kéne ezerrel whineolás helyett
Tényleg erről el is feledkeztem. Nheil: Tökéletes trükk is Nolan film! | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 10:38 pm | |
| Nem töröltem egy postot se, legalábbis ma biztosan nem.
A csajokhoz sok pénz kell meg jó kinézet, ilyen egyszerű, kurvára ennyi a képlet, persze VANNAK kivételek, csak azok 1: kevesen vannak 2: azok általában nem is jó csajok én meg sajnos leginkább a jó csajokat szeretem.
(most nehogy valaki leírja hogy hátde neki x éve van barátnője és kurvára szereti és nem is a pénzre hajt meg rendes meg stb mert azt VALÓBAN törlöm akkor xd)
Ez a köcsög TV 2 nem adja a Barcelona - Chelsea meccset így a szlovákon kell néznem shit. Nas cicinka nas pagas. Remélem kiszop a Barca mert már kurvára unom őket, de nem úgy fest mivel eddig vagy 3 0 is lehetne nekik ha berúgják a helyzeteket. Gyenge ez a Chelsea eléggé sajnos. | |
| | | Tarantila Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 10:50 pm | |
| - Nheil írta:
- Nem töröltem egy postot se, legalábbis ma biztosan nem.
A csajokhoz sok pénz kell meg jó kinézet, ilyen egyszerű, kurvára ennyi a képlet, persze VANNAK kivételek, csak azok 1: kevesen vannak 2: azok általában nem is jó csajok én meg sajnos leginkább a jó csajokat szeretem.
A: ez faszság B: Nheil te ne rinyálj mert sokkal szarabb helyzetben lévő emberek is vannak, mint te. Van családod, munkád, iskola, otthon. Gondolom a családod is szeret és oda vissza, sok mindent megtesznek érted te is értük, csak ez számít. Én rájöttem, hogy sok minden rohadtúl nem számít csak azok akik a bajban is melletted állnak... C: Rednex ne oktasd ki Nheilt faszságokról, mert sokszor tényleg közhelyek. Nincs bátorsága fél az elutasítástól stb. Nem kell egrecírozni ezzel mindig, neked könyebben megy közösségi ember vagy, mégis szarsz játszani (ez mondjuk nem közösségi dolog, de mind tudjuk, hogy van szabad időd és csak kifogásokat keresel sokszor ) D: Toki és Istiről vegyetek példát nnincs barátnőjük, mégse rinyálnak, hogy milyen szar az életük (lehet buzik ). Mert nem az! E: Szopjatok le! | |
| | | Nheil Admin
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 10:58 pm | |
| Nem azért de én se rinyáltam jó ideje, most ebbe a világvágés félmodatomba kötött bele Rednex azt jött ezzel a pesszizimus dumával ezredjére.
Amúgy nem csak magam miatt lenne jó ha vége lenne, olyan irányba halad a Föld, hogy kurvára jobb lenne inkább ha befejeznénk ezt, beáramlik a sok szemét nép Európába, a zsidók uralkodnak mindenki felett, nem is beszélve a magyar valóságról, minden szarért büntetnek a rendőrök, minden kurva drága, mindenki rásszista aki nem liberáis buzi, egy élhetetlen szar ország és tágabb értelemben a világ is az. Emellé aki még magányos is, mint én és kurvára sokan mások, azok szerintem simán örülnének egy világvégének. | |
| | | R3dNeX
| Tárgy: Re: Társalgó Szer. Ápr. 18, 2012 11:51 pm | |
| vmelyik előző postba még meg is írtam h nincs sok kedvem most ygozni az meg igaz h elég nagy szarba halad a világ főleg ami most itt folyik... Lassan már érettségizni se lehet, és "gyártják" a buta embereket Amúgy meg bocsi Nheil | |
| | | Set Moderator
Posts : 1145 Join date : 2010. May. 17. Age : 33 Location : Oulu, Finland
Tapasztalati pont Credits: 77 Győzelmi mutató: 11-9
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Ápr. 19, 2012 12:52 am | |
| | |
| | | pendecho
Posts : 467 Join date : 2010. Mar. 29. Age : 32 Location : Slovakia,near Galanta
Tapasztalati pont Credits: 0 Győzelmi mutató: 8-5
| Tárgy: Re: Társalgó Csüt. Ápr. 19, 2012 1:03 am | |
| - Nheil írta:
- Nem azért de én se rinyáltam jó ideje, most ebbe a világvágés félmodatomba kötött bele Rednex azt jött ezzel a pesszizimus dumával ezredjére.
Amúgy nem csak magam miatt lenne jó ha vége lenne, olyan irányba halad a Föld, hogy kurvára jobb lenne inkább ha befejeznénk ezt, beáramlik a sok szemét nép Európába, a zsidók uralkodnak mindenki felett, nem is beszélve a magyar valóságról, minden szarért büntetnek a rendőrök, minden kurva drága, mindenki rásszista aki nem liberáis buzi, egy élhetetlen szar ország és tágabb értelemben a világ is az. Emellé aki még magányos is, mint én és kurvára sokan mások, azok szerintem simán örülnének egy világvégének. Egyik ismerosom most lett ongyilkos és a bucsulevelében naggyábol ugyan ezt mondta.,,nem a holtakat kell sajnálni ,hanem az éloket,,....ezzel fejezte be | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társalgó | |
| |
| | | | Társalgó | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |